HCL.HR

Call of Duty Black Ops 2 je vani, evo što prve recenzije kažu

Igor Belan 13.11.2012.   •   155 komentara


Nova Call of Duty igra je izašla, a znate što to znači – gomilu prepucavanja na internetu. Evo što prvi kritičari kažu za novi Black Ops.

Black Ops 2 je izašao, a kritičari u nekim malo razvijenijim zemljama od naše dobili su priliku zaigrati ga nekoliko dana prije izlaska kako bi isporučili svoju recenziju točno danas. No nisu samo kritičari već iskazali svoje mišljenje o Black Opsu 2 – sami igrači već su krenuli u pohod negativnog ocjenjivanja igre na Metacriticu, kao što je i običaj. U ovom trenutku 19 korisnika je dalo pozitivnu ocjenu, dvoje je dalo osrednju, a 20 negativnu. To tvori prosječnu korisničku ocjenu od 4.9/10, što je još i poprilično visoko za novi nastavak serijala koji neki gameri toliko vole mrziti.

Što se kritičara tiče, većina je vrlo zadovoljna, a prosjek za najčešće recenziranu Xbox 360 verziju igre trenutno stoji na 85/100.

AusGamers u svojoj recenziji (ocjena 94/100) kaže kako Black Ops 2 predstavlja odličnu vrijednost za novac koji traži od igrača te kako zapravo radi mnogo stvari drugačije od onoga što smo navikli. Planet Xbox 360 hvali igrinu priču govoreći da je za promjenu uistinu vrijedi iskusiti te daje Blopsu 2 ocjenu 93 od 100. IGN uz istu visoku ocjenu navodi da se radi o jednoj od najboljih pucačina u zadnjih deset godina, dok pritom u pozitivnom kontekstu spominju igrinu posvećenost Esportsu te razvijeniji Zombies mod.

Manje pozitivni u svojoj kritici bili su između ostalih Joystiq i Gamespot s ocjenom koja se po Metacriticu svodi na 80 od 100. Joystiq u svojoj kritici hvali multiplayer komponentu igre navodeći da je ona opet glavna, ali relativno oštro kudi igrinu priču koja se po njima ne uklapa dobro u ambicioznu, granajuću kampanju. Gamespot u svojoj recenziji ima istu ocjenu i slično mišljenje kao Joystiq, ali njihova kritika navodi da je svaki dio igre i više no solidan, no da igra ne mijenja previše već ustajalu formulu serijala.

Što mi mislimo o igri? Vidjet ćete uskoro, a nadamo se da ćemo to uspjeti obaviti u video obliku.

Komentari (155)

  • xPh4rIm

    13.11.2012 - 09:32

    Vec se vidi gomila videa trickshota isl.stvari od strane jadne dicurlije koja misle da su nesto iza toga kontrolera … FFS da nije smijesno, bilo bi tuzno jadno i zalosno

    • adycro

      @xPh4rIm, 13.11.2012 - 09:40

      Meni osobno je vise preko glave CoD ova svih..sve s esvodi na isti nacin..mozda je to prije bilo zanimljivo ali sad i ne toliko..ako cu nesto i igrati to je CoD 4 i CoD 2. Poslije njih sve nekako postaje prelagano i izostaje tu i taktika i slicno..bar ne na toj razini kao u 2 i 4 ci. Vrijeme je da ljudi pocnu cijenit AC multi Far Cry nadolazeci i slicno.Za mene je vrijeme proslo za Cod ove i dolazi red na i druge stvari koje su kvalitetnije daleko SP plus MP !!

    • Yotta

      @xPh4rIm, 13.11.2012 - 14:22

      Ti nikad nisi ni igrao ni jedan CoD osim ta dva,pa onda ne znaš šta pričaš,napravio si profil na ovoj stranici da moreš srat kako si ti neki gamer,a zapravo nisi.Očito nemaš pojma,nego samo želiš biti u toku,i onda gledaš šta drugi govore.

    • BadMeetsEvil

      @xPh4rIm, 13.11.2012 - 16:11

      +!

    • laibach2

      @xPh4rIm, 13.11.2012 - 18:04

      ne znam meni nekako najbolji cod2. imam sve originale do sada, al nekako mi dopizdilo malo malo davat pare za dlc i novi cod…pa hebate kad se sjetim kako je to pocelo s cod1 na bosanskim serverima…..ovo danas udjes na mapu i pucaju svi kroz zidove i odma mrtav…hebes to

    • UltimateXioni

      @xPh4rIm, 13.11.2012 - 21:55

      +Infinity

    • Jaime Lannister

      @xPh4rIm, 13.11.2012 - 23:07

      al ga seres

  • adycro

    13.11.2012 - 09:37

    Mozda je ovo malo veci korak u promjeni igre…uvodeci blisku buducnost…ali svejedno sam misljenja da jedan realni kontekst multiplayera je ostao na CoD u 2 i CoD u 4…poslije toga jednostavno mi je sve prenabacano i prenerealno. Sto se tice izrazito igre mozda je ovo i dobar korak jer donosi osvjezenje..ali opet da se napravi jedan remake CoD a 4 ke ili dvojke bio bi daleko ispred ovih sadasnjih codo va..jer je po meni i vecem broju igraca i sad. Ali svejedno ovaj novi CoD stavljam ispred MW 3 jer uvodi po vidjenju malo vece promjene nego u prijasnjih serijalima :))

    • Fil0z0f

      @adycro, 13.11.2012 - 12:51

      Ti si moj covjek slazem se u potpunosti. Tim vise da se CoD nije promjenio od cetvorke osim sto je dobio zombie mod
      To je jednostavno nemoguce, ne znam kako ljudi mogu biti toliko zaluđeni s jednim sranjem imenom CoD koji od cetvorke Activision prepakirava pod drugi broj sa minimalnom promjenom.tu je i prica koja se zavrsi u 3 – 6 h a zesce je sranje.
      IGN-u se ne moze vjerovat ,vec jedino HCL-u i Angry Joe-u

    • Badass_Bunny

      @adycro, 13.11.2012 - 13:08

      Četvorka nije bila toliko dobra igra u usporedbi sa ostalim naslovima modernog doba is COD serijala, ali ona je jednostavno bila nešto novo i osvježavajuće, posle MW1 jednostavno sve je isto. Jedino pravo osvježenje u poslednjih nekoliko godina u Military FPS igrama je uveo Battlefield sa svojim ogromnim mapama i vozilima…

  • iggyyy

    13.11.2012 - 09:42

    Evo ja već igram black ops 2 nije loša igra, nemožete je toliko kritizirat kad ćete je na kraju skinut i probat 😀

    • BsTyLer

      @iggyyy, 13.11.2012 - 12:22

      meni samo žao šta je za frenda moram skidat i ima 14 gb :(

    • doky89vk

      @iggyyy, 13.11.2012 - 15:42

      ajd ti meni reci kako ti to mozes vec igrat??? ja danas cijeli dan pokusavam i ne radi nikako!!!!

    • UltimateXioni

      @iggyyy, 13.11.2012 - 21:56

      Kupio kao i ja? ._.

    • iggyyy

      @iggyyy, 13.11.2012 - 22:07

      @ doky89vk imaš neki kontakt da ti sendam Crack pa igraj 😀

    • doky89vk

      @iggyyy, 14.11.2012 - 10:42

      ma netreba, kupit cu igru, ionako zelim igrati multiplayer i zombije, a to mi ni jedan crack nece omoguciti :)

    • BadMeetsEvil

      @iggyyy, 18.11.2012 - 20:00

      oce, teknogods :) ali posto rade MW2 Multiplayer crack, ne vjerujem da ce napraviti BO2 tako brzo :) procitaj vise o tome ovdje!

