HCL.HR

Budite brzi i ugrabite najjeftinije karte za veliki Dota i CS:GO turnir u Splitu

Igor Belan 09.03.2016.   •   0 komentara


U prodaju su puštene posebne sponzorirane karte putem kojih za već 60kn po osobi možete dobiti pristup za dva dana turnira. No budite brzi – zalihe takvih karata su ograničene.

counter-dota-pit

Najveći i najbogatiji esports događaj ikad viđen na ovim prostorima je iza ugla. Govorimo naravno o CounterPit i DotaPit turnirima koji će se kroz četiri dana, od 17.03. do 20.03., održati u Spaladium Areni u Splitu i gdje dolaze neki od najvećih svjetskih CS:GO i Dota 2 timova boriti se za ukupni nagradni fond viši od 2 milijuna kuna!

Već smo pisali kako na taj festival kompetitivnog gaminga možete upasti već za 100kn, koliko košta najjeftinija Early Bird karta što vam omogućuje ulaz na dva dana eventa. No danas je u prodaju puštena još jeftinija opcija za vas koji planirate doći s prijateljima.

Sponzori turnira u prodaju su pustili ograničen broj posebnih sponzoriranih karata koje morate kupiti u paketu po pet karata, što će vas umjesto 500kn koštati svega 300kn. To znači da ako imate grupu od petero ljudi, svaki od vas će platiti svega 60kn za svoju kartu.

Te karte će vam osigurati nesmetan prolaz na dva dana eventa (bilo da izaberete posjetiti Counterpit ili Dotapit turnir) te sjedeća mjesta na tribinama.

Dakle, dva dana esports spektakla za samo 30kn po danu. Nama svakako zvuči dobro.

Ako vas zanima Dota 2 turnir, kliknite ovdje za kupnju bundlea od pet sponzoriranih karata za 300kn. A ukoliko vam je draži Counter-Strike: Global Offensive, isti bundle sponzoriranih karta za CounterPit turnir možete ugrabiti ovdje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?