HCL.HR

Carmageddon: Reincarnation uskoro na Early Accessu, pogledajte novi video

Stjepan Fikter 01.03.2014.   •   0 komentara


Svi igrači koji su podržali igru putem Kickstartera, moći će dva tjedna prije službenog dolaska na Steam Early Access isprobati alpha verziju ove brutalne vožnje.

Nova iteracija brutalnog gaženja, lomljenja i uništavanja automobilima u Carmageddon serijalu uskoro će biti dostupna svim igračima putem Steam Early Access programa.

Carmageddon: Reincarnation 27. ožujka stiže na Early Access po cijeni od 25 eura, a oni koji su dovoljno visokom donacijom podržali razvoj igre putem Kickstartera moći će dva tjedna prije isprobati ono što su developeri pripremili u toj pre-alpha verziji.

Patrick Buckland, suosnivač i šef Stainless Gamesa izjavio je: “Sjajno je vidjeti našu demonsku bebu kako vrišti iz groba. Ovog puta smo mogli konačno napraviti stvari koje smo htjeli prije 17 godina. Više krvi je bila glavna stvar. Rijeke jetara – to je ono što smo htjeli.”

Uz objavu kako igra u ranom obliku uskoro stiže igračima, objavljen je i video s prezentacijom tehnologije zaslužne za savijanje virtualnog metala automobila. Nije baš kao Next Car Game, ali djeluje dobro. Uostalom, radi se o pre-alpha izdanju tehnologije.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?