HCL.HR

Bruce Lee oživio u EA Sports UFC igri

ToxarE 07.04.2014.   •   4 komentara


Legendarni majstor borilačkih vještina Bruce Lee zaživjet će u pomalo neočekivanom izdanju te ući u virtualni ring u licenciranoj EA Sports UFC igri.

EA Sports UFC upravo je dobio zanimljivog igrivog borca koji će se po prvi puta pojaviti u UFC ringu, barem onom virtualnom. Riječ je o nekad slavnoj glumačkoj zvijezdi i majstoru borilačkih vještina Bruceu Leeju. Bruce će bio dio standardnog rostera u igri, odnosno moći će ga se otključati za četiri borilačke kategorije nakon što se glavni mod karijere završi na Pro ili višoj težini.

Bruce će imati svoje prepoznatljive poteze (čak i svojstveno deranje) te specifičan izgled kojega su u EA Sportsu nastojali vjerno dočarati uz hrpu materijala dobivenog u suradnji s tvrtkom Bruce Lee Enterprises. Za sada nemamo video materijale koji nam prikazuju kako to izgleda u praksi, ali po dostupnom screenshotu možemo ustanoviti da Bruce izgleda prilično autentično.

„Imate vodeću organizaciju u najbrže rastućem sportu na svijetu – UFC; i najveću ikonu borilačkih vještina u povijesti, Brucea Leeja – borca poznatog po svojim filozofijama koje su utrle put za današnje MMA borce. Ne mogu zamisliti univerzum u kojemu spajanje tih dvaju pojmova ne bi imalo smisla. Znam da će nebrojeno mnogo fanova misliti isto i bit će nestrpljivi igrati s takvom legendom u UFC Octagonu.“ – izjavio je povodom ovog otkrivanja kreativni direktor igre Brian Hayes.

EA Sports UFC izlazi 17. lipnja ove godine za PlayStation 4 te Xbox One konzole.

UPDATE: A evo i Trailera koji je popratio najavu datuma izlaska. Bruce Lee se u traileru, doduše, pojavljuje tek vrlo kratko, no svejedno ga se isplati pogledati zbog atraktivnog prikaza UFC-ove borbene kulture u virtualnom obliku.

Komentari (4)

  • Rockavella

    07.04.2014 - 09:55

    Uopće mi se ovo ne sviđa, neka naprave posebnu igru za takve eskapade.

  • Artyom

    07.04.2014 - 13:41

    Ovo je odlično! Bruce Lee je uzor gotovo svim MMA borcima, i većina baš njega smatra prvim pravim MMA borcem. (Za one koji ne znaju, Lee je mješavši više verzija Kung Fu-a osmislio vlastitu, a usto se još i profesionalno bavio boksom). Također postoji i dokumetarni film "I Am Bruce Lee" u kojem gostuju neki od najpoznatijih UFC boraca.

  • liam

    07.04.2014 - 14:40

    Malo su ga nabildali.

    • Artyom

      @liam, 07.04.2014 - 15:56

      Ako sam dobro shvatio iz članka, Lee će bit dostupan u 4 razilčite kategorije. Što zači da bi igra trebala imati Lee-ja u 4 različite kilaže. Onda ima smisla da ga malo i nabildaju. Btw, tko preordera igru, Lee će mu bit dostupan odmah bez potrebnog otključavanja.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?