HCL.HR

Call of Duty: Black Ops 2 predstavio multiplayer komponentu

Renato Pedišić 08.08.2012.   •   147 komentara


Treyarch je pokazao svoje karte i prikazao nam kako u praksi izgleda kompetitivni multiplayer nadolazećeg Black Opsa 2.

Poznato je kako je Call of Duty uvijek bio serijal s popularnom multiplayer komponentom. To je postigao ako zbog ničeg drugog onda zbog zanimljivog oružja i dodataka, lakoće igranja i frenetične brzine akcije koja se odvija na ekranu. Kao dodatak tome, Treyarch je u multiplayer nadolazećeg Call of Duty: Black Ops 2 uvrstio i hrpu naprednih gadgeta, interesantnih noviteta, robota i atraktivnog oružja iz bliske nam budućnosti. Video koji vam prilažemo može vam reći mnogo više nego mi pa ga svakako pogledajte.

Komentari (147)

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

    08.08.2012 - 10:29

    AJMO SADA SVI IZVINJENJE ZA VASE DAVANJE KOMENTARA POPUT "BLACK OPS 2 ce biti grozan " , "reciklirano sve " , "u call of duty-u ne treba da bude buducnosti" "bice najgori do sad" itd….Znaci svi ste lose govorili , a ovo izgleda stvarno epicno i predobro .KUPUJEM

    • Maximum

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 08.08.2012 - 10:45

      +1
      Dobar je fazon kad postavi riot shield u zemlju :)
      Nesvidja mi se jedino ono kad je video kroz zid pomocu nisana.To nebi trebalo biti ni u jednoj MP igri.

    • Black op

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 08.08.2012 - 10:49

      Nisam ni primjetio da se moze zabosti u zemlju, sigurno cu uzeti ovo ali vise nece biti zombija vec masinice :), nadam se da ce biti dobro.Da barem koriste engine od mw 3, prvi blops sa morao na ultra low detaljima.

    • Maximum

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 08.08.2012 - 11:38

      Vec su rekli da ce biti zombi mode i da ce biti bolji nego ikad.

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 08.08.2012 - 13:32

      Isplati se kupiti ovu igru . Dobijes i zombi mod koji najvise raja voli , mp i sp mislim bas sminkaa .

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 08.08.2012 - 13:33

      ma bolje je da izgleda novo , svjeze …mw mi se gadi

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 08.08.2012 - 13:33

      pa dobro msm ponovo ga mozes puci sa semtex throwing knifeom :DDD

  • iggyyy

    08.08.2012 - 10:48

    Izgleda realno

  • Megaracer

    08.08.2012 - 10:55

    Prelijepo 😀

  • tony_krivic

    08.08.2012 - 11:03

    Fino sam govorio : Nemojte previše srati iznenaditi ćete se 😉

    • Tino_007

      @tony_krivic, 08.08.2012 - 17:11

      Ne mudruj

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @tony_krivic, 08.08.2012 - 21:06

      ajde ti hejtreru idi igraj bf3 i ostavio se ove vijesti….

  • Apocalypse4987

    08.08.2012 - 11:23

    Strpite se, hejteri još spavaju, sad će za koju uru počet :)

  • Tino_007

    08.08.2012 - 11:26

    Glupost bolji je bf3

    • Jay Jay

      @Tino_007, 09.08.2012 - 03:03

      BF3 je jebeno pogazio taj usrani COD, treba reć tim codoljupcima da posisaju lagano, bf im je prekompliciran pa sad seru tu da je ovaj cod preljep da je savršen O BOŽE POMOZI IM

    • xPh4rIm

      @Tino_007, 09.08.2012 - 03:21

      Ako navedes 1 jednini slinavi nacin da je ikako BF pregazio ikad CoD ili cak BF3 … dadnem ti steam s 400 igara i origin s 50-tak …

    • xPh4rIm

      @Tino_007, 09.08.2012 - 03:22

      Cuj BF3 pregazio COD …. MHAJHAHJAAHAHAAHHAH FREAKING EPIIIC

    • Captain Crash

      @Tino_007, 09.08.2012 - 15:55

      hahahahaha kako je ovaj lik komican eeeee ajde idi igraj bf3 sa pricom s kojom mozes obrisat znas vec sta i sa mp koji nema ni trunka zabave.Tako da mos slobodno odjebat sa ove teme

    • Agony

      @Tino_007, 14.08.2012 - 19:56

      Iznimno kvalitetan engine s uber grafikom ( za koju DICEovci tvrde da ne koristi ni 20% potencijala pošto konzole nebi mogle prožvakat više), HD destrukcija, MP s 64 playera, 85 oružja, 30 vozila, 17 mapa ( za sada ), 11 game modova, 45 riborna, 54 odličja, 422 dog tag-a. Gameplay koji varira od DLCa do DLCa, nostalgični Back to Karkand za stare veterane, Close Quarters za brzo i dinamično napucavanje – infantry only, Armored Kill – za one koji više preferiraju vozila… and the list goes on. — Ja ne pljujem po CODu, ni po jednoj drugoj igri; sve je to neki način neshvaćene umjetnosti… za koju će se kroz koju godinu ( kladim se ) dodjeljivati neke opće priznate nagrade. Al' molim te odrasti i otvori okice. Shvati da igru ne predstavlja kvantiteta već kvaliteta.

  • Andjo

    08.08.2012 - 11:29

    Sve 5, prelijepo, samo što ne volim futuristički žanr, ali svejedno ću probat.

  • armin221186

    08.08.2012 - 11:39

    nije bila ovako dobra grafika u prvom trajleru il se meni cini …

  • TheSpawn

    08.08.2012 - 12:50

    Probacu ovo, priznajem privlaci me, ali samo zato sto je FPS i zato sto je to COD serijal, al' buducnost u CODu jednostavno ne mogu da svarim…. i to je to.

  • Black op

    08.08.2012 - 13:05

    Pa cekajte malo sta hocete?Htjeli ste nesto novo evo vam, meni je ovo sasvim ok i ako me singleplayer ni ne zanima, imacemo vise izbora-ili cu da kidam neprijatelje snajperom ili cu sici i klati ih, stvarno to utice na pricu -.-

  • Cobra11

    08.08.2012 - 13:30

    Izgleda super. Jedva čekam.

