HCL.HR

Club Nintendo službeno zatvorio svoja vrata

Gregor Stojev 03.07.2015.   •   0 komentara   •   Zanimljivosti


Nakon 13 godina rada, program Club Nintendo namijenjen za dodjeljivanje nagrada vjernim igračima prestaje s radom. Uskoro stiže najava o novoj usluzi koja će ga zamijenit.

Kako je početkom godine već najavljeno, Club Nintendo sada je službeno prestao sa radom. Ako ste član kluba, ima tu i dobrih vijesti – u planu je nova usluga koja će ga zamijenit. Posjetom na službenu stranicu dobivamo poruku: “Zahvaljujemo članovima za podršku kroz sve ove godine. Ostanite uz nas kako bi saznali više novom programu za vjerne kupce”.

Otvoren davne 2002. godine, Club Nintendo bio je program namijenjen vjernim kupcima Nintendovih proizvoda, pružajući im mogućnost da registriraju svoje Nintendo igre i konzole kako bi virtualne novčiće zamijenili za vrijedne nagrade.

Nove nagrade se od ovoga mjeseca više ne mogu ostvariti, no ako ste ikada dobili Nintendove kodove za download od strane kluba, imate još do kraja srpnja da ih iskoristite, u protivnom postaju nevažeće. Ako čekate fizičke pošiljke, Nintendo napominje kako će sve isporučiti do kraja rujna. Mi u Lijepoj našoj obično nismo takve sreće da dolazimo u obzir sličnim uslugama, no možda će situacija uskoro biti drugačija.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?