HCL.HR

Capcom ima poprilično visoka komercijalna očekivanja za Resident Evil 7

Filip Galeković 10.12.2016.   •   10 komentara


Popularni proizvođač i izdavač se nada da će se novi nastavak najpoznatije gaming horor franšize prodati u četiri milijuna primjeraka, no postavlja se pitanje je li to uopće realno očekivati.

resident-evil-7-23

Čini se da je ekipa iz Capcoma problematici nadolazaćeg Resident Evil naslova pristupila poprilično ozbiljno pa će svi oni koji su imali priliku odigrati jednu od ponuđenih demo verzija igre posvjedočiti kvaliteti i atmosferičnosti iste.

Generalni je koncenzus tako da će Resident Evil 7 najvjerojatnije biti dobra igra koja bi, unatoč novoj perspektivi i pristupu igrivosti, trebala serijal vratiti korijenima.

Budući da uzbuđenost oko ovog naslova neprestano raste, nije na odmet zaključiti ni da će se Resident Evil 7 dobro prodavati, no pitanje koje se sad postavlja jest: koliko dobro?

Marketinški direktor europske divizije Capcoma, Antoine Molant, je rekao da su očekivanja iznimno visoka:

Za Capcom, Resident Evil 7 je trenutačno komercijalno najveći naslov koji će izaći na novim konzolama.

Molant je pritom dodao i da je količina prednarudžbi poprilično impresivna. Ono čemu se Capcom nada je da će se na prvi dan izlaska Resident Evil 7 prodati u četiri milijuna primjeraka te su navodno marketinški znakovi podobni za takvu projekciju, odnosno čak nadmašuju prvotna očekivanja.

Hoće li Capcom ispuniti svoje ciljeve za Resident Evil 7 ili ne ostaje za vidjeti, no gdje ima dima ima i vatre. Sviđa li se vama put kojim ovaj drevni serijal stupa ili smatrate da je prelazak na perspektivu iz prvog lica preveliki odmak od onoga što stare naslove čini klasicima? Popričajmo o tome u komentarima.

Komentari (10)

  • GTA222

    10.12.2016 - 19:14

    Nemam pojma.

  • kozmos098

    10.12.2016 - 21:25

    prije sam volio horore, danas ih nisam ljubitelj jer dosta mi je i životnoga stresa 🙂

  • SemirTheChosen

    10.12.2016 - 21:25

    Pa definitivno je strasnije igrati iz prvog lica Horror igre,a da ne pricamo o VR iskustvu,i meni se generalno svida put koji je odabrao Capcom za ovaj kultni serijal,a i morao je jer je bilo dosta kritika na osnovu RE 6…

    • 4mal

      @SemirTheChosen, 11.12.2016 - 12:12

      ja je uzimam radi VR-a! jer je demo bio uffff i brrrrr

  • SweeX

    10.12.2016 - 22:12

    Snimi nam ovo sa VR Igore. Bilo bi kul 😀 hahaha

  • HappyBloodyUser

    10.12.2016 - 22:16

    Ko vise zna sta je puno a sta malo po pitanju tih prodajni primjeraka igara

  • Minion

    10.12.2016 - 22:19

    Osobno, ne volim niti horror filmove, niti horror igre, ali Resident evil obožavam od prvog dijela pa sve do posljednjeg. Ova ideja prelaska na prvo lice meni osobno ne odgovara i mislim da je to jedan od razloga zašto ju možda neću ni igrati (da ne spominjemo kultne zombije koje obožavam). No, tko zna, možda se do kraja prvog mjeseca predomislim.

  • mika76

    11.12.2016 - 09:57

    resident evil bio je dobar dok ga nisu pretvorili u bjesomucnu pucacinu bez imalo smisla za prezivljavanjem i ostalim carima sto cini dobar horror prezivljavanja. po ovim insertima sto sam dosad vidio za RE7 izgleda mi vrlo obecavajuce,ali da su barem mogli ili htjeli ubaciti opciju igranja iz prvog i treceg lica( odabir kako igrac zeli voditi glavni lik kroz igru ) bilo bi super. Ipak nadam se da ce ovaj RE7 vratiti sjaj dobrom starom horor prezivljavanju.

  • Dilo_trasul

    11.12.2016 - 11:45

    Meni ovo izgleda odlicno,definitivno cu ovaj resi odigrat

  • Mixa

    11.12.2016 - 12:09

    Na osnovu trejlera koje sam video, izgleda kao veoma dobra i zastrasujuca horor igra. Medjutim, nisam imao osecaj da je ovo Resident Evil i cini mi se da se ovom sedmicom ne vracaju korenima. Ne znam, takav imam utisak.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?