  • Jay Jay

    08.08.2012 - 13:37

    Call of Duty je otišao u ku.. pomirite se s tim, stalno izdavaju jednu te istu igru s drugim mapama i masno naplaćuju, zar nevidite da nisu u stanju ni engine novi napravit, katastrofa šta su napravili s tom igrom! Cod je dobar samo klincima kojima su druge ratne igre prekomplicirane! A ovaj black ops im je vrh sranja, užas na šta to liči…

    • CRO_Replay

      @Jay Jay, 08.08.2012 - 15:15

      Ajde hvala bogu da je netko pametan…potpuno se slažem s tobom 😀

    • xPh4rIm

      @Jay Jay, 08.08.2012 - 16:08

      Svugdje hateri samo zato sto je igra old school,no.1 FPS 4ever …. *Mw3 jest shit
      BTW BO po prodaji,popularnosti moze pokopat sve BF zajedno,upravo ono je najprodavanija igra … HAHA

      BTW dobro si rekao ..da komplicirano mi je bit retardiran kao neki sto su se vec izkazali sa svojim pateticnim,jadnim komentarima,komplicirano mi je u svakoj mapi samo campat,trolllat spawn i sl.sranja.

      Oped shvatam te,svugjdje ima pojedinaca sto su kontra citavog svijeta i realnosti koje nemogu prihvatiti,pa eto samo pljuju okolo :ave for brain

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @Jay Jay, 08.08.2012 - 21:07

      ja stvarno vidim finu grafiku i dosta novih stvari …idi spavat dijete hejtersko

    • DjokaBA

      @Jay Jay, 08.08.2012 - 23:14

      finu grafiku ?? … mali idi na pregled kod oftalmologa hitnoo

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @Jay Jay, 09.08.2012 - 00:11

      mala ti djoka , i grafika je mnogo bolja u treyarch kodovima tako da ova izgleda najbolje do sada :*

    • Jay Jay

      @Jay Jay, 09.08.2012 - 02:30

      Drago mi je da se bar netko slaže samnom! ja ne komentiram inaće ništa al ovo sam morao jer sam totalno popi… na taj cod, derao sam ga prije kao lud mw2 mi je bio super u to vrijeme i iskreno sam mislio da će razvit tu igru na viši stupanj, novi engine i to al kao što svi vidimo od toga nikad ništa jedna te ista igra svake godine a pojedini codovci očito nekontaju da nekupuju igru nego paket novih mapa, baš mi vas je žao valjda će te i vi jednog dana naućit igrat neku normalnu ratnu igru kao npr BATTLEFIELD!

    • Jay Jay

      @Jay Jay, 09.08.2012 - 02:40

      Nemoj molim te pričat gluposti, cod svaka budala može igrat, niti ti treba komp neki jaći niitit trebaš znat igrat ma ništa, uzmeš pušku i trčiiš kao majmun po mapi i pokušavaš skupit što više kilova za jebene pakete hahahahahaha, ljudi pa zar stvarno ima toliko naivaca, dođite kod tate u bf da vam pokaže šta je igra ostavite se tih piz… i shvaite već jednom! U svakoj igri ima budala koliko voliš a jbga al cod ih ima najviše vjerijte mi

    • xPh4rIm

      @Jay Jay, 09.08.2012 - 02:44

      Nadam se da vec zalis sebe,jer si tolko jadan s tim komm. da to neznam dali je vise za plakat ili za smijat … Vec rekoh jednom biseru pa eto oped … nauci koja je uloga egnina,grafike,gameplaya i tuninga,i koja igra sto 1.preferira …. ffs dat ret.kids ….
      Posto si tolko biseran,ako nikad ne naucis da ti kazem … BF3 sve od tog ima,ali gameplay i popularnost CoD nikad nece imat … On i njegov jadni Origin :F
      LOAOL samo se nadam da ne igras,kao sto komentiras … :ave :cryfuckingface

    • Jay Jay

      @Jay Jay, 09.08.2012 - 02:44

      Svaka čast care treba reći tim codovcima jer očito sami nevide! fina grafika hahahahahhah upišat ću se šta ljudi sve provaljuju

    • Jay Jay

      @Jay Jay, 09.08.2012 - 03:06

      Ti si toliko sad popizdio na ove komentare da ni pisat neznaš hahahahahahahaha

    • xPh4rIm

      @Jay Jay, 09.08.2012 - 03:15

      N…skida mi client igru … pa eto malo gledam tvoje rett.izjave i blamaze i placem od smijeha …. inace :happyface 😀 … Pogledaj svoju gramatiku i udaraj se lopatom po glavi .. haah LOL

    • skeleton-47

      @Jay Jay, 09.08.2012 - 08:49

      +10

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @Jay Jay, 09.08.2012 - 10:16

      ti ne znaš , da se "neznaš" pise odvojeno ….pokazo si ko je popizdio

    • Benni

      @Jay Jay, 09.08.2012 - 11:33

      omg kako me nervirate vi hejteri, sta ce im novi engine kad je i ovaj predobar nista mu ne fali da si ti neki gejmer znao bi da grafika nije bitna a meni je ova predobra
      i ja volim bf ali da kazes da je cod sranje to je fakat glupost

    • xPh4rIm

      @Jay Jay, 09.08.2012 - 13:06

      +99999999999

    • Toma1982

      @Jay Jay, 09.08.2012 - 14:55

      Kao prvo, dobro si rekao za Cod ne treba jak komp. i mislim da je to baš velika prednost Cod-a u odnosu na Battlefield. Jer mi koji radimo za 3000 kn mjesečno nemožemo si priuštiti svaku godinu mjenjanje konfiguracije da bi mogli pratiti Battlefield, Crysis i ostale high end igre…
      Ako čemo realno u Cod-u treba više skilla, refleksa i brzine nego u Battlefieldu. Kao da u B3 netreba trčati, što je najgore trčiš 5 min. pa pogineš pa ajde nanovo.
      Na kraju mi nije jasno ako si toliko volio Mw2 kako možeš odjednom toliko sr.ati protiv ostalih Cod-ova. Šta se tvoja ljubav naglo ohladila ili što?? Ja igram Cod od prvog nastavka do sada i bilo je i boljih nastavaka i lošijih ali to neznači da ču ako mi se Blops2 ne bude sviđao sr.ti protiv njega, dapače kupit ču ga što zbog sp-a što zbog mp-a.
      Battlefield je odlična igra da se razumijemo i baš zbog toga sam sretan što postoje takva dva serijala, pa ti izaberi koji ti se više sviđa a nemoj sr.ti po drugima.
      Ako se tebi Cod nesviđa nitko te netjera da ga kupuješ iz godine u godinu.

