HCL.HR

Codemasters: Project Natal beskoristan za žanr utrka

Zoran Žalac 11.08.2009.   •   1 komentara


Peter Molyneux i Steven Spielberg možda su ostali zapanjeni Microsoftovim Natalom, no nisu svi toliko oduševljeni novom tehnologijom kontroliranja igre bez ikakvog gamepada.

Peter Molyneux i Steven Spielberg možda su ostali zapanjeni Microsoftovim Natalom, no nisu svi toliko oduševljeni novom tehnologijom kontroliranja igre bez ikakvog gamepada. U prvom redu istakao se Ralph Fulton, Codemastersov dizajner koji radi na Dirtu 2, izjavivši da za prave racing igre Natal nikako ne može nadomjestiti kontroler. „Kompleksnost kontrolne sheme kod simulacija vožnje zahtijeva preciznost koju mahanje rukama po zraku jednostavno ne može ponuditi.“ – izjavio je Fulton. Zanimljiva stvar u svemu tome je što se Natal na E3-u između ostalog prezentirao najviše u žanru utrka, a oni koji su imali prilike provjeriti novi način kontrole nisu bili tako kritični kao Fulton.

Komentari (1)

  • marcusban

    17.09.2009 - 03:33

    zanimljivo je da sa tim natalom nisu pokazali nijedan fps sto me malo zabrinjava,sviđa mi se kako stvar funkcionira,a pomalo sam i skeptican da ce sve biti onako lako za upravljanje,vidit cemo povikase slijepci

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?