      ( http://teknogods.com/phpbb/viewtopic.php?f=17&t=9266 )

  • armin221186

    13.11.2012 - 10:11

    nisam se ni nado da ce neko od recenzenata popljuvati CoD,sto se mene tice ja cu ga vjerovatno odigrati zbog postovanja prema serijalu i mislim da je vrijeme da se na jedno CoD-u radi vise od godinu dana 😉

    • SonnYYY

      @armin221186, 13.11.2012 - 12:51

      radi se dvije godine xD

    • armin221186

      @armin221186, 13.11.2012 - 20:25

      mislio sam da je glupo da izlazi svake godine jedna igra CoD i da kosta 50 eura 😉

  • Moth

    13.11.2012 - 10:16

    Više vjerujem recenzijama IGN-a i Gamespota nego toj (u članku spomenutoj) 20-orici (ab)usera koji su popljuvali igru. Od te 20-orice, 19-orica su ljubitelji MW2/3 (dam si ruku rezati) koji ne mogu smisliti lean-anje i implementaciju servera u igru već im više paše debilizam, jednostavnost i konzolitis kojega donose MW2 i 3. Kad takve budale kažu da je BO2 loš, upravo to je znak da je igra zapravo – dobra!! :)

    • xPh4rIm

      @Moth, 13.11.2012 - 10:21

      " debilizam, jednostavnost i konzolitis kojega donose MW2 i 3 " BRAVO to je poenta na koju sam ja ciljao,i to je zalosna istina. Igru cu definitivno kupiti ako nista jer je COD samo se nadam da nece imati te neke slicnosti s mw2,3 koje me totalno izludjuju,kad svaki noob pravi MOAB,NUKE onako iz zabave sve ti je jasno …

    • ThOr VeLikI

      @Moth, 13.11.2012 - 13:04

      ako vjerujes IGN, onda si za ocjenu 9/10 i za Need for Speed: Most Wanted 2
      kojeg su svi popljuvali osim njih

    • UltimateXioni

      @Moth, 13.11.2012 - 21:58

      Da, igra i nije tako losa :)

  • hitman92

    13.11.2012 - 10:35

    o c emu vi pricate ovo je najjaca i najbolja fps igra svih vremena,kada vam neko ponudi nesta sto ste prije tražili u nekoj igri onda nevalja uvijek cete naci neku lošu kritiku kako bi ispali pametni kao neki debilni kriticari,umjesto da uživate .a vi se prvo popljujete po igri a onda ju kasnije igrate i uživate u njoj..i da ovu igru uspoređujete sa cod 2,to je koda se uspoređuje fico i ferrari

    • adycro

      @hitman92, 13.11.2012 - 10:47

      Svatko ima svoje misljenje..ja imam MW3 i svejedno dosta vise igram Cod 2. Jer mi je bolji..i veci skill mi je potreban nego u MW 3 ci. Najveci problem mi je taj sto kad sam kretao igrati Cod 2 bio sam los..a MW3 dodje prijatelj mi koji neigra ni jedan Cod i ostvari odmah solidan rezultat.Mozda je najbolja igra u serijalu i definitivno ce je svi igrati u to nema sumlje..ali definitivno stoji ovaj prije doreceni dojam sto sam rekao !!

    • snooker

      @hitman92, 13.11.2012 - 11:40

      ako imaš volje za naučiti , cod2 je prelagan. no aimanje preko cijele mape sa Kar98k znaju i mala dica.

    • xPh4rIm

      @hitman92, 13.11.2012 - 11:46

      pa sta bih trebao tek reci onda za mw3 . qs isl. stvari *(pogotovo konzolasi OMF), pre smijesno uopce pricati o tome, u mw3 to se jednostavno ne uci, instant to znas, toliko o tome :facepalm

    • Fil0z0f

      @hitman92, 13.11.2012 - 12:53

      stvarno imas pravo ovu krntiju od danasnjih CoD-ova je grijeh uspoređivati s pilom poput CoD-a 2

    • SonnYYY

      @hitman92, 13.11.2012 - 12:55

      aj odigraj jedan 5v5 CG match na cod4 pa ces vidjeti sto znaci igrati i uzivati, a istovremeno razmišljati o taktici kako srediti protivnika. TAJ OSJECAJ nema niti jedan drugi cod osim cod4 i cod2 ( iako ja mislim da je cod4 jaca igra ?

    • UltimateXioni

      @hitman92, 13.11.2012 - 21:59

      Šuti više jebo te. Skontali smo u 10 istih komentara gore.

    • snooker

      @hitman92, 13.11.2012 - 22:00

      ma znam da je mw3 jedan od najgorih codova, ali opet , i cod2 mi je bezveze.

    • snooker

      @hitman92, 13.11.2012 - 22:04

      sonnyyy jesi ti kad igra cod5? tu na promodu triba skilla, jer nakon plantanja se nećeš sakriti u onu uvik istu zgradu pokraj planta, jer nećeš imati di jer je plant nasred njive. ili tamo di ti je mapa neka ludnica sa 2 hodnika, plantaš pa se ti misli di ćeš xD iščekivaš protivnika nasred puta.

    • xPh4rIm

      @hitman92, 14.11.2012 - 00:11

      Meni takodjer cod2 nije nesto specificno, ali nemoj to doslovno shvatati, jer vidis da skoro svaki komentar to ima "meni je cod2 najbolji itd." i samo tako copy-paste rade HAHA, stvatko ga je igrao jer je star ko kristovo magare pa na onovu toga svi nesto baljezgaju kako imaju iskustva a upravo od cod2 nisu niti jedan CoD odigrali, a tko jest sigurno nije vise od 5min. cak da uopce NE govorim o MP, koji i sadrzi sve inovacije i sve

  • antrax83

    13.11.2012 - 10:44

    sve na isti kalup od prvog do zadnjeg dijela,nista novo

    • Benni

      @antrax83, 13.11.2012 - 15:51

      nije istina

  • goldfinger

    13.11.2012 - 10:50

    Malo sam skeptičan,ali ziher ću isprobati…

  • MAX3d

    13.11.2012 - 10:54

    Meni se dopada igra.Normalno je da se igra mjenja i da dolazi do promjena u serijalu Call of Duty,da su ostali na priči Drugog svjetskog rata dosadila bi igračima.Bilo bi dobro da se pojavi uz Call of Duty i Battlefield još dobrih naslova,što više dobrih igara to bolje.

    • Aves

      @MAX3d, 13.11.2012 - 12:32

      Promjenjena je priča. Dodano par novih stvarčica, ostalo je jednostavan copy paste.

  • snooker

    13.11.2012 - 11:30

    CoD:WaW je daleko najbolji i uvik će biti najbolji, a ne Cod2 i CoD4, to su 2 zastarjele i dosadne igrice.

    • Maximum

      @snooker, 13.11.2012 - 12:36

      WaW je bio isti poput CoD4 samo sto je bio WW2 tematika
      U cemu ti da je zastarelo ??

    • hitman92

      @snooker, 13.11.2012 - 13:17

      waw je po meni najgori naslov poslje cod 3 naslov njabolji su ovako po meni cod2,mw1,black ops 1 i 2

    • Rogue

      @snooker, 13.11.2012 - 15:13

      Ne pricaj gluposti , Cod 3 je odlican bio. Sam sto eto vidim pljuju ljudi po igri zato sto nije izasla za pc. Cod 3 mi je iza 4 najdrazi. A ovaj novi ne planiram kupovat , cuvaju se pare za Hitmana i Far Cry.