    • Captain Crash

      @Jay Jay, 09.08.2012 - 16:01

      jako ti je pametan nema sta -.- ocito ni ti ni on neznate uzivat u igri

    • Captain Crash

      @Jay Jay, 09.08.2012 - 16:11

      ovo se odnosilo na CRO_Replay

    • Moth

      @Jay Jay, 10.08.2012 - 08:19

      Po tebi je isti engine na MW2/3 i na BO2??? Iako različiti developeri izrađuju te igre?? Bez uvrede ali ako je tebi po engine-u BO isti kao i MW…onda molim te, ne spominji više niti E o engineima jer očito nisi niti približno kompetentan pričati o njima.

    • buby8992

      @Jay Jay, 11.08.2012 - 09:15

      Ne, nego ti nisi kompetentan pričati o njima. Svaka COD igra u zadnjih nekoliko godina, a počevši od COD 2 koristi isti grafički engine. Ime tog engina je IW engine koji je kako sam rekao prvi puta korišten u COD 2 pod licencom idTech 3 grafičkog engina, i svaka modificiranja tog engina donose minimalne grafičke promjene koje nisu vrijedne spomena u svakoj novoj COD igri.

    • xPh4rIm

      @Jay Jay, 11.08.2012 - 09:41

      TRUE…100 % Se slazem …. BTW:BO Jest drugaciji,nekima se ne svidja,meni deff.no.1 … (sto je pokazala i prodaja,popularnost isvi ostali segmenti) .. Jedino malo optimizacija steka *(prvu minutu,kasnije sve +5) barem meni :)

    • general98

      @Jay Jay, 19.08.2012 - 11:37

      tako je,ako oce dobar cod,neka naprave remake od cod1 ili cod2 sa boljom grafikom i dx11

  • Agent_X

    08.08.2012 - 13:48

    Jos malo i došlo bude do "novog" Crysisa i igrica bude lose optimizirana.

  • Antimadridista9

    08.08.2012 - 14:24

    Sve 5, samo mi je zvuk grozan :S

  • grgoljblaster

    08.08.2012 - 15:05

    Ono kad igra od 10 evra (CS Global offensive) izgleda bolje i zabavnije od 6 puta skuplje igre (Blops2)…

  • Cool.Max

    08.08.2012 - 16:01

    bolje uzet org, cod 2 i cod4 i proc jeftinije i bolje se zabavit nego dat pare na ovo pre jadno …

  • Black op

    08.08.2012 - 18:28

    Stvarno mi se ne svidja sto se kroz nisane i snajpere moze gledati kroz zidove, ovako se ne moze znati da li je neko haker a ko nije.

  • hellcome

    08.08.2012 - 20:06

    Ipak ovaj MP je za zaobic. Pretrpano svakakvim stvarima, sto nema uopste smisla… Sa MW3-com sam mogao nekako izaci na kraj, ali ovo… Zao mi je Call of Duty serijala, gdje je nestala ta originalnost, jednostavnost, zabava?

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

    08.08.2012 - 21:09

    Kakvi hejteri , trazili su nesto potpuno novo i svjeze i sada se zale?? Pa ko ce ljudima ugodit.

    • xPh4rIm

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 09.08.2012 - 02:00

      Kako ti mislis objasnit nekom retardiranom djetetu,koji je juce poceo gejmat,sad se nesto pravi,tj bruka s tolko retariranim komentarima da je to za plakat ….
      Ako nista uvjek se mozes nasmijat ovako svakakvih idiota,stvarno f.epic …
      Old school CoD bio i osto … BF mu nece nikad bit ni do kurca .gg

    • Jay Jay

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 09.08.2012 - 02:55

      Al ga sereš da če ljudi poludit, šta ti uopće znaš o igrama kad nevidiš ovu sprdaćinu od coda, jesi sljep ili šta? Jel to igra za 2012-2013 šta je tebi, pa nisu u stanju napravit jebeni novi engine sve rade na starim poligonima, samo dodavaju iz svakog nastavka po nešto ćak sam i u mw3 vidio neke zgrade iz cod4 jebote šta je njima, probudi se iz te kome ćovjeće

    • xPh4rIm

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 09.08.2012 - 03:20

      Nemoj bit rage …. znam kako je to u pubertetu davno sam to proso..malo hormoni udaraju i to ..kk

      Po 3 put,tebi osobno kazem,ako znas googlat,malo se raspitaj sta je to … pa napisi u trazilicu sta je to "old school game" ….. Ti nisi dio toga ni vremena ni nicega pa nemas pojma sta ja pricam ….
      Kakvu crnu grafiku uporno spominjes LAOLAOLOLLO stvarno si EPIC

      HCL nadam se da se necete ljutit ako malo screenshot pa ta ove epic comm.paste na neke str.? 😀 😀

    • Yotta

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 09.08.2012 - 06:16

      jebo ti čača mater, ćovjeće!

    • Yotta

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 09.08.2012 - 06:17

      @Jay Jay mislim na tebe,i usput serem ti se na školovanje,debeli glupane

    • Toma1982

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 09.08.2012 - 15:03

      Pa šta si zapeo za grafiku, svi znamo da je bitna igrivost, a to je ono što Cod ima ispred Battlefielda. Samo se ponavljaš engine, engine, engine. Samo po tome se vidi da si maloljetni drkator.

