HCL.HR

Castlevania: Lords of Shadow 2 – datum izlaska i gameplay video

nebel 22.08.2013.   •   3 komentara


Konami je na Gamescomu svoju prisutnost naznačio i novim nastavkom Castlevanie koja je tim povodom dobila precizan datum izlaska i demonstraciju gameplaya.

Novo i završno poglavlje Castlevanie u produkciji MercurySteama ipak nećemo zaigrati ove godine, ali na njegov izlazak nećemo dugo čekati. Castlevania: Lords of Shadow 2 na PC, PS3 te X360 platformama pojavit će se 28. veljače 2014. godine. Kako smo ranije ovog tjedna saznali, direktni nastavak priče prvog dijela doznat ćemo u HD izdanju igre Castlevania: LoS – Mirror of Fate koji na PSN i XBL stiže 31. listopada ove godine. Igrači na PC-u tek će se upoznati s ovom trilogijom od 27. ovog mjeseca kada na Steam stiže originalni Lords of Shadow.

Osim datuma izlaska, Lords of Shadow 2 dobio je i sedmominutni gameplay trailer. Konami je u njemu demonstrirao dubinu sustava borbe, prikazavši nekoliko oružja i vještina te pojasnivši samo sučelje igre. Dotični video možete pogledati u nastavku.

Komentari (3)

  • ZhuleCRO

    22.08.2013 - 15:57

    ovo se definitivno nabavlja 🙂

  • Yotta

    22.08.2013 - 19:03

    Meni ovo nekako glupo izgleda,borba ova i to.Nekako nadrealno previše.A opet sam siguran da je jako zanimljivo upravo zbog tog što je jako dinamično i uvjek te drži za tastaturom. Volim ovake igre,samo malo mi se nesviđa ovakav gameplay,da su dodali bar malu dozu realizma,prije svega u potezima i reakciji neprijatelja na njih te njihovom healt-u 🙂 A što se tiče grafičke strane igre,sasvim sam zadovoljan .

    • Jkuzma111

      @Yotta, 22.08.2013 - 19:52

      ok tu je glavni lik drakula, najmoćniji vampir i zadnji boss u klasičnim nastavcima castlevanie realizam tu baš ne pripada

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?