HCL.HR

Call of Duty: Advanced Warfare po izlasku donosi 13 mapa za MP

nebel 03.10.2014.   •   1 komentara


Call of Duty: Advanced Warfare lansirat će se s nesretnim brojem mapa, no za one koji su voljni platiti više u Sledgehammer Gamesu dodali su i jednu prerađenu mapu iz originalnog Modern Warfarea.

Mjesec je dana ostalo do izlaska nove Call of Duty igre i polako se popunjavaju sve ključne informacije koje bismo trebali znati o Activisionova hitu prije njegova izlaska. Danas je tako potvrđen broj mapa koji će se naći na disku, odnosno u igri po izlasku. Advanced Warfare bit će lansiran s 13+1 mapom za okršaje u multiplayeru.

Trinaest mapa bit će standardno za kupce običnih verzija, dok će oni u Collector’s Editionu dobiti jednu dodatnu – Atlas Gorge, koji je zapravo prerada Pipeline mape iz CoD 4: Modern Warfarea. Ista mapa bit će besplatna i kupcima Season Pass opcije, odnosno karte za sve buduće DLC pakete. Premda baš i nismo presretni takvom raspodjelom, broj mapa je solidan pa jedino preostaje vidjeti hoće li takvo biti i napucavanje na njima.

Među ostalim novostima, potvrđen je povratak Emblem editora s kojim ćemo moći dizajnirati svoj zaštitni znak, a on će se ovoga puta pojaviti i na tzv. Exoskeleton oklopu. Nadalje, potvrđeno je da će igra imati mod sličan League Playju iz Black Opsa 2, sa sezonama koje će trajati mjesec dana, a igračima će donositi određene nagrade ovisno o „formi“ koju pokažu tijekom tih nekoliko tjedana.

Kevin Spacey’s Call of Duty: Advanced Warfare izlazi 4. studenog ove godine na PC, PS4, XBO, X360 te PS3 platformama.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?