HCL.HR

Broken Sword: The Serpent’s Curse izlazi u dvije epizode

Stjepan Fikter 06.11.2013.   •   2 komentara


Peti dio popularnog avanturističkog serijala podijeljen je u dvije epizode od kojih prva izlazi četvrtog prosinca, dok je druga planirana za siječanj iduće godine.

Revolution Software objavio je da je peti dio njihovog popularnog avanturističkog serijala podijeljen u dvije epizode. Prva epizoda za Broken Sword: The Serpent’s Curse bit će dostupna četvrtog prosinca i moći će se kupiti putem Steama, GOG.com i developerove web stranice po cijeni od 9.99 funti za PC, Mac i Linux, dok će Vita, iOS i Android verzija izaći nešto kasnije u mjesecu.

Druga epizoda planirana je za siječanj iduće godine, a prvo će izaći za PC platformu dok će ostale verzije biti nešto kasnije dostupne. Za one koji žele malo uštedjeti, obje epizode mogu se odmah kupiti zajedno po jedinstvenoj cijeni od 14.99 funti.

Baš poput prva dva dijela, Broken Sword: The Serpent’s Curse bit će klasična 2D point’n’click avantura u kojoj će opet George Stobbart i Nico Collard imati glavne uloge te istraživati krađu misteriozne slike iz Pariške galerije i tako se uplesti u opaku zavjeru.

Igra je inače još jedna od Kickstarter uspješnica te je tijekom svoje kampanje prikupila 771,560 od traženih 400,000 dolara. Charles Cecil, šef Revolutiona kaže: “Iako je ovo klasična Broken Sword igra u smislu produkcijske vrijednosti i osjećaja avanture, s The Serpent’s Curse odlazimo razinu više. Kickstarter uspjeh omogućio nam je da budemo veoma ambiciozni – svaka epizoda je igra pune veličine. Zato ćemo izdati dvije avanture pune akcije koje su blisko povezane. Povratna informacija od onih kojih su do sada vidjeli igru je veoma pozitivna – neki sugeriraju da je ovo najbolji Broken Sword.”

Komentari (2)

  • Moffa

    06.11.2013 - 19:38

    jedva čekam 🙂 🙂

  • Andrash

    07.11.2013 - 01:56

    ovo će biti prava stvar

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?