HCL.HR

Call of Duty 4 mod tools

Igor Belan 20.01.2008.   •   4 komentara


Pojavili se modifikacijski alati za ovaj sve popularniji naslov…

Engleska verzija igre Call of Duty 4, koja svakim danom dobiva na popularnosti, dobila je još nešto – svoje prve modifikacijske alate. Riječ je o skupu alata kojima ćete moći modificirati svoj COD 4 baš kako vi želite, ispraviti ono što mislite da proizvođači nisu dobro napravili i na kraju napraviti modifikaciju možda čak i bolju od orginalne igre. Ovi alati, teški 603.44MB slobodni su za download sa ove lokacije. Prije instalacije pripazite da imate najvnovije drivere za grafičku karticu te posljednji update directx-a, a rečeno je i kako mod toolsi neće raditi na Vista operativnom sustavu već samo u XP-u.

Komentari (4)

  • beaver hunter

    20.01.2008 - 15:41

    jel to nešto u stilu map editora ili baš ono programerski kodovi i te spike, da možeš sve mijenjat…

  • Konjina

    20.01.2008 - 20:09

    Nemam pojma. Mene samo zanimaju nove mape, multiplayer sam po sebi mi je zakon, što se tiče načina igre. Bilo bi bi opako da ekipa napravi neke remakeove mapa iz starijih COD-ova i da su malo mračnije jer ove originalne sve nešto blješte. Recimo remake mape “hurtgen” iz COD:UO. Prejaka mapa za sniperiranje, dok takvih u originalu baš i nema, sve su neke urbane.

  • Ementaler

    20.01.2008 - 20:29

    Piše u opisu iz Infinity Warda da paket sadrži sve potrebno za izradu modela, levela i modova. Dakle sve se može mijenjat…

  • Yuri

    21.01.2008 - 17:48

    Lajkam ovaj dio da radi samo na XP-u. Mnogo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?