HCL.HR

Bugbearov Next Car Game na Steam Greenlightu

Renato Pedišić 07.09.2013.   •   0 komentara


Tvorci FlatOut serijala svoj su novi projekt imena Next Car Game poslali na Steam Greenlight kako bi se fanovi i znatiželjnici mogli sami izboriti da NCG ugleda svjetlo dana.

Next Car Game, o kojemu smo već jednom prilikom pisali, došao je na Steamov Greenlight servis gdje se fanovi prijašnjeg Bugbearova rada i razni znatiželjnici sami mogu izboriti da ova igra ugleda svjetlo dana.

Samo glasanje na Greenlightu možete obaviti ovdje, a na tom ćete linku saznati kako možete pomoći Bugbearu putem nekih drugih radnji te što sve možete očekivati od nadolazećeg Next Car Gamea.

Inače, igra je već sad dostupna za prednarudžbu koja će vam omogućiti raniji pristup igri, a kada projekt skupi preko 10 tisuća prednarudžbi Bugbear je obećao pokazati svijetu kako njihov novi naslov uistinu izgleda.

Video koji bi vas trebao potaknuti na prednarudžbu potražite u nastavku, a on će vam uz govor Jonasa Laaksoa, producenta u Bugbearu, pokazati jedan stari trailer, ali i neke nove snimke iz igre te hrpu realistične destrukcije.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?