  • DjokaBA

    08.08.2012 - 23:20

    da prokomentarisem i ja… – jesmo od CoD-a trazili neku inovaciju, ali ovi ga preterase, sve je nekako prenatrpano, ne svidja mi se… mozda prica u singleplayer bude dobra jer na njoj rade dobri pisci, medjutim sp ce sigurno trajati par sati, sto je maloo… dakle propustam igru sigurno… a da, grafika – ne znam kako ih nije sramota da izbacuju igru sa ovako uzasnom grafikom, bruka

    • MorskiVuk

      @DjokaBA, 09.08.2012 - 16:56

      Najbolji komentar u ovoj temi, bar netko ima pameti 😉

  • B1gfooT

    08.08.2012 - 23:40

    same shit, different name 😉

  • Jasterrr

    08.08.2012 - 23:43

    ako želite pravo FPS multiplayer iskustvo onda igrajte tatu među MP fpsovima, Quake :)

    i btw. promjena settinga ne znači skoro ništa, sve je skoro isto, došlo je do teškog zasićenja….CoD je postao najomiljeniji za casual igrače ili 13-godišnjake…al inače dobar je za opuštanje….

  • xPh4rIm

    09.08.2012 - 02:09

    Ali cuj mp ima puno stvari,svasta,i zato sranje ….. ili Cod igra za 13-godsnjake LOALOAOLALAOAOLO … epic :facefuckingpalm ….

    @ DjokaBA …. djete drago nauci koju ulogu stvarno igra – gameplay u igri,koju grafika,ili sl.stvarno ….. LOAOLAOL stvarno

    • Toma1982

      @xPh4rIm, 09.08.2012 - 15:05

      +20 Uvijek gameplay ispred grafike. Ako je igra zabavna brzo zaboraviš na grafiku.

    • snooker

      @xPh4rIm, 09.08.2012 - 17:46

      +100 na to, grafika mi nije toliko bitna (a ionako sve igran na low haha)

  • Yotta

    09.08.2012 - 06:13

    ja ne vidim razloga da se pljuje po igri,jbte pa nismo svi graphic whore-i,nije svakom bitna grafika,evo na primjer ima judi koji i sada igraju cod 2 a imaju ekstra računala. novije im se jednostavno ne sviđa,a što se battlefielda tiče jedino što mi se sviđa je automatski updater i battle.log,a sam gameplay multyplayera je isti svugdje,čak je realističniji u mw3 nego u bf3,jer u bf3 imaš parkiranog tenka koji samo tebe čeka da uđeš,pa ko bi parkira tenka na bojno polje i pustio da ga se dočepa ko god hoće,pa to je strašto,odurno sranje,ali isto je sranje i to što je cod-u preglup destruction,to malo daje dozu ne-realističnosti,ali isto tako u codu nema pretjerivanja sa c-4 i RPG-ovima i tenkovima,tako da se sve bazira na bitkama kakve postoje i u stvarnosti dan danas po svijetu.Igrao sam i jedno i drugo,i naveo sam šta mi se sve sviđa u jednom a šta u drugom,i nema tu nikakve rasprave oko ukusa.

    • xPh4rIm

      @Yotta, 09.08.2012 - 06:22

      I nemogu se usporedjivat,niti zbog gameplaya samog a nikako zbog tuninga u igri ….
      Ali eto kao sto vec rekoh svudje ima hatera,idiota koji se samo blamiraju svojim ret.komentarima … Obe su epic ,naravno svaka na svoj nacin *nedostatci i prednosti.

      Premda za COD treba vise nego,nac duboki camp i campat citavu rundu i tako ali eto ….

    • Toma1982

      @Yotta, 09.08.2012 - 15:08

      Zato i ja kažem da netko voli jedno a netko drugo, stvar ukusa a ne proljevati se i sr.ti po drugome. Dapače treba biti sretan da imamo takve dvije franšize i da možemo birati.

    • xPh4rIm

      @Yotta, 09.08.2012 - 15:10

      +10
      Upravo to … BTW a i MOH je jos uvjek ziv … 😀

    • Toma1982

      @Yotta, 09.08.2012 - 16:03

      Da skoro sam zaboravio za Moh. Čini se da bi ovaj mogao biti odličan i Sp i Mp jer mislim da su sa prošlim skužili što su krivo napravili u toj tranziciji iz ww2 u moderan setting.
      A, i engine je frostbite 2 tako da i ovi cod-hateri mogu igrati, da im oči ne suze od loše grafikeeeeee.

    • xPh4rIm

      @Yotta, 09.08.2012 - 16:35

      Y .+10 … HAHAHAHAAHHAAHHA

  • Black op

    09.08.2012 - 07:33

    Ma pricajte vi ljudi sta hocete ali Warface je najbolja igra koja je jos u beti a pregazila je CoD a mozda na neki nacin i BF 3.Jedino infinity ward-ov cod ima dobru pricu dok treyarch jedino ponudi dobru grafiku ali svi njihovi cod-ovi su veoma lose prosli, cod 3 samo na konzolama, WaW nije bas nesto, blops se samo svodi na filmsku pricu i kao u svim cod-ovima pritiskanje jednog tastera u 10 minuta, ovo sta sam sada vidio u blops 2 multiplayer traileru me je odbacilo od kupovanja, da se gleda kroz zid je stvarno previse, ako se dokaze dobro kada izadje bice nesto od toga…Opet ste naspamovali temu, barem niste presli rekord (100 postova) :)

  • snooker

    09.08.2012 - 09:28

    svi ćete kupiti igru, koga vi zavaravate sa tim hejtanjem i trolanjem? uostalom, i sam broj komentara na ovaj članak govori koliko je ovo popularno. da nije nikoga briga bilo bi jedva 10 komentara. eto toliko….

    • Toma1982

      @snooker, 09.08.2012 - 15:09

      Hehe. Istina. +1

  • terminator

    09.08.2012 - 09:31

    Izgleda malo ko borderlands ali priznajem kupit ću kada padne cijena za 50 posto.

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

    09.08.2012 - 10:22

    MA DA JE COD BO2 IZBACIO NAJBOLJI TREJLER U HISTORIJE TREJLERA GDJE JEPRIKAZAO TOLIKO JAKU GRAFIKU PA SKORO BOLJU OD BF3 I SASVIM NOVI ENGINE , ZNACI DA JE IGRA SKROZ SVJEZA I DA OBECAVA POJEDNICI POPUT 12 godisnjaka "yay yay" bi rekli OVO NE VALJA , OVO JE RECIKLIRANO ITD….hejtera mora biti takav je danas svijet

    • B1gfooT

      @Mc Nane Uvijek u fazonu, 09.08.2012 - 12:40

      u CoD-u je primarno sranje postao gameplay, grafika nema nikakve veze s tim

  • Benni

    09.08.2012 - 11:36

    jesam ja jedini ovdje koji misli da ovo ima pravo dobru grafiku?
    i da i ako neko kaze da je bf3 realistican onda je on fakat glup

    • xPh4rIm

      @Benni, 09.08.2012 - 13:09

      LOALOL tko je uopce i rekao da je graf. sranje …. Grafika je dobra,nije sad bas 10/10 ali je epic s obzirom na bogovski gameplay i sve ..
      Hateri neznaju sta da pisu pa samo lupaju,jedino sto znaju napisati je grafika ….

