HCL.HR

Crysis Warhead – još informacija i gameplay trailer

Igor Belan 09.07.2008.   •   2 komentara


Prvi gameplay traileri, nešto više informacija o igri… i njenoj cijeni.

Čini se da Crytek nije mogao dočekati početak ovomjesečnog E3 sajma da otkrije neke poprilično bitne informacije o nadolazećem Crysisu Warhead. Informacije su ekskluzivno otkrivene novinaru IGN-a Jasonu Ocampou koji je dobio priliku odigrati pre-alpha E3 demo Warheada. Odigrao je level imena Shore Leave, koji počinje tako da glavni lik igre, Psycho, mora spasiti svog prijatelja pilota i odvesti ga na sigurno. Naglašeno je kako će igra biti uzbudljivija od prvoga Crysisa, te ćemo puno češće nailaziti na akciju. Neće biti toliko onih dosadnih trenutaka bez akcije, a neće prefaliti ni eksplozija koje će isto tako biti znatno učestalije zbog raznih eksplozivnih predmeta prigodno postavljenih blizu neprijatelja. Što se tiče nanosuita i onog iznenađenja o kojem smo pričali u prošloj vijesti, od toga neće biti ništa, barem ako je suditi po ovoj pre-alpha verziji. Naime sve je ostalo isto, Psycho ima isti nanosuit kao i Nomad, sa potpuno istim mogućnostima. Rečeno je jedino kako se čini da je Psycho po defaultu nešto sporijeg trka i hoda, pa će stoga kada uključite speed u nanosuitu izgledati kao da idete brže nego je to bio slučaj u Nomada. Ukratko speed će biti korisniji u Warheadu. Oni koji su mislili kako je Crysis na mahove bio prelinearan biti će zadovoljniji Warheadom koji će dopuštati nešto više slobode u prelasku levela.

No najbolja vijest od svega ovoga tek slijedi. Crytek nam je već potvrdio kako Crysis Warhead neće biti nikakav dodatak ili ekspanzija već punokrvna stand-alone igra iz Crysis univerzuma. No ipak, danas je otkriveno kako će igra imati cijenu ekspanzije, pa ćemo platiti tek 30$ za svoju original kopiju Crysis: Warheada. Za tu cijenu dobiti ćemo nešto kraću glavnu kampanju nego je to bio slučaj u prvome Crysisu ( no to ipak ovisi o vašem pristupu igri i hoćete li istraživati ) ali i uzbudljiviju i eksplozivniju. Igra dolazi kasnije ove godine, a tri prva gameplay trailera sa IGN-a pogledajte klikom na opširnije.

Komentari (2)

  • Seengeer

    09.07.2008 - 11:38

    Zvuči dobro ali nadam se da će bit i optimizirana kako treba.

  • frost135

    09.07.2008 - 17:58

    i izgleda dobro, nadamo se da će biti dobra kao prvi crysis, ak ne i bolje…..i super da nije nikakva exp. već cjela igra iz te trilogije.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?