HCL.HR

Carmageddon: Reincarnation početkom sljedeće godine na Steamu

nebel 27.09.2013.   •   3 komentara


Carmageddon: Reincarnation pojaviti će se na PC platformi putem Steam Early Access programa početkom sljedeće godine, objavio je razvojni studio.

Developer Stainless Games je objavio kako će njihov Kickstartani nastavak Carmageddon: Reincarnation izaći tijekom prvog kvartala 2014. godine kao Steam Early Access naslov.

Kao takav, u početku će biti dostupan s nekoliko levela, automobila i modova igre, a novi sadržaj će se polako dodavati tijekom narednih mjeseci. Naravno, svi koji su donirali 15 američkih dolara ili više u sklopu Kickstarter kampanje ili putem PayPala dobit će standardni digitalni paket s igrom potpuno besplatno. Kasnije će Stainless izbaciti i “puni paket” koji će sadržavati sve DLC pakete i buduće sadržaje po jedinstvenoj cijeni (koja nije otkrivena).

Osim na PC (što uključuje Windows, Mac i Linux), Carmageddon: Reincarnation dobit će i PlayStation 4 te Xbox One inačice kasnije tijekom 2014. godine.

UPDATE: Nakon negodovanja zajednice okupljene oko igre, odnosno ljudi koji su donirali za produkciju igre putem Kickstartera ili PayPala, Stainless je odlučio promijeniti svoju odluku pa će sada svi koji su donirali 15 ili više dolara dobiti spomenuti “puni paket” sa svim DLC sadržajem.

Komentari (3)

  • Lord of Destruction

    27.09.2013 - 19:04

    svi koji su donirali 15$+ dobiti ce sve: "EVERY Kickstarter and Paypal Backer who pledged the $15 and above for a copy of the game will be eligible to get The Full Package. They’ll get the full, final version of Carmageddon: Reincarnation and ALL DLC, for the REST OF TIME"

  • Lord of Destruction

    27.09.2013 - 19:05

    s tim da sam sa early acessom popusio, dao sam 25$ zbog bete, na kraju beta ce biti SAMO 2 tjedna prije early accessa, totalno popuseno

  • MaliMicek

    29.09.2013 - 18:46

    E ovo se čeka 🙂
    Dakle tek u 2014 ? A dobro taman će se stić drugi naslovi odigrat.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?