HCL.HR

Call of Duty: Ghosts updatean za PC, PS3 i PS4

ToxarE 27.11.2013.   •   3 komentara


Infinity Ward je popravio niz grešaka vezanih za performanse i stabilnost igre, a najviše poboljšanja dobiva PC verzija, koja je ujedno bila i najproblematičnija.

Call of Duty: Ghosts dobio je veliki update u verzijama za PC, PS3 i PS4, a isti popravlja niz problema vezanih za performanse i stabilnost igre, kao i nekoliko bugova. Pun popis popravaka možete vidjeti ovdje, a nas najviše vesele popravci vezani uz PC verziju i performanse iste. Kao što sam osobno spomenuo u nedavnom video komentaru CoD: Ghostsa, PC verzija ima nekih ozbiljnih tehničkih problema – framerate često neobjašnjivo pada na vrlo snažnim konfiguracijama, a česta su i razna zastajkivanja koja mogu značiti život ili smrt u multiplayeru. Čini se da će ovaj patch riješiti barem dio tih problema. Ako vam je promaknuo taj multiplayer video, pogledajte ga ispod.

PC verzija osim toga dobiva i podršku za Nvidijinu tehnologiju dinamične animacije krzna, što ćete u igri vidjeti na primjeru psa Rileya u singleplayeru, odnosno Guard Dog killstreaka u multiplayeru. To zapravo čini CoD: Ghosts prvom igrom koja podržava Nvidia Fur Tech, koji će se naći i u The Witcheru 3. Dapače, upravo na primjeru Witchera 3 je ta tehnologija demonstrirana sredinom ove godine. Pogledajte sljedeći video da dobijete dojam što možete očekivati.

Komentari (3)

  • AIRGUNS FREAK

    27.11.2013 - 22:01

    a šta je sa ribama…i ribe zaslužuju štogod od nvidie

    • oskullop

      @AIRGUNS FREAK, 27.11.2013 - 22:20

      cccccccc dobar

  • -X3M-W1k1n6

    11.03.2014 - 13:35

    Zna se što se radi sa ribama, barem sa onim dobrim. Ne moze ti tu nvidia pomoci dijete moje.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?