HCL.HR

Bundle Stars u najvećoj akciji do sada nudi sniženja do 98%

Zoran Žalac 09.08.2016.   •   3 komentara   •   Zanimljivosti


Kroz iduća dva tjedna stranica Bundle Stars ima ljetnu rasprodaju na kojoj se pojedine Steam igre mogu naći za sramotno sitne iznose.

lichdom-battlemage

Ljetna sniženja na Steamu su prošla – tko je jamio, jamio je; ali ako ste nešto propustili uloviti, u iduća dva tjedna pripazite na ponudu stranice Bundle Stars. Naime, ondje traje ljetna akcija tijekom koje će svakodnevno dolaziti novi popusti – čak do 98%.

Istaknuti popust za današnji dan je sasvim solidna RPG igra Lichdom Battlemage koja se može nabaviti za manje od jednog eura; što je manje nego kupnja ključa na ostalim stranicama, a drastično manje u usporedbi s regularnom cijenom na Steamu od 40 eura.

Ima tu još interesantnih ponuda, primjerice – za 2 eura možete pronaći paket od devet simulacijskih igara. Istina da nijedna od njih nije bogzna koliko kvalitetna, ali ušteda na regularnu cijenu je 103 eura, što je u svakom slučaju dobra ponuda ako volite ovakav tip igara.

 

Označeno sa:

Komentari (3)

  • funky0308

    10.08.2016 - 09:26

    Ne znam jesam dva puta pronašao nesto što bih stvarno i igrao u tim bundlijima. Koliko vidim po Steamu (količina sati provedena u igri) hrpa ljudi kupuje sve i svašta, samo jer je jeftino. Neću besplatnu igru skiniti ako je ne planiram igrati, jednostavno mi ne treba. Jel netko pronađe nešto i što valja u tim paketima? U Humble Bundleima? I sl forama…

    • departed1983

      @funky0308, 10.08.2016 - 19:01

      Pa bude dobrih igara. Prosli humble je bio dobar. Mogo si dobiti NBA, CIV 5, Mafia 2, Sec ops the line za nekih 7-8 eura. Svaka ta igra sama po sebi vrijedi te pare. ZSve zavisi od toga sta ti volis i sta imas u libraryu. Evo sad na bundle starsu imas STALKER trilogiju za 8,5 eura..

  • l)oolvl

    10.08.2016 - 13:59

    koliko para, toliko muzike

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?