HCL.HR

Chrono Trigger na iOS-u

Igor Belan 10.12.2011.   •   3 komentara


Jedna od najboljih RPG igara u povijesti stigla je na Appleove iPhone i iPod Touch uređaje. Plus, Square Enix posjeduje neki čudan iPhone.

Chrono Trigger obično se spominje u kontekstu najboljih igara svih vremena. Dakle, ne samo u okvirima RPG žanra već općenito. Nije mala vijest stoga kad ovakva igra dobije svoju inačicu na nekoj novoj platformi, a danas vas obavještavamo da je ovaj klasični RPG naslov dostupan na iOS uređajima. Točnije, dostupan je za iPhone i iPod Touch uređaje, jer koliko vidimo u AppStoreu našeg iPada, Chrono Trigger ne postoji u tablet-optimiziranom izdanju.

Igru naravno izdaje Square Enix, a znate kako oni vole staviti visoke cijene za svoje iOS igre – Chrono Trigger je čak u nižem rangu Squareovih igara, ali i dalje u višem cjenovnom rangu iPhone igara općenito.

Komentari (3)

  • bombajstampa

    10.12.2011 - 14:33

    ma neka je sto puta pravo dobar rpg, ova cijena je previsoka. pa igra je samo portana s ds-a!! ti japanci su skloni brati masno vrhnje na svojim bezbrojnim portovima…

  • CroDruid

    10.12.2011 - 14:51

    Meni najbolja igra za iOS je Galaga 30th Collection !
    Najbolja prerada za iOS. Igra je fenomenalna i potpuno prebačena s automata s odličnim kontrolama prilagođenim za touch ekran + game center sa top listom i achievementima.

  • BioShock 4 Life

    15.12.2011 - 17:53

    Probajte Zenonia 1,2,3 i uskoro 4.. 🙂 Tacnije Zenonia 4 22. Decembra.. 🙂 Najbolji RPG..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?