HCL.HR

Call of Duty 5: World At War dobiva prvi gameplay trailer

Igor Belan 18.06.2008.   •   1 komentara


Ovog vikenda ekskluzivno na XBL-u pojavit će se prvi trailer za peti nastavak COD serijala.

Iz Microsofta nam stiže objava za medije koja govori o prvome traileru za peti nastavak Call of Duty serijala, imena World at War. Trailer, koji će sadržavati i neke gameplay sekvence, ćete moći pogledati ovoga vikenda ekskluzivno na XBL servisu, ali čujemo i kako će GameTrailers TV imati ovaj trailer u svome programu već u petak, pa ćemo i mi na svojim PC-ima moći pogledati video ( toliko o Microsoftovoj “ekskluzivnosti” ). Razvojni tim zadužen za ovu igru je Treyarch, isti onaj tim koji nas i nije baš oduševio trećim nastavkom serijala koji je izašao samo na konzolama. Petica srećom dolazi i na PC, a bazirana je na odličnom engineu koji pokreće i Call of Duty 4.

Glavni čovjek Treyarcha, Mark Lamir, rekao je za službeni Xbox Magazine kako će igra biti mnogo mračnija, strašnija i opasnija od prošlih naslova. Igrači će iskusiti napete i jezive situacije dok se probijaju kroz japanske otočne prašume pune neprijtelja. Japanci ko japanci neće se standardno skrivati po rovovima, već luđački napadati skriveni u krošnjama drveća, a bit će tu i samoubilačkih jurišanja sa katanama ili kakvim eksplozivom u ruci. Također je rečeno kako se u igru vraćaju i vozila te se uvodi co-op mod.

Budući da Call of Duty 3, posljednji Treyarchov naslov u COD serijalu, nije ostvario željeni uspjeh, ovaj put dečki ( i cure ) ovog razvojnog tima se trude još više i zaista planiraju izdati hvale vrijednu igru. One prve, optimistične najave govore kako bi se igra trebala pojaviti na policama dućana već oko Božića.

Komentari (1)

  • Seengeer

    18.06.2008 - 11:40

    Na Božić ćemo zaista uživati 😉

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?