HCL.HR

Čini se da Dark Souls serijal završava iduće godine

Juraj Bevandić 23.11.2015.   •   4 komentara


Glavni kreator Dark Souls serijala Miyazaki izjavio je kako nema previše smisla izbacivati nastavke unedogled. Trojka bi trebala iduće godine po tome okruniti serijal.

Direktor From Softwarea Hidetaki Miyazaki bio je od ključne važnosti za razvitak Dark Souls serijala, ali i ostalih „souls“ igara poput Demon’s Soulsa i najnovijeg Bloodbornea. U nedavnom razgovoru s GameSpotom izjavio je kako bi trojka koja izlazi iduće proljeće trebala biti zadnja igra u popularnom serijalu.

„Mislim da ne bi bila dobra odluka raditi Souls i Bloodborne igre u nedogled. Gledam na Dark Souls 3 kao veliki završetak serijala. To nije samo do mene, već i From Software i ja izrazito želimo raditi na novim stvarima ubuduće,“ izjavio je i još dodao, „Vjerujem da From Software mora raditi nove stvari. Bit će novih vrsta igara, a Dark Souls 3 je važan korak u razvoju našeg tima.“

Iako smo svi nekako i očekivali kraj Dark Souls serijala, Miyazakijeve izjave naizgled daju naslutiti da planira umiroviti i Bloodborne serijal što je pomalo iznenađujuće. No, bilo je već govorancije kako mu se sviđa zamisao igre temeljene na Dark Souls mehanikama i principima, ali u znanstveno fantastičnom okruženju, pa može biti da se zaista samo želi posvetiti tome. Čak i ako je tako, čini se da ima jasnu viziju i dobru ideju, što sudeći po njegovim prijašnjim radovima miriše na dobre stvari i jedva čekamo vidjeti što je ovoga puta smislio.

Jeste li vi uzbuđeni za Dark Souls 3? U kojem biste razdoblju i okruženju najradije vidjeli neku „souls“ igru u budućnosti?

Komentari (4)

  • DINEK

    23.11.2015 - 14:37

    Ja evo suzu pustio :(. Najradje bi da bude u Dark souls okruženju i vremenu.. Fan sam dark fantasya i nebi volio da mjenjaju to. Još sam veći fan njihove borbene mehanike tako da što god naprave ja ću igrati.

  • milenko

    23.11.2015 - 19:41

    Da li ovo znaci kraj souls serijala ili samo dark souls-a?ovo mi je jedan od omiljenih serijala i nadam se da ce nastaviti da prave souls igre 🙁

  • Razor

    25.11.2015 - 18:03

    Bio jednom jedan Hideo koji(ma) je isto tako govorio o svojem serijalu, evo ovo mi je zadnja igra, to je počeo govoriti nakon snake eatera prije 11 godina, da 11 godina. Prije nekoliko mjeseci je izašla njegov uistinu zadnji metal gear a od snake eatera do danas napravio je ukupno 5 metal gear igara (računa se i rising i portable ops). Vidjet ćemo je li ovo uistinu zadnji dark souls…

  • KhorneFlake

    @Ementaler, 23.11.2015 - 21:38

    Demon Souls, Dark Souls. Sledeće je Angel Souls i Light Souls. Ima da se Soul-aju u nedogled.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?