    • Toma1982

      @Benni, 09.08.2012 - 15:15

      Battlefield ima bolji engine to je sigurno ali i Cod izgleda lijepo i netreba high-end komp da ga pokrene.

  • terminator

    09.08.2012 - 12:15

    Ma battlefield 3 ima katastrofalnu grafiku nasprom black opsa 2 lol što volim ovakve komentare 😀 djeco draga pogledajte si dioptriju

    • xPh4rIm

      @terminator, 09.08.2012 - 15:39

      Nevjerovatno kako dokazujes,kolko covjek moze bit retariran….Nauci razliku i principe grafike i gameplaya u igrama … Tko je uopce rekao da COD ima bolju graf.od BF .?
      LOALOL Pwned : By Himself … HAHAHA EPIC

    • xPh4rIm

      @terminator, 09.08.2012 - 15:42

      +999999999 rep. – reason: epic retardiranost i bogovsko trollanje 😀

    • terminator

      @terminator, 09.08.2012 - 16:31

      Ti si histeričan -_-

    • terminator

      @terminator, 09.08.2012 - 16:33

      Odi psihijatru ili nešto malo si mi retardiran

    • xPh4rIm

      @terminator, 09.08.2012 - 16:38

      N. Samo sam iznosio cinjenice …. To moze svatko normalan zakljucit,prema takvim ret.izjavama sto iznosis i tako …. Nemoj cinit rage,narast ce ti dlacice .. hehehe :happyfreakface

    • terminator

      @terminator, 09.08.2012 - 16:41

      Wooooow malo se previše smiješ karma će te snać sinko.Dragi kad ti rome pozovem doma pa da ti nabace neki urok :) I usput zašto cod ima bolju grafiku?Znam da nije važna grafika u igrama(je ali ne najviše nego gameplay je najbitniji)ali čisto iz znatiželje zašto je u codu bolja grafika nego u bf3?

    • xPh4rIm

      @terminator, 09.08.2012 - 16:46

      U COD-u bolja grafika ??? Njihov old engine bolji od Frostbite-a ???
      WTF … sam nesto propustio ? Ocem ti LOAOLLO

      Da ti slucajno ne koristis LSD ili nesto slicno ? Inace on ima i kontraindikacije …

    • terminator

      @terminator, 09.08.2012 - 16:50

      Samo usput da napomenem prvo sažeto pročitaj postove pa onda komentiraj,hvala,a sada da pređemo na temu.Gledao sam komentare i neka predivna djeca na ovoj stranici su pisala kako cod ima bolju grafiku od battlefielda 3.Zato sam sada tebe priupitao zašto neki pišu da cod ima bolju grafiku od battlefielda 3?

    • xPh4rIm

      @terminator, 09.08.2012 - 16:59

      LOAOL pa zasto mene pitas OMFG … Normalno da BF ima bolju grafiku ..To se 100 % slazem lol

    • terminator

      @terminator, 09.08.2012 - 17:01

      Ma evo ti mnogo stavljaš postove i nasmijan si i sviđaš mi se eto zato :)

    • xPh4rIm

      @terminator, 09.08.2012 - 17:02

      HAHAAH 😀 boring mi pa eto citam malo ove komentare …. uvjek ima mocnih komeentara :)

    • terminator

      @terminator, 09.08.2012 - 17:12

      SLAVEN BELUPO VODI 1-0 TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO :DDDDDDDDDDD LOLOLOLOLOLOL

    • xPh4rIm

      @terminator, 09.08.2012 - 17:16

      HAHAHAHHAHAHAHAAHHAHAHAHAHAHA ….
      BTW od jedne vijesti napravismo mali forum … hateri FTW

    • Yotta

      @terminator, 12.08.2012 - 17:51

      ma daj,onda nikad nisi igra bf3

  • Apocalypse4987

    09.08.2012 - 16:12

    Ovako su se spiljski ljudi svađali jel bolja toljaga od hrastovine ili jelovine

    • Captain Crash

      @Apocalypse4987, 09.08.2012 - 16:16

      +10

    • Toma1982

      @Apocalypse4987, 09.08.2012 - 16:35

      +10 hehe

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @Apocalypse4987, 09.08.2012 - 23:08

      JELOVINA hEJTERRI ODVRATNI xDDDD

    • Apocalypse4987

      @Apocalypse4987, 10.08.2012 - 06:58

      ma koja jelovina, jelovina nema teksture ni približno kako hrastovina, i ima malen broj udaraca po minuti. jelovina je zviše za zečeve, hrastovina je za mamute :)

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @Apocalypse4987, 10.08.2012 - 12:10

      ahhahahahah :)

  • Captain Crash

    09.08.2012 - 16:20

    ja nemogu vjerovat da je nekome stalo do grafike i enginea nego do gameplaya i zabave.pa ljudi fakat ste maloumni,cast iznimkama.Igre sluze da se covjek zabavi i da radi ono sto nemore u RL a ne doc napravit 2 koraka i crknut.ako os to onda uzmi simulaciju rata kao red orchestra 2 i tjt.a ne tu sad srat po igri u kojoj je ulozeno dosta truda i maste.dajte pocnite cjenit tudji trud i napor da bi vi to na kraju igrali -.-''

    • Toma1982

      @Captain Crash, 09.08.2012 - 16:46

      +10

  • Toma1982

    09.08.2012 - 16:45

    Igram Cod od 1. nastavka, znači ne od 1. Modern warfare-a nego od JEDINICE i svjestan sam činjenice da svaki novi nastavak ima mana i nedostataka ponajviše što se tiče starog engina ali svejedno izgleda lijepo da nekažem solidno.
    I što bi ja sad trebao početi pljuvati po Codu kao ovi maloljetni hateri, naravno da neću jer ga obožavam kakav god da bio pa makar izašlo 100 nastavaka, što zbog dobrih scenarija tj. priče a ponajviše zbog multyplayera.
    Ponavljam Battlefield je zakon ali ja VOLIM Cod i to mi NITKO nemože promijeniti pogotovo ovi klinci što valjda u novim igrama samo grafiku cijene i ništa drugo.
    Grafika, grafikaaaaa.
    Ljudi bitan je gameplay i zabava.

