HCL.HR

Crytekov besplatni FPS Warface službeno izlazi sljedeći tjedan

ToxarE 16.10.2013.   •   5 komentara


Warface, F2P pucačina iz Cryteka skida ‘beta’ naljepnicu početkom sljedećega tjedna. Igra je inače već dostupna u Rusiji i nekim dijelovima Azije.

Crytekova besplatna pucačina iz prvog lica Warface službeno će postati dostupna na zapadnjačkim tržištima od 21. listopada, objavio je izdavač. Igra je već neko vrijeme dostupna i dosta popularna u Rusiji i dijelovima Azije; samo u Rusiji Crytek je već zabilježio preko 5 milijuna igrača.

Crytek s ovom CryEngine 3 igrom obećava “širok raspon različitih i intenzivnih multiplayer opcija, velik i često ažuriran PVE univerzum s dramatičnim co-op misijama koje nagrađuju timski rad i individualni skill te punu postavu PVP modova igre baziranih na klasama za kompetitivno iskustvo bez premca”.

Uz PC verziju, Crytek je najavio i izdanje igre za Xbox 360 zakazano za izlazak negdje tijekom sljedeće godine.

Komentari (5)

  • Metalni

    16.10.2013 - 10:50

    A vidjećemo i to čudo…

  • Black op

    16.10.2013 - 11:00

    Strasno…is neke jadne zatvorene bete koja je trebala biti alpha izbacise je u javnost kao finalni proizvod, igrao sam rusku verziju davno i nakon vise od 10 mjeseci odigrao sam closed betu i ni jedne promjene nije bilo, A.I. u coopu je grozan, mape izgledaju nekako manje od prave velicine nasprem vas, a PVP mape su jos manje nego u CoD-u.

    • kewin

      @Black op, 16.10.2013 - 11:23

      da i nije pretjerani pomak. Takodjer sudjelovao u ruskoj beti jedina razlika je u tome da likovi nešto brže umiru ( u ruskoj verziji izravan headshot je trajao po 2 sekunde). al dobro ipak je to free2play tako da če se još razvijati.

  • ZhatCRO96

    17.10.2013 - 12:33

    i Ghost Recon Online je bia dobar fps naslov ali su presli na pay2win

  • jastreb

    21.10.2013 - 20:22

    Da li se ovo može igrati samo u browseru ili će izaći i standalone verzija? Preko browsera jedva mi registrira pokrete mišem.

    BTW, da li ste vidjeli fićeka? Uspio sam odigrati samo tutorial i na samom kraju iza mog vojnika je stajao fićo.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?