    • -Aragorn-

      @snooker, 13.11.2012 - 15:27

      pa ti imaš čak 4 najbolja Cod-a!? I da, po meni je cod waw i dalje najbolji jer ti daje taj neki osjećaj da se ono što igraš stvarno događalo i da su to stvarni ljudi proživljavali.

    • snooker

      @snooker, 13.11.2012 - 21:50

      pa da, cod waw ima najbolju atmosferu

    • hitman92

      @snooker, 14.11.2012 - 08:18

      pa to ti daje i black ops,a da je dinamicniji waw to je apsurdno to je red napucavanja reed šuljanja bez odlicne iscenirane akcije i neke pozadinske price,a i glupo je što vecina igre se igra na pacifiku,umjesto da su stavili neke velike bitke el alamein,normandija kao što je imao cod2

    • snooker

      @snooker, 14.11.2012 - 12:20

      hitman96, pa zašto bi bilo opet ko u cod2? Nijedan cod nije bio na pacifiku pa su to stavili u cod5 i puno mi je zabavnija i bolja i lipša bila ta lokacija nego onamo neka francuska i tunis u kojima ubijaš švabe. Ali ja san govorio za multiplayer da je cod5 najbolji. Istina je da codbo ima najbojli SP, ali ne i MP.

    • -Aragorn-

      @snooker, 14.11.2012 - 15:05

      a cod2 ima neku priču??Majstore to ti je WW2 ,a to je dovoljno velika priča,a u cod-u waw su je prikazali bez nekih dodatnih gluposti. Drugo- na što se svodi pravi rat ako ne na napucavanje i šuljanje?Sigurno svi lete iz bunkera i mašu strojarama okolo….Treće-većina igre se ne igra na Pacifiku jer su jednako raspoređeni Pacifik i Ruska ofenziva protiv Njemaca. Četvrto-da si maloo bolje upućen u WW2 znao bi da se na pacifiku odigrao velik broj velikih bitaka od kojih su neke uprizorene i u waw-u ;a i na početku sudjeluješ u bitci u Staljingradu-tako da ti na kraju mogu samo reći:"Krivo frajeru!"

    • hitman92

      @snooker, 15.11.2012 - 09:05

      nezz koja je bila tamo velika bitka osim ruske ofenzive na berlin,kažem da su mogli staviti normandiju

    • -Aragorn-

      @snooker, 16.11.2012 - 09:09

      normandija je "deja vu"

  • ReflectoR

    13.11.2012 - 12:38

    Trebaju promijeniti engine vec jednom!

  • MateUbisoft55

    13.11.2012 - 12:39

    Ev i ja skidam Call Of Duty Black ops 2…Al neigram nikad fantazije,a cod igram od 1 dijela pa do zadnjeg pa cu i ovoga da igram ali najvjerojatnije ce to biti UNLIKE za ovaj serijal COD

    • hitman92

      @MateUbisoft55, 14.11.2012 - 08:25

      zbog cega pa nisi ga ni igrao,ne razumijem vas ljudi jedan usrani batlefeld vam je vrhunski seijal sa dosadno i kopiranom pricom iz cod serijala i sa još dosadnijim misijama sa lošim mapama jedina kvaliteta je zvuk i grafika,možda i pokoja fantasticna scena eksplozije i urušavanja i to je to.i šta vam onda još preostaje od vrhunskih fps naslova killzon ako imaš ps3 i medal of honor koji ne može nikako napraviti neki dobar naslov.i sta ostaje cod serijali a da ih nema morali bi se zasititi ovih poluproizvodima

    • -Aragorn-

      @MateUbisoft55, 14.11.2012 - 15:06

      "usrani batlefeld"-nemam komentara….

    • MateUbisoft55

      @MateUbisoft55, 14.11.2012 - 16:27

      Meni je uvjek bio i bice drazi COD samo mi se nesvida sto je sada u budućnosti gdje su roboti i druga sranja!

    • hitman92

      @MateUbisoft55, 15.11.2012 - 09:03

      više si u prošlosti na sjecanje woodsa nego u buducnosti tako da malo promjene i stavljanje buducnosti nije loše

  • Dishonored

    13.11.2012 - 12:41

    Meni uopce nije jasno zasto neki mrze ovaj serijal.

    • xPh4rIm

      @Dishonored, 13.11.2012 - 16:23

      Jedni su toliko pateticni i jadni zato sto ne mogu sebi priustiti full original igru da samo pljuju okolo po igri,a druga skupina je ona nova generacija gamera,nemaju veze sa zivotom dodju ovako na portal i samo copy-paste sta drugi hateri pisu,tj.lupaju

    • UltimateXioni

      @Dishonored, 13.11.2012 - 22:01

      +118949815613213184916513218948947816132

    • hitman92

      @Dishonored, 14.11.2012 - 08:26

      bravo

    • icecoldkilla

      @Dishonored, 14.11.2012 - 11:48

      +2

    • snooker

      @Dishonored, 14.11.2012 - 12:22

      vjerojatno im se ne sviđa mrvicu skuplja cijena…

    • Fil0z0f

      @Dishonored, 14.11.2012 - 15:28

      nova generacija gamera koja samo copy pasta kaj drugi pisu jel?jel?koliko imas 4 godine? da mi smo pateticni jer si ne mozemo priustiti igru. frajeru daj se odi pokopaj negdje, brijem da u zivotu nisi zaradio lipe,a sto je nabolje nije problem u cjeni vec u kvaliteti rađe cu dat za batmana, ac, la noire, rdr … nego za ovo, a i da nemam za igru pa skinem si ju. i sad ti meni reci zasto bi ja pisao sranja o igri koju da mi se igra nađem nacina da ju igram sto ovdje nije slucaj

    • BsTyLer

      @Dishonored, 14.11.2012 - 16:04

      + 100 i pusti ga trola svaki post ,i da sigurno nema jednog radnog dana u životu a sa tim ni jednu oriđiđi plačenu igru jedino ako su mu za nju starci dali onda možda.

    • dragec

      @Dishonored, 14.11.2012 - 16:23

      + 1000000000000

    • xPh4rIm

      @Dishonored, 14.11.2012 - 18:11

      Pa glupko ako nemas za nju ili ti se se svidja sto dolazis pljuvati i odgovarati na svaki mrtvi post o njoj *(igri,COD), jednostavno isflustriran si vise nego sto si glup.
      @ BsTyLer ti si vrhunac trolanja, jednostavno si preglup da ista vise napises od toga, a ovo sto sam napisao prije i sto su se mnogi slozili totalna, ziva je istina i vidim to vas pogadja jer ste ocito vi ova 3 skupina, uostalom sami ste dokazali cim vas je to toliko pogodilo i odmah se vrijedjate oko toga. HAHA stvarno ste vrhunac gluposti, prozirni ko ista

    • Fil0z0f

      @Dishonored, 14.11.2012 - 18:37

      ma nas kaj misli sto oces ja vidim da si ti samo jedna zadrta seljacina koja sere na sva usta samo zato da nesto sere a sto se tice pljuvanja po CoDu… cuj CoD je smece ti misli kaj oces puca mi k… pre velik si egoist a ni citat ne znas sljedeci put procitaj post sa upotrebom mozga jer ga citas napreskokce (ocigledno) i tko si ti da mi zabranis da napisem i 5000 postova na temu dreka ak ocu to je moje pravo

  • dany360

    13.11.2012 - 12:55

    igra u 3D-u izgleda pre jebeno!!

