HCL.HR

Civilization VI ove jeseni dobiva religiozno proširenje, bogu hvala!

Zoran Žalac 12.10.2017.   •   5 komentara


Sustav religije u Civilizationu 6 bit će temeljito dorađen besplatnim ažuriranjem koje Firaxis Games priprema ove jeseni.

civilization 6 religija

Hvaljen Isus i Marija! Jeseni gospodnje 2017. bogohulna igra Civilization VI dobit će besplatno ažuriranje kojom će se nadopuniti religijski segment ove strategije. U igru će biti ubačena dva nova hrama, kao i četiri nove vjere koje će moći iznjedriti novu jedinicu – fratra ratnika.

Ostale religiozne klase dobit će nove sposobnosti i bonuse kontroliranja zone, flankiranja te podrške. Sučelje Religion Lensa bit će unaprijeđeno, a umjetna inteligencija protivnika bit će posebno prosvijećena na oceanima gdje će pomorske jedinice biti brojnije i sposobnije za priobalne napade.

Datum izlaska ovog ažuriranja nije precizno najavljen, no ako se svi skupa pokajemo i izmolimo dovoljno očenaša, vjerojatno će se nam se ukazati do kraja godine gospodnje.

Označeno sa: ,

Komentari (5)

  • funky0308

    12.10.2017 - 17:39

    Joj Civilizacija…nju sam potpuno zanemario radi Divinitya. Mene su pokorili Islamom i nikako se nisam uspjevao othrvati koliko god polusavao. Nije da me nesto posebno pati ali taj dio je trebalo krpati. Ako se malo radilo na tome, biti ce odlicno. Mislim da nije problem u meni bio, jednostavno ih je bilo nemoguce zaustaviti bez rata. Ja tu volim trejdati i graditi, a ratovati sto je manje moguce.

    • darijoman

      @funky0308, 12.10.2017 - 18:57

      Jesi počeo igrati Divinity ?

    • Someone

      @darijoman, 12.10.2017 - 19:58

      Ne, zaokupljen je proučavanjem cd kutije

    • funky0308

      @darijoman, 13.10.2017 - 08:07

      Ma da…sibam ja Divinity vec. Ovaj tjedan sam malo zapostavio gejming, ne dodjem kuci prije 20h pa se ne stigne ali od utorka ponovno krecem… ako je meni, kojemu je glavni zanr akcijska avantura i akcijski RPG, igra fantasticna – mogu samo misliti sta ce reci fanovi D&Da. Zao mi je samo sto nemam ekipu koju zanima ova igra da igramo coop u cetvoro. U pocetku mi se igra nije svidjela jer je tesko igrati solo, a ja se u igrama vezem uz svog lika i stvarno ga pazim i “stedim” – ovdje napredujem s cetiri lika i koliko god sve skupa izgledalo konfuzno i naporno – zapravo nije. Iako nije lako pratiti pricu cetiri lika, buildati ih i konstantno upgreadati, nakon nekog vremena, kada uhvatis ritam, ide sve bez vecih problema. NPCi su inteligentni i igra je stvarno jako dobra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?