HCL.HR

Capcom otkrio posljednjeg novog lika za Ultra Street Fighter IV

ToxarE 17.03.2014.   •   1 komentara


Misteriozni i posljednji novi lik za Ultra Street Fighter IV je plavokosa Ruskinja Decapre, otkrio nam je novi trailer za igru.

Među najznačajnijim dodacima koje će donijeti Ultimate Street Fighter IV svakako je petero novih likova, odnosno boraca. Četvero njih već je predstavljeno i nisu bili neka posebna iznenađenja s obzirom da su neki od njih već bili igri u Street Fighter X Tekkenu ili pak prijašnjim SF igrama. No za igru je najavljen i jedan potpuno novi lik, a otkrivanje istoga dočekali smo ovih dana.

Posljednji novi lik za (vjerojatno posljednji) SF IV zove se Decapre, a riječ je o ženskom liku, plavokosoj Ruskinji koja je jedna od M. Bisonovih „lutkica“, odnosno njegove osobne straže. Neke od članica „lutaka“ već su se pojavljivale u SF igrama (uključujući i Cammy), no Decapre će nastupom u USF-u debitirati u samom serijalu. Kakvim napadima raspolaže ruska lutkica, pogledajte u sljedećem videu.

Osim novih likova, Ultimate Street Fighter IV donosi nove modove, odabir između opcija balansa dosadašnjih SF4 igara, nove mape, YouTube integraciju i još mnogo toga. Verzija za PS3 i X360 izlazi u lipnju po cijeni od 40 dolara, na PC-u u kolovozu po cijeni od 30 dolara. Vlasnici Super Street Fightera IV moći će nadograditi igru na Ultra verziju za 15 dolara.

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?