HCL.HR

Call of Duty: WWII dobio poseban Twitter račun za prijavu hakera

Petra Rukav 15.12.2017.   •   6 komentara


Sledgehammer je otvorio novi račun na Twitteru putem kojeg, uz pomoći igrača, namjerava prikupljati podatke i dokaze o korisnicima koji varaju u Call of Duty WWII.

cod ww2 varanje

Nažalost, Call of Duty nerijetko je imao problema s hakerima, napose na PC-u gdje je pristup raznim alatima za varanje mnogo pristupačniji nego što je to slučaj na ostalim platformama. Bezobzirni varalice nisu napravili iznimku ni s trenutno posljednjim dijelom CoD franšize, a s obzirom da se isti motaju po WWII još od otvorene bete developer je odlučio poduzeti dodatne mjere zaštite.

In-game alat za prijavu cheatera očito nije dovoljno dobar u borbi protiv bezobraznika, stoga je Sledgehammer otvorio poseban Twitter račun – The Ban Hammer – kako bi uz pomoć drugih igrača prikupljao podatke i dokaze o korisnicima koji nisu čuli za poštenje. Jednostavnije rečeno, ako slučajno naletite na igrača koji vara developer vas ljubazno moli da pošaljete njegov Steam ID te video s dokazom, a za ostalo će se pobrinuti oni.

Komentari (6)

  • bojanum

    15.12.2017 - 23:03

    Da da da, mos’si misliti. Srramota da uopce nisu implementirali VAC sistem iako su obecali prije izlaska igre. Od pocetka, igraci placu na sve strane u vezi cheatera i da su htjeli, vec bi to rijesili. Kao nesto su poceli lupati zabrane ali na par sati. Dok svaki cheater ne bude dobio life-time ban za navedenu igru, pisi kuci propalo. Ionako, svima je vec jasno da PC zajednica je sutnuta od strane Activison-a. PS4 zajednica, uziva sve blagodati i neka, treba. Ali, PC zajednica isto tako treba imati isti tretman. To je moje misljenje, ako netko smatra da sam u krivu, molio bih argumentirano pobijanje. Hvala.

    • Jasterrr

      @bojanum, 16.12.2017 - 00:18

      Kog treba pobit?

    • baDarmageddoN

      @Jasterrr, 16.12.2017 - 06:14

      Hahaha

    • bojanum

      @Jasterrr, 16.12.2017 - 11:55

      Hehe, a koga ne treba?

    • bojanum

      @Jasterrr, 16.12.2017 - 11:56

      I da treba pobit, hitmarkeri su toliko losi u Cod WW2, da niti ne mozes ubiti i da zelis 🙂

  • ToniMC

    16.12.2017 - 09:17

    š

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?