  • BsTyLer

    13.11.2012 - 13:22

    "wow treyark have really out done themselves. this has to be the dumbest single player I've seen up to-date"

  • buby8992

    13.11.2012 - 13:42

    Tko još danas prati recenzije? Pola njih su plaćene reklame od strane velikih izdavača ili igre recenziraju potpuni idioti za koje uopće ne znam tko im je dodijelio da recenziraju igre, npr. jednom sam čitao recenziju nekog JRPG-a (mislim da je bio Xenoblade Chronicles) gdje je tzv. profesionalni recenzent igri kao mane naveo dugačke animacije i lude frizure i likove te joj zbog toga spustio ocjenu. Normalno, svatko tko je odigrao neki JRPG u životu zna da su duge animacije i lude frizure glavna obilježja JRPG žanra.Nažalost danas je velika većina recenzenata takva.

  • haha.xd

    13.11.2012 - 13:45

    Po meni nezasluzuje ni 4 kolko su dali igrači a ni 8.5 kolko je dobila od recenzenata nisam jos igrao ali vjerojatno hocu a igra tesko da moze biti bolja od drugih nastavaka jer za pola godinu dvije nemogu napravit nikakav pomak osim u grafici ali s ene trude ni za to jer znaju da ce kolko god igra dobra ili losa bila ljudi ce je kupovati ali treba i to znati :….:DDDD

    • -Aragorn-

      @haha.xd, 13.11.2012 - 15:30

      ne zaslužuje ni 4, a sam kažeš da nisi igro….

    • xPh4rIm

      @haha.xd, 13.11.2012 - 16:16

      +5 -Aragorn- HAHA nazalost vecina ih takvih kao ovaj,samo bezveze lupaju okolo bez ikakvog smisla da ne govorim iskustva

    • Fil0z0f

      @haha.xd, 13.11.2012 - 16:41

      ja imam podosta iskustva u CoD serijalu i velim da igra koja se razvija tako malo ne moze biti kvalitetna . da na to nadodam CoDov multiplayer(zbog kojeg ga i svi kupuju) u kojem se nemres pomaknut od silnog sprayanja sto je i citava politika danasnjeg CoDa: uzmi "minigun" odi na centar mape, stisni tipku na misu i ubijaj sve oko sebe. kretenoidno .I definitivno nema osjecaj pravog rata jer to niti jedna igra ne moze imat mozda bi bila blizu da te svaki put kad umres opali neka saka posred tintare

    • Fil0z0f

      @haha.xd, 13.11.2012 - 16:41

      ja imam podosta iskustva u CoD serijalu i velim da igra koja se razvija tako malo ne moze biti kvalitetna . da na to nadodam CoDov multiplayer(zbog kojeg ga i svi kupuju) u kojem se nemres pomaknut od silnog sprayanja sto je i citava politika danasnjeg CoDa: uzmi "minigun" odi na centar mape, stisni tipku na misu i ubijaj sve oko sebe. kretenoidno .I definitivno nema osjecaj pravog rata jer to niti jedna igra ne moze imat mozda bi bila blizu da te svaki put kad umres opali neka saka posred tintare

    • Fil0z0f

      @haha.xd, 13.11.2012 - 16:41

      ja imam podosta iskustva u CoD serijalu i velim da igra koja se razvija tako malo ne moze biti kvalitetna . da na to nadodam CoDov multiplayer(zbog kojeg ga i svi kupuju) u kojem se nemres pomaknut od silnog sprayanja sto je i citava politika danasnjeg CoDa: uzmi "minigun" odi na centar mape, stisni tipku na misu i ubijaj sve oko sebe. kretenoidno .I definitivno nema osjecaj pravog rata jer to niti jedna igra ne moze imat mozda bi bila blizu da te svaki put kad umres opali neka saka posred tintare

    • Fil0z0f

      @haha.xd, 13.11.2012 - 16:44

      super prokleti bug i tri posta odjednom. Molio bih admina da izbrise 2 bespotrebna

    • xPh4rIm

      @haha.xd, 13.11.2012 - 17:24

      Kakav minigun i to WTF -.- . Uostalom budi brzi i nece te muciti spreyanje i runner *(maraton) noobovi, da imas toliko iskustva valjda bih primejetio da je odavno postao totalna FAST igra, za sve ostalo tu je mocni BF3 *(gdje se "razmislja", tj.campa se 0/24 isl. debilske stvari)

    • Fil0z0f

      @haha.xd, 13.11.2012 - 18:04

      minigun sa navodnicima jer sam pod to svrstao sve pljuce sa pun k metaka .
      cisto sumnjam da na BF3 (100% bolja igra) moze campat s obzirom na to da mozes srusit svaku zgradu di se lik nalazi,a CoD moze igrat i cimpanza u zoloskom jer ne trebas niti trunke mozga.A tek mape uvijek isto reciklirano smece. Po mojoj procjeni MW2 i MW3 bi se trebali prodavat ko DLC za MW jer: inovacije su 2-3 mape vise I 500 novih izmisljenih rankova koji nemaju veze s mozgom. Gamplay i grafika stoji vec godinama na mjestu te kad pogledam CoD i bilo koji drugi naslov u koji je ulozen trud jednostavno mi nije jasno kako ta igra moze bit no1,a kad vidis cijenu limited editiona koje kosta 1800 kn i ljude koji su spremni dat te pare u glavi ti ostaje samo WTF

    • xPh4rIm

      @haha.xd, 13.11.2012 - 20:02

      BF3 gotovo svaka mapa ima prostranstva i ne kampa se samo u zgradama -.- dapace, rijetko. Nije sve tako bukvalno kako gledas, uostalom engine je preradjen, a grafika svakako nije primarna a i dobra je, igra je no.1 radi gameplay-a i bit ce a ocito neki nikako da to shvate, jer da ti imas toliko godina iskustva ne bih tako tupo, izlizano razmisljao *(mw2=mw3 se slazem, to su mi svakako lamerske igre, ne bi o njima uopce). Volio bih vidjeti jedan match od svih ovih mocnika pogotovo s ovog portala koji govore da je igra "laka" "samo pucas,bijes ko od sale" da je toliko lako ownat, da vidim na djelu te skilere, stali ste vi kad vam je sve tako lako ROFL

    • snooker

      @haha.xd, 13.11.2012 - 21:56

      BF3 je smeće i nemaš ga što spominjati na 1000 puta boljoj igri od njega. U životu nisan nigdi vidio 4 kampera jedan do drugoga kako leže na kamenu , osim u BF3. I ne trollaj, u BF3 sve što se može srušiti su 2 palme, zgrade ostaju iste. U BF-u su mape uvik iste, opet trollaš. Jednom sam vidio neku sliku iz BF3 i na trenutak mi se učinilo da je BFBC" jer je mapa isto smeće, neki razbacani kontejneri na rivi. Ne tribaš mozak ni U BF#, samo se zakampaj, nema ni killcama da te vidu di si da te se riješu. Mw2 ima puno više novih stvari i bolju grafiuk od coda4, opet trollaš. BF ima 50 izmišljenih rankova. Cod je no1 jer je jednostavno najzabavniji i najbolji. Žišku?

