HCL.HR

Capcom slavi 30 godina uz velike popuste na Steamu

Renato Pedišić 11.10.2013.   •   3 komentara


Capcom je sada tridesetogodišnjak, još uvijek neženja, dobro situiran, ne puši i ne pije, a svoj rođendan slavi uz popuste na Steamu koji idu i do fantastičnih 75 posto.

Japanski Capcom slavi trideset godina postojanja uz odlične darove za sve vlasnike osobnih računala koji ujedno imaju i vlastiti Steam račun. Naime, organizirana je velika rasprodaja na kojoj su igre iz Capcomova asortimana snižene do čak 75 posto. Ima tu svega, a istaknute igre na popustu možete provjeriti ovdje. Puna lista sa svim popustima nalazi se pak na ovom linku.

Mi bismo ovim putem voljeli izdvojiti Dark Void u kojemu se pojavljuje Nikola Tesla, Bionic Commando: Rearmed, 2D platformer iz 2008. godine te Bionic Commando, akcijski platformer iz 2009. godine. Tu su još Devil May Cry igre, Resident Evil igre, Remember Me, Lost Planeti i svašta drugo pa definitivno bacite oko na ponudu.

Komentari (3)

  • AIRGUNS FREAK

    11.10.2013 - 17:52

    dark void=sranje
    bionic commando=+3
    Lost planet=sranje

  • Emperor Ghaleon

    11.10.2013 - 23:02

    I ja sam kupio Dark Void zbog Tesle. Srećom, platio sam igru svega stotinjak kuna. Da sreća bude još veća, uspio sam ju zamijeniti za nešto drugo. Airguns Freak je još i blago komentirao. Slabi su na ovoj generaciji, slabi.

  • Dr.Ares

    12.10.2013 - 07:44

    Volim Capcom, ali njihovi najbolji naslovi su bili na Super Nintendu 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?