    • Toma1982

      @Toma1982, 09.08.2012 - 16:47

      …i da imam 30 godina da ne ispadne da ovo piše neki balonja :)

    • xPh4rIm

      @Toma1982, 09.08.2012 - 16:51

      Isti slucaj … Pratim COD od samog 1 dijela,presao 9999 puta i uvjek cu ga volit ..
      Svaka igra ima neke nedostatke pa i on,ali on je old school no.1 FPS bio i osto … A u buducnosti sta ce biti neznam , zivi bili pa vidili

    • Toma1982

      @Toma1982, 09.08.2012 - 19:52

      Slažem se. U ovim novim nastavcima neznaju više što da promijene u mp-u pa ubace hrpu stvari, što se nekima čini komplicirano i nepotrebno. Meni recimo prvih par mjeseci bude zanimljiv svaki novi Cod (Mp) ali onda se večinom opet vratim na Cod 4 ili čak na 2. nastavak (pretežno na lan-u), baš zbog njihove savršene jednostavnosti i igrivosti, tj. zabave koju mi ni jedan drugi Fps nemože pružit.
      Ali opet smatram da je Mw3 usavršio taj svoj jedinstveni sistem multya kojeg drugi Fps-ovi nemaju (perkovi, leveli, nabrijavanje oružja….).
      Nema svrhe stalno uspoređivat Cod i Battlefield jer su igre sasvim različite.
      Jbt, odustajem od pisanja ovakvih dugačkih postova :)

    • xPh4rIm

      @Toma1982, 09.08.2012 - 21:25

      Cemu se uopce truditi … Kad ce oped naici neki hater,neko ret.djete pa ce samo spam o grafici (po 99999 put) ili usporedjivat gameplay COD-a i BF ili cak nesto 3 ….
      Oped moras shvatit,mozda nisu oni krivi sto su toliko glupi …. majka priroda je nekad kurva 😀

  • Maximum

    09.08.2012 - 16:49

    Cisto da kazem nesto da budem 100ti komentar 😀

  • hellcome

    09.08.2012 - 23:31

    Dobro ste se nasvađai, vidim. Ima par komentara, svidjela su mi se. Pa čovječe… Jeste li normalni? Call of Duty Black Ops 2 Multi Player, ce biti krcat glupim stvarima, ne krcat, pre krcat. Nadam se da će u sljedecem Call of Duty-u ubaciti "scope" na "knife". Gdje pobježe Call of Duty 4, sjećate li se tog "bogovskog" MP-a? Zar ne vidite da ce ovo biti promašaj, ne za ljude koji su kao "old school igrači CoD-a". Da si "Old School" igrač CoD-a, podijelio bi isto misljenje kao i ja. Žao mi je sto ce se mnogi ljudi zaletiti i kupiti ovu igricu namjeravajući da poigra dobar MP. Zamislite u glavi server na kojem igra 16 osoba, svako od njih ima neko invanzemaljsko oružije, perkove za koje će i sami Bog prvi put čuti, lete bombe, noževi sa eksplozivom, i "Ninja" stil igre. Brzo, brže, najbrže. Sjedi, razmisli, kada shvatiš, dobro ćeš se isplakati. past ćeš u depresiju. Nakon dva dana ćeš odlučiti da nećeš kupiti tu igricu.
    @ xPh4rIm Zdravo ja sam Old, Old School, molim te, na "Old School" način odgegaj od računara, i lezi spavaj.
    P.S. Nemoj molim te da ne poigraš budući Call of Duty Black Ops 2 Old School mod. Hvala na mogućnosti dijeljenja mišljenja, Vaš hellcome.

    • xPh4rIm

      @hellcome, 10.08.2012 - 05:12

      Y Old school … Znam da si ti jos samo jedno glupo djete u nizu ….Niti znas sta se tim pojmom misli,niti znas kakve su to igre,a isto tako veze nemas o COD-u..
      Cuj dje je nestao CoD 4 ? HAHAHA . Nije uopce nestao jos se uvjek moze buy isto tako se moze igrat … zamisli :O … Sta bi trebali sad napravit Call of Duty 4 2

      I to da je krcat stvarima (BO2),znam zasto to zbunjuje tvoj jadni mali mozak,ili sta vec imas … Naviko si samo chose sniper class i nac neki epic camp i to je tvoj gameplay = jednostavno jeftino … Jadani si stvarno,zalim te iz dubine duse

  • xPh4rIm

    10.08.2012 - 05:16

    Vas Jure Abrljin (Pok.Andjelke)

    • hellcome

      @xPh4rIm, 10.08.2012 - 06:51

      @ xPh4rIm
      Dobro pametnice moja, nek' je samo tebe majka pametnog rodila. "Old School" igra Call of Duty Black Ops 2. Pa gdje je tebi pamet, znas li uopste sta pričaš? Šta ti je? Trebao bi pod hitno da posjetiš svog doktora, da ti propiše veoma jake sedative. Da li tvoj mozak ima mogućnost da razumije šta sam htio da kažem? Ne, nema. Ovako, da ti razložim: Način igre kod Call of Duty 4 MP je taj da se većinom znalo ko zna igrati, a ko ne zna igrati, kod igrica poput MW3, evo sad i BO2, potrebno je imati što više eksploziva, SMG i ići skakati po mapi (koristiti Ninja stile igre) i ne zna se ko pije, a ko plaća. Ali nažalost ljudi poput xPh4rIm žele da budu najpametniji, ali im ne ide od ruke. @ xPh4rIm Mr. Old School, vidi Old School je ime "Call of Duty" ali ne i njegovi nastavci. Svaka tebi cast, ali nemoj se više oglašavati ovdje, ugasi računar, na zidu u sobi napiši sto puta "Čuo sam za riječ Old School, i za svaku cu igricu reći da je Old School", popij mlijeko i lezi spavati.

