HCL.HR

Civilization VI novim updateom izgleda bolje i dobiva još sadržaja

Filip Galeković 19.11.2016.   •   1 komentara


Novo ažuriranje za popularni Civilization VI u igru donosi podršku za DirectX 12, dvije nove mape za igranje, scenarije i još puno važnih dodataka poput mogućnosti imenovanja gradova.

Civilization 6 Fall Update

Nakon slijeda manjih patcheva koji su primarno bili usmjereni na popravljanje i balansiranje raznoraznih elemenata popularne 4X strategije Civilization VI, proizvođač je napokon izbacio prvo veće ažuriranje imena Fall Update.

Jesensko ažuriranje tako donosi poveći popis dodataka i izmjena, od kojih se najviše ističe podrška za DirectX 12, što će omogućiti još ljepše screenshotove onima koji igru mogu vrtjeti na najvišim postavkama. Od dodataka za gameplay tu se pak spominju nove mape koje su primarno koncentrirane na usmjeravanje igrača jednih ka drugima u otvoreni sukob. Novi multiplayer scenarij će pak ponuditi nešto zatvoreniji, linearniji tip igre za one koje to zanima.

S tehničke strane, tu će se naći brojni ispravci i popravci, a valja spomenuti i da će prilično loš AI biti nešto bolje optimiziran za tok igre. Osim toga napokon ćemo dobiti neke korisne informacije poput smjera širenja gradova putem dotjeranog sučelja kroz koje ćemo napokon našim gradovima moći mijenjati imena.

Firaxis kažu da je za najbolje uživanje u svim ovim dodacima pametno preuzeti posljednje drivere za svoj grafički procesor. Naravno, ovo je i generalno dobra ideja, pogotovo ako već neko vrijeme niste, pa ako niste krenite čim prije.

Uživate li i vi u posljednjoj iteraciji Civilizacije?

Komentari (1)

  • Eldar Tutnić

    19.11.2016 - 19:06

    CIV 6 je najbolja strategija ikada. Zaista me ova vijest obradovala. Iako se ovo za AI bas ne slazem, jer ako stavimo na najteze dif levels onda nije bas ni glup, stavise suprotno je od toga 🙂

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?