HCL.HR

CD Projekt RED najavio 300 malih varijacija u tri moguća The Witcher 3 epiloga

Ante Malenica 02.04.2013.   •   4 komentara


Obećava nam se preko 300 malih varijacija u 36 različitih stanja u kojima The Witcher 3 svijet može ostati nakon jednog od tri igrina kraja. Čini se da će i nezasitni doći na svoje.

U novom obraćanju medijima poljski razvojni studio CD Projekt RED najavio je kako će The Witcher 3: Wild Hunt igračima ponuditi preko 300 sitnih varijacija u igrina tri različita epiloga. Riječ je samo o posljedicama brojnih odluka koje ćemo kroz igru donositi, a koje će pridonijeti tome da ukupno 36 mogućih stanja u kojima ćemo po završetku igre moći ostaviti igrin virtualni svijet, budu svaki puta na određeni način specifični. U prijevodu, replay value će barem s one narativne strane biti na zavidnoj razini.

Prema riječima direktora projekta, Adama Badowskog, The Witcher 3 biti će iznimno kompleksna igra koja će sve naše odluke ubaciti u tri različita epiloga. Oni će se dakako bazirati na nekolicini ključnih odluka donesenih kroz igru, no lijepo je vidjeti kako će i ta tri različita kraja prilikom svakog prelaženja ponuditi određene različitosti u stanju svijeta nakon što je Geralt “prošetao” njime.

Ako se prisjetimo, The Witcher 3 igračima će ponuditi 50 sati glavne radnje, dok se sa sporednim zadacima trajnost igre može udvostručiti. Pošto se spominje mogućnost korištenja spremljenih pozicija koje reflektiraju stanje svijeta nakon drugog Witchera, cijeli serijal igračima daje određenu slobodu u modificiranju priče prema vlastitim željama. Nadajmo se samo da najavljene varijacije neće biti isključivo kozmetičke prirode u nekoliko različitih paleta boja.

Komentari (4)

  • maxim.x

    02.04.2013 - 19:12

    Odlicno, dvojku sam presao nekoliko puta da vidim sve moguce varijacije u prici. Umro sam na ovo na kraju:"Nadajmo se samo da najavljene varijacije neće biti isključivo kozmetičke prirode u nekoliko različitih paleta boja." Da Mass Effect 3, mislimo na tebe 🙂 hahaha

  • MorskiVuk

    03.04.2013 - 10:04

    Koliko god cijenim igre koje radi Naughty Dog i kako nam pametno predstavljaju odlično osmišljene priče, ipak mislim da je CD project ti koji naviše pomiču granice pričanja priče, jer ni jedna druga igra kao The Witcher ne čini vašu odluku toliko važnom. To nije jednostavno ovo je dobro ovo je loše, nego kao u stvarnom životu treba odabrati manje zlo.

    • Badass_Bunny

      @MorskiVuk, 03.04.2013 - 22:48

      Slažem se, po meni Mass Effect to radi malo bolje u smislu da dok sam igrao tu igru više puta sam bio prisiljen da dobro razmislim šta ću uraditi jer sam stvarno mario za njihove likove. Witcher 2 je bio stvarno vrhunski mada mi te odlike nisu bile toliko bitne, jer nije bilo baš mnogo onih situacija gdje biraš neke mnogo važne stvari.

  • MorskiVuk

    04.04.2013 - 09:06

    Meni je također Mass Effect bio dobra igra, ali ipak spada u kategoriju gdje imaš lošu i dobru odluku, a neke su samo ''kozmetičke prirode'' kako bi se reklo pa ga ne bih baš uspoređivao s Witcherom jer je dosta ozbiljnija igra. Uglavom lijepo je čuti da nas neće svi developeri tretirat kao malu djecu nego da će se još dostavljati kvalitetne i ozbiljne priče, zato se radujem novom The Witcher 3-u, Last of Us, novom MGS-u i sl. 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?