    • UltimateXioni

      @haha.xd, 13.11.2012 - 22:03

      "velim da igra koja se razvija tako malo ne moze biti kvalitetna" Battlefield 4 will suck…

    • UltimateXioni

      @haha.xd, 13.11.2012 - 22:05

      Hah, I like this guy 😀

    • hitman92

      @haha.xd, 14.11.2012 - 08:33

      joj što ti lupetaš nisi igrao igru a vec ju ocjenjuješ,i da nije napravila nikakav pomak,ja nerazumijem koje bi pomake uopce trebala igra i raditi kad sve sto su napravili prije odlicno se prodaje ,cod je serijal koji ima odlicnu akciju,grafiku na razini,zvuk,sada imaju i odlicne price,oružja,i da igra nams nagradi sa nekim odlicnim isceniranim akcijskim sekvencama koje viđamo u blockbuster filmovima i to treba cijeniti..i onda sta bi vi više ne razumijem..odigrajte igru ljudi necete požaliti pa ju onda ocjenjujte

    • icecoldkilla

      @haha.xd, 14.11.2012 - 11:50

      nije istina to sto govoris, igram cod od pocetka od jedinice znaci sve sam igrao, multiplejer da ne govorim…. oni koji ne znaju igrat i kojima se neda naucit igrat multiplejer govore da ces umrijet svaki put cim se spawnas da mozes otic na centar mape s minigunom i sve ubit

    • -Aragorn-

      @haha.xd, 14.11.2012 - 15:10

      "BF3 je smeće i nemaš ga što spominjati na 1000 puta boljoj igri od njega"-objektivnost na djelu…

  • Crniman

    13.11.2012 - 14:02

    Meni nije bio jasno zasto ljudi kupuju COD od cod4.
    Sve je to isto _ranje samo drugo pakovanje.
    Zasto bi ljudi dali 60 dolara za neke nove mape i neka nova oruzija.
    Cak mape sa starih MW CODova se portaju na MW3.
    Cista ludost!!!!

  • BsTyLer

    13.11.2012 - 15:13

    ali bar kad kupis ovaj BO 2 DOBIJEŠ Mass Effect 2 https://www.youtube.com/watch?v=H_a0TzFx5hE&feature=plcp

    ahhahah

  • Kralj bizmisa

    13.11.2012 - 15:36

    Ne znam,mislio sam si uzet black ops 2 zbog zombija i to,ali neću,za 500 kn sumnjam da se isplati kupiti takvu igru.Odlučio sam da ipak neću kupiti,rađe ću kupiti Hitman Absolution Special Edition.

  • apenac

    13.11.2012 - 16:53

    Ovu igru ću preskočiti,jer ovaj mjesec izlaze još puno bolje igre. Radije ću vjerovati korisnicima/igračima da je ovo sranje,nego da vjerujem potplaćenim recezentima. Ovaj Cod je već postao običaj se samo štanca svake godine kao da je Pes ili Fifa,s minimalnim promjenama i malo ušminkano,ali uglavnom se sve svodi na isti kalup. Naravno,prvo se moraju podplatiti recezenti,da igra dobije visoke ocjene,da bi naivni ljudi kupovali.

  • coldyl

    13.11.2012 - 18:19

    Isprobao i nisam COD hater ali majke mi ovo je teško sranje. Nisam igrao još MP ali ocjena kampanje je po mome 35/100. AI u igri je gori nego u prijašnjim nastavcima.
    Oružja naravno nemaju nikakav recoil. (Bar ga ja nisam vidio) Neznam šta još napomenuti ali sveukupno grafa, igrivost = ispod prosječno

    • UltimateXioni

      @coldyl, 13.11.2012 - 22:12

      No recoil? Odigraj BO1, ima recoil i 1990ima, a sada u 2012 puške nemaju toliki recoil, pa pogodi koliki će imati u 2025? Sljedeće, objasni mi ovo "AI u igri je gori nego u prijašnjim nastavcima". Šta? Kampanja je 35/100, al' u igri je gori nego u prijašnjim nastavcima. ŠTA? Ako misliš na MP, kako znaš kada ga nisi igrao? Sada ne seri, nauči pisati (ne znam*) i idi igraj usrani MW3 :)

    • snooker

      @coldyl, 14.11.2012 - 12:25

      hahaha

    • B1gfooT

      @coldyl, 15.11.2012 - 00:29

      klinjo prije nego što sereš drugima nauči čitati i googlaj što je to AI

  • samo_top

    13.11.2012 - 18:38

    Dobra igra… upravo odigrao 2 misije :D..

    • apach

      @samo_top, 13.11.2012 - 19:18

      Pa eto covjek iznad tebe @ coldyl@ bar malo objasni zasto igra ne valja,e hajde i ti
      pokusaj objasniti zasto je dobra i to nakon odigrane 2 misije :)))

  • Metalni

    13.11.2012 - 20:58

    Ukusi se različiti i o njima nema smisla raspravljati. Ja recimo i dalje igram COD2 & 4- iako sam probao sve ostale, nisu me uspjeli zadržati pred ekranom kao ova dva. Moja sestra recimo voli stari dobri MOH: AA i uglavnom samo to i igra. Tako da… Svako ima svoje.Btw, ja imam 31, ona 29 godina.

  • wuva.hr

    13.11.2012 - 21:00

    Na ptb-u Skidam sve od exremezona a na njegovom uploudu ima trenutno 1421 Seeder a lechera 21000 ovo je nenormalno nemogu skinut jbt..

  • maxim.x

    13.11.2012 - 21:14

    Ne znam cemu ovo pljuvanje po igri a jos ju niste zaigrali? Mislim to je za COD normalno ali nekako imam osjecaj da ovi sto pljuju misle da su neki buntovnici pa kao ajmo protiv vecine. Cinjenica je da ce se igra opet prodavati kao luda, jako je zabavna (ono sto igre i trebaju), hrpa VAUU momenata, pricu su napisali vrhunski profesionalci u smome poslu i jos su ukljucili mogucnost izbora? Sta ces vise? Nisam ja neki zaludeni COD fan, npr MW 3 jos nisam ni odigrao iako planiram ali igra nudi upravo ono sto bi i trebala: par sati lude zabave :)

    • Maximum

      @maxim.x, 13.11.2012 - 22:02

      +1
      Nikome ocigldeno nesmeta sto svake godine izlazi novi Pes i Fifa sa njihovim revolucionarnim promenema ali zato cod je cist re skin svake godine ?!

    • UltimateXioni

      @maxim.x, 13.11.2012 - 22:13

      +1

    • BsTyLer

      @maxim.x, 13.11.2012 - 23:05

      evo ti jednostvano objašnjenje,skinuta(jer sigurno neču za ovo pare dat)sa privatnog sajta(bitsoup) gdje izašla jučer ujutro odigrano pola igre i čisto sranje pa čovječe enđen im je zastario da je to smješno duke nuken je ima bolju grafiku, gameplay nula trči i pucaj itd…itd e sad mw i cod zadnje 2,3 igre su isti žanr i meni jednostavno neide u glavu ko bi zato dava 350,400,500kn za razliku igara koje če izač i jednostavno sa svojom genijalnošču spašavaju Pc gaming ,Hitman,Far cray,Metro last light…..ali ovo večina normalnih ljudi zna!!I i zato ti lipo ako misliš da je ova igra vridna tog novca kupi je i uživaj ali mogu sigurno reči da 95 % ljudi gejmera koji rade mukotrpno svaki dan za crkavicu neče dat tu lovu za ovo amerikanizirano isprano več viđeno sranje! I to je bit svega!

