HCL.HR

Chivalry: Medieval Warfare stiže na PS3 i Xbox 360

Ozren Borovac 15.09.2014.   •   0 komentara


Fanovi ste Montyja Pythona i Svetog Grala? Volite pucačine iz prvog lica, a mrzite pucati? Chivalry bi vam se mogao dopasti, a sad stiže i na konzole.

LARP čak i zvuči zabavno, ali dizajniranje oklopa i mačeva od stiropora je pretjerano naporno. A i tu je strah da ćete provest čitav dan valjajući se u blatu u nekoj Ličkoj zabiti s još hrpom razdražljivih tipova koji se ozbiljno naljute ako kažeš da su grupa vitezova, a ne viteški red.

Kanadski tim Torn Banner Studios nas je odlučio poštedjeti tih muka, te su napravili vitešku igru Chivalry: Medieval Warfare koja uz već dostupno PC izdanje uskoro stiže i na konzole.

Chivalry: Medieval Warfare dopire do same srži LARP-iskustva – mačevanje i dvoboji sa stiropornim…ovaj, hladnim oružjem. Igra se hvali s jednim od najboljih melee sistema iz prvoga lica te nudi igračima mogućnost da koriste razna srednjovjekovna oružja.

Chivalry je pretežito multiplayer iskustvo te nudi i nekoliko standardnih modova poznatih iz modernih FPS-ova poput Free For All, Team Deathmatch, King of the Hill i Last Man Standing. Pa, ako ste fan Dark Messiah of Might and Magica, volite multiplayer igre i ako vam je borba u Skyrimu pretjerano bugovita, Chivalry bi mogla biti igra za vas. Samo pazite na viteške grupe i redove.

Da ponovimo, Chivalry: Medieval Warfare je već dostupan na PC-ju, a PS3 i Xbox 360 izdanja dolaze negdje tijekom ove jeseni. Ispod pogledajte trailer objavljen povodom najave konzolaških inačica.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?