HCL.HR

Crytek: Rad na Kingdomsu nas jako veseli

Ante Malenica 23.07.2010.   •   0 komentara


Iako ih znamo po njihovim SF pucačinama, Crytekovci prelaze u novi žanr zajedno s novom tematikom. I to im, kako kažu, jako godi.

Ukoliko nemate blage veze što ovaj naslov znači, na ovogodišnjem E3-u Crytek je ponosno najavio da rade na Xbox 360 ekskluzivi radnog naziva Codname: Kingdoms. O igri se još ne zna apsolutno ništa osim da će biti nešto što nema veze s sci-fi pucačinom u stilu Crysisa, te da će ličiti na akciju viđenu u poznatim filmovima tipa Gladijator ili 300. Cevat Yerli, glavni odgovorni u Cryteku, kaže da se iznimno trude oko razvoja ovoga naslova te da će nastojati igračima ponuditi neponovljivo iskustvo igranja (svi obožavamo ovakve rečenice, jelda?).

Jedina stvar koja je svima jasna je da će igru zasigurno pogoniti CryEngine 3 što znači da će vizualna prezentacija biti na zavidnoj razini. Crytek ovom igrom ulazi u neke nove vode te će nakon tri SF pucačine bit zanimljivo od njih vidjeti nešto u drugačijem tonu. Izdavač je ovaj puta Microsoft, a dok čekate neke konkretnije detalje, na idućem linku pogledajte teaser trailer ukoliko još uvijek niste.

LINK: Codename: Kingdoms – Debut Teaser

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?