HCL.HR

Call of Duty Hrvatska na ESL platformi

Igor Belan 29.12.2008.   •   1 komentara   •   Esport


Željom za dodatnom aktivacijom i pokretanjem Hrvatske gaming scene, CoDhr community i ESL Hrvatska dogovorili su suradnju. Dakle s jedne strane imamo jedan od najjačih domaćih gaming communitya, a s druge strane snažnu ESL platformu za organiziranje o

Electronic Sports League kao jedna od najboljih gaming platformi za online kupove i lige, sada će biti bogatija za još jedan Hrvatski community – Call of Duty Hrvatska. Sa idejom poboljšanja Hrvatske gaming scene i osnaživanjem Hrvatskog Call of Duty community-a, prvo online, a zatim i offline, CoDhr se odlučio koristiti ESL platformom i na taj način dodatno aktivirati i motivirati sve CoD igrače i klanove.

Glavni administratori CoDhr-a Dario “graba” G. i Boris “paf” N. već su se počeli upoznavati sa sistemom na koji ESL funkcionira, a kada prođu sve mogućnosti ESL-a početi će za vas sa uvodnim “CoDhr” kupovima za CoD2 i CoD4 nakon čega će vam otkriti svoje daljnje planove kako i kojim putem će CoDhr nastaviti u 2009. godini.

Evo što su o suradnji rekli predstavnici CoDhr-a:

“CODhr community je oduvijek sam radio svoje lige ili kupove i mislili smo nastaviti s time, ali nakon što smo razmislili o suradnji sa ESL-om vidjeli smo puno prednosti i složili se da je ovo ideja s kojom CODhr može jedino napredovati. ESL je jedna od najvećih, ako ne i najveća gaming liga u Europi, i suradnja s takvom ligom se ne odbija. Ovim putem pozivam sve hrvatske Call of Duty igrače da nam se pridruže u ovom projektu koji će biti i više nego uspješan!”

Nama je svakako drago da sve više communitya shvaća snagu ESL platforme s kojom raspolažemo, te se nadamo da ćemo u budućnosti surađivati sa mnogim drugim gamerskim communityima te uz njihovu pomoć preko ESL-a organizirati lige i kupove za sve poznatije multiplayer igre.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?