    • xPh4rIm

      @maxim.x, 13.11.2012 - 23:58

      HC, te oni PRO-eri ne rade za tu "crkavicu" oni zaradjuju sjedeci MHAHAHAHAHA ocito za takve nisi niti cuo jer ti je MP totalno nepoznata komponenta igre i da igraju HC i igraju MP zato se ti prihvati tih SP shity igara a kani se COD-a … O grafici lupas ko maksim po diviziji ono 4fun troll, gameplay i sam kazes da je neces kupiti, imas par minuta iskustva i vec seres o njoj, sta reci bravo za tebe FFS

    • BsTyLer

      @maxim.x, 14.11.2012 - 00:36

      ko je spominja pro gejmere ??? govorim o normalnim ljudima koji rade NORMALNE POSLOVE! i gejmaju večinu života i to malo para šta zarade neče dat za ovaj šit!a tvoj to mozak nekuži zbog godina vjerojatno,,par minuta a dobro toliko je nedi trajalo do pola SP ostalo mi se nije dalo , i ne odg..ubuduće na moje postove jer sigurno nečeš dobit odg…a kad vidim koliko skračenica koristiš znam sigurno da si 12/13godišnjak još fali par smajliča…(da MP u čemu cod,mw,cs di se 99% online igrača šiba aim i wh)kome ja odg..jadni živote

    • xPh4rIm

      @maxim.x, 14.11.2012 - 00:55

      Znam da se s normalnim poslovima u danasnje vrijeme ne moze priustiti non stop kupovanje original igara, ali to problem toga pojedinca i ne pametuj i ne vadi se na te stvari jer nikoga nije briga. Vidim spominjes hackove isl. stvari za koje cujem malte ne svaku rundu, jadni noobovi koji samo spamaju upravo to sto i ti kazes, govorili meni, mojim prijateljima ili za one koje sam siguran da dobro igraju i da nemaju hack. Postoje 3 skupine 1.normalni *(normalni do pro) 2.pravi hackeri i ona 3. skupina *(HC noobovi koji sam okolo spamaju eto to sto ti upavo pises o hack i to) zato se drzi tih SP igara i niti ne pokusavaj nesto vise, vjeruj mi razocarat ces se :facepalm . *(svaka igra ima hackera a ti to kao i sve ostalo bukvalno shvatas i ne vjerujem da ista znas o tome nego samo copy-paste kao i sve ostalo sto pises)

    • maxim.x

      @maxim.x, 14.11.2012 - 08:38

      A vidis, zanimljivo je da kazes kako 95% gamera nece dati lovu za ovu igru, a svaki puta COD bude najprodavaniji. Tako ce biti i sa ovim dijelom. I da se razumijemo, ja cu kupiti i Far Cry 3 i Hitman Absolution jer cu u tim igrama uzivati i one za mene predstavljaju vrh gaminga ali isto tako planiram uzeti i Black Ops 2 iz razloga koje sam gore naveo-ciste zabave. I takvi likovi kao ti mu uopce nisu jasni, zasto imate osjecaj da morate nekome nametnuti svoje misljenje, u ovome slucaju da je COD sranje. Shvati da spadas u manjinu i ovaj tvoj internet protest nece nikoga uvjeriti da je igra "sranje".

    • Fil0z0f

      @maxim.x, 14.11.2012 - 13:31

      engine je preradjen evo samo ovo je dosta da pljunem u oko svima iz activisiona.ne znam kako ti sve to pusis ali zar ne shvacas da activision sa minimalnim promjenama
      koje ne kostaju puno vec radi ne znam koji call of duty, a ljudi ga kupuju masovno.to je cista ona izreka isto sranje drugo pakovanje.TKĐ. da igra je glupa ko k… jer jedino sto radis je pucas bez mozga ILI se scampas na spawn point i j… sve u mozak, a ako se CoD ov gameplay moze svrstat u no1 mozes mi komotno odrezat jaja. taj komad smeca ne moze se usporedit s nicim sto nije izslo iz crijevnog otvora jer igra sa 3 h kampanje i multiplayerom koji se nije mjenjao nikad NE MOZE BIT DOBRA .
      activision su lopovi.to kaj je to industrija video igara ne znaci da nema lopova kojima je samo do lake zarade, a ljudi poput tebe im to i omogucuju i zato ce bit CoD 500, a kvalitetne igre ce se izgubiti.

    • BsTyLer

      @maxim.x, 14.11.2012 - 14:03

      +5 glas razuma,

    • BsTyLer

      @maxim.x, 14.11.2012 - 14:03

      igra je smeće i točka [3

    • xPh4rIm

      @maxim.x, 14.11.2012 - 18:16

      Rekao sam ti vec, toliko je jadan i isflustriran da od svog silnog djecijeg objesa nezna sta ce pa bezveze lupa okolo, pljuje po igri @ BsTyLer "igra je smeće i točka [3" sta reci, istinski te zalim tako pametnog, stvarno jadno do bola

    • BsTyLer

      @maxim.x, 14.11.2012 - 18:22

      ahahahhaahah Slonee Afrički!

  • -Aragorn-

    13.11.2012 - 21:39

    trenutno na kompu imam sve COD-ove (osim 1 i 3) tako da mislim da će i ovaj naći svoje mjesto. Inače nisam neki veliki fan COD-a ,pogotovo modernog al sam malo kreno igrat ono što sam propustio zadnjih godina

  • iggyyy

    13.11.2012 - 22:09

    Jedino što je dobro u toj igri je misija westerna, ako niste rekli YIHA kad ste išli na tenk sada je vrijeme za to 😀

  • drazensi

    13.11.2012 - 22:59

    upravo odigrao par misija i ljudi stvarno sam želio da ovo bude cod koji ce biti bolji od prethodnih i cim sam ga zaigrao ne da sam se razocarao nego sam se razocarao :)..
    grafika katastrofa, na full hd s max detaljima u 2012. godini i tako razvikanoj igri katastrofa..
    da joj moram dati ocjenu bila bi maks 65/100..igrivost i prica do sada, opet katastrofa. nerazradeno, nabacano bez smisla, ima se definitivno osjecaj da su igru izbacili prebrzo i da su se puno vise trebali potruditi..to je barem sto se tice sp, moja ocjena sveukupna nebi nikako prelazila 70/100. Moram nazalost reci da kolko me razocarao MOHW, ovo me jos vise, cak mi je u nekim segmentima MOH i bolji na moju tesku zalost.

    • iggyyy

      @drazensi, 13.11.2012 - 23:27

      Neznam zašto te MOHW razočarao, meni je priča imala smila od početka do kraja, jedino je problem što je bila kratka, ali nemožeš reći da te je razočarala, grafika je bila solidna što je mogla možda biti i bolja za moji ukus, al kad s autom pukneš kokošku di si to vidio u igri 😀

    • drazensi

      @drazensi, 14.11.2012 - 00:15

      Pa rekoh, MOH mi je cak i bolji, a ne znam dal si igrao COD, al to je jadno u sto se pretvorio..i da bas ta voznja me iznenadila u MOHW-u jer je prilicno dobro izvedena, moglo bi se reci da su i misije u kojima se vozis najnapetije u igri :)

    • iggyyy

      @drazensi, 14.11.2012 - 12:38

      Istina, igrao sam cod doso sam do 5 misije i onda je više nisam igrao, jedino što je dobro u igri je kad stisneš quick buttonse da vidiš što će se desit ovo ostalo copy paste od prijašnjih, ali nesmijemo zaboravit sad vidjet kako ce izgledat multiplayer i zombi mod, mislim da igricu kupuju baš zbog toga, a ne zbog SP-a.

