HCL.HR

Catherine: Full Body bit će blag prema junferima i onima koji ne vole teške igre

Zoran Žalac 28.12.2017.   •   1 komentara


Ako već morate proživjeti horor varanja ljubavnog partnera, u Catherine: Full Body moći ćete ipak opustiti čitavo tijelo nešto lakšim gameplayem.

Catherine-FB-Ann_12-19-17_Fami-shot_002

Originalna puzzle igra Catherine nije stekla neku veliku popularnost svojim gameplayem koliko škakljivom tematikom. Njezina prerada, a ujedno i proširenje, nedavno najavljeni Catherine: Full Body, poradit će na tome da igrače ne odbije svojim kompliciranim zagonetkama, otkrili su developeri. Ovoga puta cilj im je da što više ljudi završi igru, umjesto da samo pogleda priču na YouTubeu.

Doduše, ovo ne znači da će igra postati lakša za sve igrače. Oni koji žele izazov u kompliciranijim zagonetkama i češćem umiranju lika, moći će ga dobiti kroz zaseban mod. Ako ste igrali original, Full Body će sadržavati i sve stare zagonetke iz njega, tako da ih se možete prisjetiti i lakše ući u formu za proširenje priče.

Komentari (1)

  • kristofori

    28.12.2017 - 16:51

    Treća vijest u vezi Catherine: Full Body gdje navodite igru kao nastavak originala, ali je to zapravo remake/remaster gdje su dodali treću Catherine(Rin), easy mode i još neke sitnice, ali je osnova priče ista.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?