HCL.HR

Crysis Warhead – prvi detalji

Igor Belan 26.06.2008.   •   3 komentara


u ovomjesečnom izdanju časopisa PC Gamer izašli su prvi detalji o nastavku Crysisa.

U ovomjesečnom izdanju časopisa PC Gamer pojavili su se prvi veći detalji oko nadolazećeg nam Crysis Warheada. Doznali smo puno dobrih informacija pa samo čitajte. Naime, igrina priča počinje kada se Psycho, glavni lik Warheada odvoji od heroja prvog nastavka Crysisa, Nomada. Psycha ćemo pratiti i do trenutka kada se ponovno susretne s Nomadom na nosaču aviona. Igra će se uglavnom odvijati na drugoj strani otoka, a kažu i kako će se gameplay više bazirati na sandbox stil igre i kako će igra stoga biti manje linearna od prethodnika. Singleplayer kampanja će trajati od 8 do 10 sati. Nano suit će biti nadograđen nekom novom funkcijom / funkcijama, rečeno je samo kako će ovo biti definitivno iznenađenje svma.

Možemo očekivati i najmanje dva nova oružja i to Granade launcher i Double SMG. Nova vozila će biti Armored Scout Recon ( nešto kao Jeep sa namontiranom pljucom ) i Hovercraft, a oboje ćemo moći iskoristiti i u Multiplayeru. Neprijateljska umjetna inteligencija također će dobit upgrade pa će tako neprijatelji biti svjesniji sebe i sposobniji taktizirati. Warhead će uvesti i novi timski MP mod koji će biti manje kompleksan od prijašnjih.

Možda i najzanimljivija izjava je ta da će igra biti odlično optimizirana te da za pune efekte i maksimalne detalje nećemo trebati DX 10. Za kraj su još osjetili potrebnime da spomenu kako će ovo biti stand alone igra a ne nikakav addon na prošli nastavak kako su neki zli jezici govorili. Mi se samo nadamo da će ispuniti ovaj dio o dobroj optimizaciji.

Komentari (3)

  • Seengeer

    26.06.2008 - 14:19

    Super. Sviđa mi se ovo. Jedva čekam da vidim.

  • mr_solidus

    26.06.2008 - 21:35

    HEJ, vjerujem da će igra biti optimizirana. ne vjerujem ;(

  • XxGameCorexX

    27.06.2008 - 10:54

    Crysis je premocna igra samo je previse zahjtevna a misije traju o uru vrimena al nadan se da ce ovo bit w00t!!!!!!!!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?