  • mokrEE

    14.11.2012 - 03:30

    gledao sam neke streamove igre posljednja 2 dana pa planiram sacekati tjedan-dva i uzeti si key za pristupacnu cijenu od uobicajenih 150 kn pretpostavljam. mw2 sam posljednje zaigrao ali uglavnom igram cetvorku i povremeno duju. znam da svakim nastavkom svi ocekujemo korak unaprijed prema realnosti ali cod radi siguran korak u nazad iz godine u godinu. jbg danas svaki klinac od 12-13 god. vec koristi racunalo like a boss i ocito je da takav tip igraca trosi mnogo novaca na igrice , tj.njihovi roditelji. Cilj kompanije je jednostavan, proizvesti igru koja ce izazvati zanimanje/porosnju najvecem broju gejmera i svakome ponuditi nesto. Glupo je i ocekivati da netko u godinu dana promijeni igru iz temelja, tocno se zna kako funkcioniraju naslovi koji izlaze svake godine nanovo.
    naposljetku, igru mozete zaigrati radi ciste razbibrige, mozda na public matchevima iskusnijim igracima nece biti problem napraviti neki 'decent score' ali uvijek je zabavno sa ekipom lajati do jutarnjih sati i napucavati se po serverima ; )realno, mislim da ova igra nema niti pribliznu kvalitetu cod2 i cod4 ali opet nudi svojih parstotinjak sati zabave posebno mladjoj ekipi. uostalom, onaj tko voli uvijek ce se na kraju vratiti svojoj omiljenoj igri tj. naslovu neovisno koja druga da izadje prema tome ne treba biti toliko kritican. to je jednostavno novi cod xD

  • ZgodanElegantanŠarmantan

    14.11.2012 - 08:28

    Vjerujem da je ovo dobra igra, ali to nije CoD. CoD je napucavanje u prošlim vremenima kao WW2, bar da su stavili recimo WW1 il Američki građanski rat, il borbe u Alžiru itd nebi baš promašio s teme. Nemam ništa protiv novih stvari, dapače i bolje su igre ako se uključi mašta, priča, nerealnost, zamišljanje, budućnost itd, ali to već nije čar CoD-a, bolje da su igru nazvali nekako drukčije, a pravi CoD ostavili tradicionalnim da se bavi tematikama iz WW1, građanskih ratova, Izraelsko-Arapskih ratova itd. Ovako ispada da igru prodaju pod "starom slavom"

    • iggyyy

      @ZgodanElegantanŠarmantan, 14.11.2012 - 12:39

      Znaš što bih ja volio, da naprave novi CoD na Balkanu, na čelu Josipa Broza Tita 😀

    • -Aragorn-

      @ZgodanElegantanŠarmantan, 14.11.2012 - 15:22

      i ja isto nikako da dočekam neku ww1 igru

  • MAX3d

    14.11.2012 - 10:51

    Besmisleno je reć da igra ne valja,da je grafika zastarjela,ovo je jedna od najboljih igara u zadnjih par godina.Black Ops 2 priča za sebe.Ovi što govore kreno sam igrat pa se razočarao-nisu ni nabavili igru a kamoli igrali.

    • icecoldkilla

      @MAX3d, 14.11.2012 - 11:44

      +1

    • drazensi

      @MAX3d, 14.11.2012 - 14:02

      a cuj, nije besmisleno jer ako nisu bitna iskustva igraca, sto je onda bitno..
      grafika je porazna za jedan takav naslov kao sto je i igrivost..
      istina igru nisam nabavio, nit je nikad nebi jer su svi cod-ovi u zadnje vrijeme lupanje u prazno..igru sam skinuo, dosao do misije suffer with me i u svim segmentima me razocarala..evo pokusavam se cak nagovoriti da zavrsim barem sp, al moram dobro razmisliti jer me ni prica nije nimalo privukla…ali to je samo moje misljenje i svako misljenje ima smisla..svako ima svoje, neko je voli neko ne..al kao fana cod serijala ova igra me tolko vise i razocarala..

    • iggyyy

      @MAX3d, 14.11.2012 - 14:51

      @ drazensi iskreno najrađe bih volio da Assassins Creed vidim do 9 a ne CoD, jer Assassins Creed svakim nastavkom ima nešto novo.

    • drazensi

      @MAX3d, 14.11.2012 - 18:09

      Assassins Creed je vec druga prica, prica na razini, svaki dio nesto novo, jest da su se malo znali zagubiti u nekim segmentima, al odrzava svakim novim nastavkom konstantnu zanimljivost i dobru igrivost za razliku od cod-a…npr. isto kao i Mass Effect sam uzivao u svakom trenutku kako god su isto malo filozofije mijenjali, stoga se i cetvorki veselim…cak sam i hitmana odigrao sve nastavke kako god su neki dijelovi bili uzasni, ali ovaj cod, ako izade jos jedan mislim da cu prestati ulagati nadu u ovaj serijal i da cu novi, kad stigne, a mislim da je samo pitanje vremena, samo preskociti..

  • machinevr

    14.11.2012 - 12:02

    ljudi stvarno nisan veliki fan COD-serijala ali sa sigurnoscu mogu reci nakon sto sam kupio ovoga i odigrao kampanju da je ovo daleko iznad mojih očekivanja….isto kao sto je bio black ops ….na gamespot je dobio 8 sto je dobra ocjena ali mislim da MW3 nije dorastao ovome te je stoga zasluzio minimalno 9….igra ja stvano perverzna i zalim one koji nece proci barem kampanju,,a ako vam se svidio prvi black ops….moja topla preporuka je kupnja ovoga….i da MP je također izvrstan…mozda ne kao BF3 al definitivno je vrijedan igranja

  • dragec

    14.11.2012 - 16:38

    Vau,ocjena za ovo smeće na IGN-u 9.3,na Metacriticu 85 (user score 4.0)… Ko tu koga hebe.
    Valjda ćete vi biti pametni pa nećete dati više od 70.

  • Fil0z0f

    14.11.2012 - 18:51

    hahahah jedna od stvari koja pokazuje koliko si glup je i ovo tvoje djecije upotrebljavanje
    :facepalm: nepotrebnih sranja u skoro svim postovima sto ih radi nemogucima za citat a ako ti je smjesno ma smij se kad bolje razmislim udavi se u smjehu, bar jedan zatucani manje

    • BsTyLer

      @Fil0z0f, 14.11.2012 - 18:52

      ahahahahh ++++

    • xPh4rIm

      @Fil0z0f, 14.11.2012 - 20:18

      to se ne cita, vecina zna na sta ta rijec sugerira "nemogucima za citat" ti si stvarno vrh vrhova gluposti . hahahahahaah, a ustput nista ne pokazuje kolko sam glup jer sam davno ostavio svoje misljenje o igri a sada samo odgovaram na tvoje blamaze i debilne postove, oped epic fail sine dragi hahahahahaah

  • -Aragorn-

    14.11.2012 - 18:56

    Stvarno ne mogu shvatit dokle mora doć ljudska evolucija da čovjek može spoznat da ak mu se nešto sviđa da ne mora odmah pljuvat po konkurenciji- zašto ne bi mogli jednostavno reć :da, dobri su i cod i bf (što je naravno istina), i fifa i pes.Ljudi pa valjda igrate igre zato da se zabavite ,a ne da promovirate activision/ea/konami/……

    • xPh4rIm

      @-Aragorn-, 14.11.2012 - 20:25

      Slazem se, igram oboje, premda mi je malo drazi CoD, ali svejedno posjedujem i igram oboje, a ovo sto likovi izmisljaju neke gluposti i non stop na svaku vijest o njemu pljuju i sve ostalo *(CoD) to je stvarno jadno, dokaz jadne isflustrirane djece, ev npr. odma ovi iznad sto pisu nebuloze, preko raznih gluposti koje nemaju veze sa stvarnoscu, kamoli sa igrom. Slazem se s ovime i ujedno zavrsavam s postanjem, sjajno su me zabavili ovi debili dok sam cekao skidanje clienta, hvala vam HAHA *(kao i obicno) HAHAHAHA

    • drazensi

      @-Aragorn-, 14.11.2012 - 21:15

      znaci ti hoces reci da svi oni koji ne vole cod i ne valja ima novi su glupi i pisu nebuloze?! sorry, al nije onda problem u tim ljudima (koji su ga vjerojatno do sad igrali vise nego ti koji ga tolko hvalis), nego, necu upirati prste.