    • Mc Nane Uvijek u fazonu

      @xPh4rIm, 10.08.2012 - 12:13

      kakav bolan old school cujes li sta pricas? to vise ne postoji , ovo je 2012 godina , ljudi traze nesto novo i zabavno mozda i lagano za igrati , npr imas bf3 ako si clan type igrac , volis solo zabavu ? imas cod ….vrati se u svoje godine dedo ,tvoje vrijeme je proslo , posto vidim po tvojim old school komentarima da si mnogo stariji i pametniji

    • xPh4rIm

      @xPh4rIm, 10.08.2012 - 12:20

      OMFG kolko moze glupo neko djete biti ..kao ti … LOALOAOOLALLO Kako moze bit old school kad je tek izasla i uopce … I tko je reko da je Black Ops 2 old school …
      Stvarno treba ti nobelova nagrada za debilnost,glupost,retardiranost .. stali vec … haha epic …
      A to sto spominjes moje citate o old school igrama isl. = jadan si stvarno,zalim te,s tolkom glupostcu i nerazumjevanjem .. odma se sjetim one ustanove za mentalnu retardaciju i djecu zaostalu u razvoju … stvarno mi te je zao … ev molit cu se za tebe ako nist :happyface

    • xPh4rIm

      @xPh4rIm, 10.08.2012 - 12:22

      +9999 kaze lik … old school igra = Black Ops 2,a tek izasla i sve …
      Tolko o tome BGM stvarno …. ovom liku rep + PLS …. za epic izjave

  • Moth

    10.08.2012 - 08:43

    Ajmo ovako: admini probudite se i ohladite malo ove budale koje se svađaju oko toga tko je "jači", CoD ili BF. Da li je ovo "BF vs CoD" tema ili je ovdje riječ o BO2?!?

    Back on topic: vidim, svako malo se ovdje spominju "old-scool" FPS-ovi i kako današnji shooteri nisu ono što su nekad bili. Pa, tudumi ubogi, nema niti će ikad više biti shootera kakvi su nekad bili.
    Ali ako ćemo baš sitničariti, onda budimo koliko toliko realni pa recimo kako će BO2 biti daleko bliže tom "old school" štihu nego što MW2/3 mogu ikada biti, ako ništa drugo – onda iz tog razloga što će BO ipak imati implementirane servere i dedicated servere te opciju "lean"-anja u igri. I jedno i drugo je bilo sastavni dio starih, dobrih shootera i oboje je izbačeno s pojavom MW2 (i njegovim DLC-om: MW3), konzolaškim ispljuvkom od igre.

  • Mansky Hunt

    10.08.2012 - 08:48

    Al' ce ovdje padati glave kada Ementaler ovo vidi…
    Uglavnom, previse prosera ovdje ima. COD 2 i COD4 su najkvalitetniji u cijeloj toj fransizi.
    Sudite i usporedjujete BO2 sa BF igrama na konto trailera?! Ajme, majko!
    Mene osobno ne zanima COD i preferiram Battlefieldiz razloga sto volim vozila, velike mape koje zahtjevaju squad/teamwork. COD tova nema i tu je razlika, u COD-u je 'svatko za sebe' i to ne cilj te igre.Upali, login, nadji server i pucaj. To nije vrsta zabave koju trazim i iz tog razloga ne igram COD serijale. No, naravno, nekome je bas to izvor zabave i ukusi su razliciti. Ne treba forsirati druge da postanu tvoji istomisljenici, ili da ti podilaze jer ce situacija eskalirati i nastati ce fanboy rat sasvim nepotrebno.
    BF3 ima fantastican engine i primaran cilj BF igara je fizika, pa onda grafika/izgled. Modeli oruzja u BF3 su jednostavno odlicno napravljeni.Animacije opcenito i animacije recoil-a su
    takodjer odlicno napravljene.Zvuk je jedna od stvari koja krasi BF igre apsolutno, dozivljaj eksplozija i da ne spominjem destrukciju! COD ima adrenalinom napumpan SP, izgleda kul ali nista eye candy. Engine je zastario i samo ga poliraju. Da je COD los, nije. Nitko ne moze reci da je los, ali je cinjenica da se oko COD-a developeri ne brinu. Niti se trude. Konstantno pakiraju jednu te istu igru sa par novih mapa i preradjenim starim mapama, a traze 50 eura za igru.
    Uostalm, naucite vise da ne treba traziti koja je igra bolja. Nekome se svidja ovo, nekome ono. Misljenja i ukusi su razlicitj.
    Ono sto je najbitnije jest da svatko ima svoj izvor zabave. Netko voli doci s posla, upaliti COD i run'n'gun, dok ja volim doci s posla i odigrati rundu od 800-1000 ticketa koja traje 30-45 minuta, a zahtjeva squad/teamwork, sjesti na TS3 i uzivati. I sto sad? Trebamo se mrziti i svadjati jer ne volimo iste stvari, ne mislimo isto i izvor zabave nam nije isti?

  • ZgodanElegantanŠarmantan

    10.08.2012 - 09:17

    Kako god okrenili, CoD nema nikakvog napretka. Engine je star, umjetna inteligencija ravna gađanju glinenih golubova, mape su prelinearne i premale, grafika je ravna igrama iz 2007, 2008 godine, nema nikakvo trzanje puške, nikakvo naguravanje i nikakvo divljenje nekim vizualnim efektima budući da je sve viđeno, jedino plus CoD-u je na priči i na akciji. Puno više nedostataka ima CoD u odnosu na Battlefield, neki spoj Battlefield grafike, engina i mapa i CoD priče dobila bi se savršena pucačina…. a ovako minus i jednim i drugim

  • hellcome

    10.08.2012 - 22:03

    Citiram: "Svugdje hateri samo zato sto je igra old school". Sanjao sam naravno ovo. Rijec dijete, veoma me zbunjuje. Dobro "Mature member of HCL", nisam te prepoznao. Shvati da vise nema igrivosti u novim CoD serijalima, i zao mi je zbog toga, a to sto to nije inteligencija na nivou kojem treba da bude da to shvatis, drug stvarno mi te zao. Boze moj, nisi nas sve dovoljno inteligentne dao. @xPh4rIm

