HCL.HR

Čini se da bivša PlayStation ekskluziva Rime dolazi na PC, XBO i Switch

Igor Belan 13.12.2016.   •   5 komentara


Po svemu sudeći, PlayStation je izgubio jednu zanimljivu indie ekskluzivu koja po najnovijim informacijama sada stiže i na PC, Xbox One pa čak i Nintendo Switch.

rime-multiplatform

Najavljen kao PlayStation 4 ekskluziva, izgledno je da će vizualno zanimljiv naslov Rime izaći i za PC, Xbox One i Nintendo Switch. Česti izvor procurenih informacija u gaming industriji, Brazilski odjel za klasifikaciju igara, počastio nas je s tom informacijom – igra se na njihovom webu pojavila kao naslov koji dolazi na sve navedene platforme.

Rime je već duže vrijeme u razvoju, a iza igre stoji nezavisni studio Tequila Works dok je izdavača trebao biti Sony. Nakon nekog vremena Sony i razvojni studio su raskinuli suradnju, a Sony je vratio prava na izdavanje igre što je očito dovelo do ovog zaključka. Rime tako postaje multiplatformski naslov, no na svim platformama trebao bi pričati istu priču o avanturi mladog dječaka izgubljenog u prostranstvu uništene civilizacije kojim sada hodaju goleme divlje zvijeri.

Kada će igra točno izaći na tržište još nije poznato – znamo samo da dolazi sljedeće godine. Tko zna, možda nas dočeka u ožujku kao jedan od launch naslova Nintendo Switch konzole. Svakako izgleda kao nešto što bi Nintendo objavio na svojoj platformi. Niste vidjeli prvi trailer objavljen prije dvije godine na Gamescomu? Evo ga opet.

Komentari (5)

  • edviiN

    13.12.2016 - 21:10

    JEDVA CEKAM SWITCH … mislim da ce oborit xbox sa prodaje pa ce se borit protiv ps-a

    • mr.labud

      @edviiN, 14.12.2016 - 16:43

      Protiv kojeg ps-a će switch da se bori? Protiv ps4 je glupost i pomisliti. Prvo. Snaga Drugo. Prodaja.
      Switch je lijepo najavljen, ali opet znajući Nintendo znamo šta će da se desi

  • Stajic51

    13.12.2016 - 23:13

    Ukoliko se Switch dobro proda, što očekujem da će biti slučaj, sve multiplatform igre će najbolje i prolaziti na Switchu, čisto zbog mogućnosti da možeš igru sa sobom da poneseš gde god da ideš.
    Videćemo u januaru za šta će biti sposoban Switch, ali ukoliko bude blizu XONE što se snage tiče, konzola će biti must buy.

  • Mixa

    14.12.2016 - 12:33

    Prelepa igra! Obavezno cu je zaigrati. Malo podseca na Ico ili na tek izasli The Last Guardian, samo sto ovde nema pratioca. Inace, Tequila Works je pre nekoliko godina izdala Deadlight, jednu od mojih omiljenih indie igara. 🙂 Tako da, mislim da znaju sta rade i da ce Rime biti vrhunska igra.

  • mr.labud

    14.12.2016 - 16:40

    Msm da od ovoga baš i nema puno koristi. Opet imamo situaciju s ogromnim problemima igre, pa čak i do toga da je i skoro otkazana tako da je što se mene tiče prošao voz kod ove igre. Ovo je grehota uspredjivati s igrama Ueda-san

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?