    • xPh4rIm

      @-Aragorn-, 14.11.2012 - 21:23

      Ne hvalim, i ne dopada mi se toliko *(pogotovo mnogo slicnosti s mw3) ocem ti ?
      Igrali vise od mene ?? Ovaj BsTyLer koji doslovno uvjek samo trola i pise nesto sto nikad nema veze ni s igrom ni sa icim, ovaj Fil0z0f kao sto mu i sam nick govori, zali se na neko spreyanje, pominje neke minigun puske nesto. Ocem ti pricas, nek oni dadnu svoj steam acc na kojem toliko sve i svasta igraju ja cu dat svoj. Toliko o tome, bleferi jadni

    • Fil0z0f

      @-Aragorn-, 15.11.2012 - 09:13

      Ti cini se imas potrebu opravdavati svaki svoj post novim tipa jelda da je tako i ova sranja kaj pises da se ne cita e pa jesi ti glup? Jesi izostao sa nekih satova u skoli sve sto je napisano se cita a ova tvoja govna to rade nemogucim tim vise da se ponavljas svako malo i umjesto da das neki suvisli komentar zapravo samo trazis nacin da vrijedas komentatore shvatili smo da ces za ovo sranje od igre dat sve kako bi ju obranio i shvatili smo zasto ja smatram da je smece ali ti iz komentara u komentar povlacis stvari od stranicu i pol komentara prije samo zato jer yi jos klinac koji trazi za svaku svoju rijec potvrdu od drugih kad shvatis da si jadan bit ce te sram kakve gluposti pises fil0z0f out.

    • BsTyLer

      @-Aragorn-, 15.11.2012 - 13:13

      ja mu nemogu ništa više reči neg da je slon afrički (ovakve ljude treba izbjegavat u širokom luku)

    • xPh4rIm

      @-Aragorn-, 15.11.2012 - 16:27

      Y vec me je sram to se uopce raspravljam se nekim toliko glupim ko ti, iako sam to radio radi ubijanja vremena, svejedno me sram KK . To sto si ti zatupio ko gluvo krme i nerazumijes univerzalne rijeci, to je tvoj problem, izraz koliko si nacitan, *(jadan)

    • Fil0z0f

      @-Aragorn-, 15.11.2012 - 17:08

      Ako mi pokazes 10ljudi koji upotrebljavaju tvoja univerzalna sranja koja nisu za komentare vec za postove gdje se rijeci takvog tipa zamjene emoticonom ja se rezem a zatupio nisam ja vec ti jer stalno iz komentara u komentar pises stvari tipa ovaj troll samo da bi vec u sljedecem komentaru ponovno naveo isto bez obzira sto si to vec rekao a kako se ova rasprava vec previse oduzila a ti nisi nista pametniji vec samo pokazujes koliko si djetinjast stvarno ne vidim smisao za nastavak

    • xPh4rIm

      @-Aragorn-, 15.11.2012 - 18:00

      Y ni ja ga ne vidim ali ti si ga i poceo :) svojim cmizdrenjem da te spawnaju, kako spreyaju i kako koriste "minigun puske" ako si noob to nije razlog da pljujes i izmisljas neke debilne spike. *(a i ovdje si oped poceo raspravu, odgovarajuci na moj post, bez ikakve poveznice s CoD-om te naravno svojim jadnim, isflustriranim djecijim uvredama, toliko o tome uopce)

    • Fil0z0f

      @-Aragorn-, 15.11.2012 - 18:17

      Prvo ne cmizdrim jer sam noob vec zato jer je activision lopov ali ti to ne vidis pa je moj pokusaj da objasnim isto kao i bacanje bisera pred svinje ,a nastavio sam jer cesto imas komentare u kojima omalovazavas tudja misljenja samo zato da bi se uzdigao a kako to vec citam kroz nekoliko vijesti pomalo mi ide na k

    • xPh4rIm

      @-Aragorn-, 15.11.2012 - 18:30

      Ne omalovazavam nego kazem da u neku ruku amo reci nije istina -.- . Jer jecina sto pljuje po Cod-u govori grafika i takve nebuloze koje su jos gore, a ovo sto ti rece spawnanje i to … To ako se i desava, desava se u FFA, koji ionako nije niti priblizno igriv kao oni ostali, gdje ima neki cilj ne samo trcat okolo. Oni zaradjuju kao i drugi, uostalom nije tvoja stvar na sta cu ja i kako trosit novac.

    • Fil0z0f

      @-Aragorn-, 15.11.2012 - 18:39

      Najveca je fora kaj se ja i nisam obracao tebi ko dok ti nisi poceo srat po mojem komentaru i iskreno nije me briga za tvoje novce vec sam izrazavao svoje misljenje ali kako ti uvijek imas neku da poklopis makar to nema smisla posluzit cu se poslovicom pametniji popusta stoga je ovo moj zadnji komentar na ovu temu

    • xPh4rIm

      @-Aragorn-, 15.11.2012 - 19:44

      Itekako ima smisla, to te ocito i pogadja jer veze nemas sta pises o igri *(to spreyanje i to sve sto lupas). Poklopim te argumentom koji stoji pa neznas sta ces, pa seres nesto sto nema veze s igrom i jos te neke debilske "uvrede" jadno ….

    • BsTyLer

      @-Aragorn-, 15.11.2012 - 21:03

      Slone Afrički.

    • xPh4rIm

      @-Aragorn-, 15.11.2012 - 23:30

      No brain,No pain – Trolll Is My LIFE !!!

    • BsTyLer

      @-Aragorn-, 16.11.2012 - 01:50

      Slone Afrički.

  • doky89vk

    15.11.2012 - 07:26

    Kupio igru jučer u 18h igro je do sada znači 8.30h bez minute sna i još nisam pola toga probao, presao singleplayer i načeo multi, a zombije ni upalio, igra je odlična i puno je bolja od mw3, i grafika upoce nije tako loša, cak je u vecini djelova impresivna, a o samom napucavanju i multiplayeru i svekolikim modovima da ne govorim. Igra po mom mišljenu donosi dovoljno inovacija da svaki ljubitelj FPS-a bude zakovan za nju mjesecima.

  • trulex

    15.11.2012 - 22:17

    Mnogo komentara, moj upis. 😉

  • Crniman

    15.11.2012 - 22:27

    150. koment
    Fuk yea

  • shakesfeaR

    15.11.2012 - 22:56

    Fenomenalna igra, nemam niti jednu lošu kritiku na BO2!!! Makar, gledano sa strane MP-a, ne volim baš previše perkova i sličnih filozofija, ali jbg, skoro sevrđenstvo i sa tim!

  • xPh4rIm

    @KaznEd, 14.11.2012 - 18:27

    AHHAHAHAAHHA jos uvjek te izjeda mocnost COD serijala, kako volim to vidjeti, vise nego se kruha najesti, jadni hateri nikada nece shvatiti HAHAAHHAAAHHA sta reci vise

  • Fil0z0f

    @KaznEd, 14.11.2012 - 18:39

    hahah mocnost coda e tebe bi trebalo staviti pod bisere za najvece kretenske izjave na ovom portalu a vjerojatno i sire

  • xPh4rIm

    @KaznEd, 14.11.2012 - 18:44

    da ne shvatas sve bukvalno vidio bi dalje od nosa, a posto si pametan ko 2 glupa bezsmisleno je uopce ista komentirati u vezi tebe :facepalm: . da nije smijesno, bilo bi retardirano, da nije retardirano bilo bi tuzno :(

  • BsTyLer

    @KaznEd, 14.11.2012 - 18:51

    Slone Afrički .

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!