  • hellcome

    11.08.2012 - 10:48

    Ova tema je otisla predaleko, objavio sam svoje milsljenje, ali xPh4rIm je taj koji zeli da bude pametan tako sto ce neku glupost prosuti na HCL. Prijatelju, shvati da nisi u pravu, i ne prosipaj se, ti si neko drele koje nema pojma o PC Gaming-u, i ne zelim vise o ovome da raspravljam. Ne znas sta pricas, nisi u pravu, i pomiri se sa tim. hellcome

    • xPh4rIm

      @hellcome, 11.08.2012 - 11:11

      BTW:sam si rekao,kolko si ret. … "objavio sam svoje misljenje" … a to je upravo i povod ovakvih rasprava…Ret.malumna djeca ko ti *(hateri) .. Zbog kojih se jedna obicna vijest o igri pretvori u prepucavanje,raspravu .. kao mali forum lOL .. :facepalmaj se djete drago

  • xPh4rIm

    11.08.2012 - 11:07

    Ja nemam pojma o gamingu.?.neznam sta pricam.?…Vec sam reko zalim te jer si jadan ko ista,ti si isto nista u krivini sine moj,promasen slucaj…BTW:Sve sto sam rekao su cinjenice i sve je 100 % provjereno i tocno,a ti cini rage jos i pise te nebuloze jer to ti i jes smisao zivota,jadno dijete stvarno..

  • hellcome

    11.08.2012 - 11:19

    Jadno dijete, jadno dijete, jadno dijete, molim te nesto drugo napisi, na neki drugi nacin pokusaj me izblamirati, a ne izbacivati na vidjelo nedostatak ideja o blamiranju. Moje misljenje, moj okus, moja stvar, a to sto volis igru u kojoj se gubi svaka smisao za igranje, nisam ja kriv. Poigraj Killer Instict pa mi onda prepricaj sta znaci nesto poput "Old School" igre. Nisam hater drugar moj, imam svaki Call of Duty od prvog dijela, ali ovo, ne ide. Otiđi svom psihijatru pa se raspravljaj sa njim, ja stvarno nemam zivaca s tobom levatino da se raspravljam. P.S. Popravi gramatiku pa se pocni javljati na forumima, i ostalim glupostima. Cao imas veliki pozdrav od mene. 😉 @ xPh4rIm

  • xPh4rIm

    11.08.2012 - 11:38

    HAAHHAAHAH … Stvarno si vrh retardiranosti,moja gramatika.??? I sta imam trazit,znam da si inteligentan ko gluvo krme ali eto,nadji svoje postove i :facepalmaj se …Vidim da hoces da se u nedogled raspravljamo ali jos kad bih navodio tvoje blamaze + od ovih jos nekih bisera *(pojedinaca,hatera ko ti) .. BGM trebalo bi napravit poseban forum za to onda… "Nisam hater drugar moj, imam svaki Call of Duty od prvog dijela" .. HAHA . eto nasmijo sam se .. zadovoljan ..? :facepalmaj se sine dragi sta da drugo kazem ..

    • xPh4rIm

      @xPh4rIm, 11.08.2012 - 11:41

      .:END:.GG .. ti spamaj jos,ali valjda ces jednom shvatit kolko retardirane stvari izvaljujes …

  • hellcome

    11.08.2012 - 12:28

    @ xPh4rIm Dosadan si postao, nisi interesantano "dijete". Postajes bit' glup, skoluj se malo, pa samnom razgovaraj. Do tad, imas jedan topli pozdrav od pametnijeg :)

  • xPh4rIm

    12.08.2012 - 19:24

    Admin djeli banove zbog postanja "+" isl. .. A ostavlja idiote poput ovog,koji samo spamaju,zeljni su svadje,prepirke … Odakle si i necudi me sto si glup ko kurac . pozdrav i tebi

  • hellcome

    12.08.2012 - 22:06

    @xPh4rIm Takve stvari moze da napise samo maloumna osoba. Ne iskopavaj ratne sjekire, i kakve veze ima to odakle sam? Nedostatak ideja za raspravu nemoj tako iznositi na vidjelo, to je veoma jadno. Rekao sam ti vec prije, nisi vise zanimljiv, nisi upravu, poklopi se i suti. A rijeci poput "glup ko ku*ac" je veoma ruzno cuti od tebe, to sto naucis u kuci, ostavi u kuci da se sluze tvoji ukucani. :)

    • xPh4rIm

      @hellcome, 18.08.2012 - 22:18

      Y u pravu sam,zanimljiv KK …. hvala .) :happyface glupo djete

  • manijakak47

    18.08.2012 - 19:33

    mislim da cu samo SP odigrat

    • hellcome

      @manijakak47, 19.08.2012 - 10:22

      Slazem se sa tobom.

  • PS3FAN!!!

    22.09.2012 - 17:08

    igra koja se sigurno kupuje za ps3 :)

  • Agony

    @TheProGamer, 14.08.2012 - 20:01

    Što točno? Onaj tomahawk što preleti pola mape, plexi shieldovi vs. future weapons, C4 throw and detonate… ili si mislio na grafiku ? :)

    Trollam malo 😉

  • xPh4rIm

    @Captain Crash, 11.08.2012 - 06:21

    Vidim da te bas pogodilo kad sam ti reko,sto je obicni djecacic bez mozda,igro 2,3 igre u zivotu i mislis da si osvojio Mt.Everest sad … Sry na iskrenosti,btw to sto sam reko sve je zakljucak tvojih besmislenih,ret.postova …BTW samo ti nemoj o inteligenciji majke ti,a stani i sa blamiranjem vise.

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

    @sladic, 08.08.2012 - 21:08

    jesil sigruna da je 10 eura?

  • timberwolv

    @sladic, 08.08.2012 - 22:58

    10 € s prednarudžbom, 11 € bez, pogledaj na steamu

  • Mc Nane Uvijek u fazonu

    @sladic, 09.08.2012 - 00:13

    aa i to se uzima , hvala na informaciji

  • -Aragorn-

    @Mzehn, 08.08.2012 - 21:51

    slažem se-od tog futurizma očekujem jedino neka zanimljiva oružja!?

  • grgoljblaster

    @Tegla, 08.08.2012 - 19:11

    prvi CoD i ekspanzija UO su i dalje najbolji (mislim na singleplayer, ne zanima me multi u tim igramaa)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!