HCL.HR

Capcomovi Gamescom traileri – DmC, Lost Planet 3 i Resident Evil 6

Zoran Žalac 14.08.2012.   •   6 komentara


Capcom je otkrio svoje Gamescom karte novim materijalima i informacijama vezanim za svoj trio nadolazećih hitova.

Capcomova nazočnost na Gamescom sajmu svela se na četiri naslova. Otkriven je jedan novi, o kojemu ćete više čitati u zasebnoj vijesti, a oni već najavljeni prezentirani su prigodnim video materijalima i ponekom novom informacijom.

Resident Evil 6 tako je dobio najavu besplatnog online servisa ResidentEvil.net koji će bilježiti aktivnosti i napredak igrača u igri. Bilježit će se još i statistike The Mercenaries moda, a usluga će povremeno nuditi i izazove u kojima će nagrade biti novi kostimi i slično. Spomenuti servis povezivat će se s vašim Facebook i Twitter profilima, a dobit će i odgovarajuću aplikaciju za smartphone i tablet uređaje. Što se tiče same igre, prikazano nam je još malo gameplaya, ovog puta iz treće kampanje s Jakeom i Sherry.

DmC iliti reboot Devil May Crya neće proći bez još jednog starog znanca. Danteu će se u avanturi njegove mladosti pridružiti brat blizanac poznat kao Vergil. Kako će izgledati njihov prvi susret i gdje će, vrlo vjerojatno, doći do razilaženja ovog dvojca – pogledajte u sljedećem traileru.

Lost Planet 3 isprva nije obećavao mnogo kada je došao u ruke neafirmiranog developera. Međutim, u novom traileru koji nas pobliže upoznaje sa zapletom radnje, igra izgleda zabavnije i napetije nego dosadašnja izdanja ovog serijala. Nadamo se da će tako i ostati do izlaska koji je predviđen iduće godine.

Komentari (6)

  • armin221186

    14.08.2012 - 14:31

    ima li ko kakav preijedlog sta da se igra ??

  • -Aragorn-

    14.08.2012 - 15:20

    kaj ovi nemogu napravit nešt bez čudovišta koja lete na sve strane?

    • Stormrage

      @-Aragorn-, 14.08.2012 - 17:45

      a što ćeš, japanci 😀

    • Daky101

      @-Aragorn-, 14.08.2012 - 21:34

      Malo mašte nikad ne škodi.
      Bolje i to nego da naprave još jedan COD rip-off.

  • kalmageddon

    14.08.2012 - 22:07

    Ovaj resident evil je stvarno kopija RE 5 i RE4…Ova vožnja na kraju je ista kao kada bježite od vodenog vala na kraju RE 4…Isti sistem,isti položaj, ma sve…A ovaj napad kad uhvati zombija oko struka i baci ga preko sebe isto je kao u RE 4 kada je Leon u dvorcu..Stvarno jadno, izbacili su laser i igru pretvorili u obicnu pucacinu….fuj

  • kalmageddon

    14.08.2012 - 22:09

    A ovaj DMC nece bit los 😀 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?