HCL.HR

CS:GO ADRIA OPEN: zaoštrava se bitka za mjesečnih TOP 8, prijavite se za novi kup

Zvonimir Burazin 21.01.2016.   •   2 komentara   •   Esport


Kako se bližimo kraju mjeseca, tako se i bitka za mjesečnih top osam CS:GO ESL Adria Opena sve više zaoštrava. Prijavite se na novi CS:GO Adria Open koji se igra ove nedjelje.

cs-go

Prošli vikend održao se kup #22 u našoj CS:GO Adria Open seriji, kup na kojem nisu nastupila dva najbolje plasirana tima: Mouzkings i GIANT5. Ipak, napetih mečeva nije nedostajalo. Posebno je zanimljiv bio polufinalni meč između Knights Of Honora i MyRevengea na de_mirage. MyRevenge je bio favorit te odlično krenuo na terorističkoj strani, no vitezovi se nisu dali te su napravili odličan povratak u meč i preoteli pobjedu rezultatom 16:14. Nažalost, KoH svoju dobru igru na terrorističkoj strani nije uspio prenijeti u finale na de_inferno protiv KBP-a, te su izgubili rezultatom 16:11.

Priliku za dobar plasman u kupu su iskoristili i Fear No One, koji su sa solidnim četvrtim mjestom ugrabili 8. mjesto na mjesečnom poretku, no pitanje je hoće li se na njemu zadržati do mjesečnog finala – za petama im je par solidnih ekipa poput Team Upside Downa, virtualForcea, Dissolution Gaminga i eu4ia-e. Detaljan pregled kola možete naći na YouTube kanalu CSadria portala.

Ovu nedjelju održava se posljednji tjedni kup 1. mjeseca, što znači da ekipe imaju samo još jednu šansu da uhvate mjesto za finalni kup i uključe se u borbu za vrijednu Logitech opremu.

Čak i ekipe koje nisu zaigrale nijedan kup do sada imaju šanse za kvalifikaciju, pošto bi im jedan osvojeni turnir potencialno donio dovoljno bodova da se smjeste na 7. ili 8. mjesto mjesečne ljestvice. Stoga se prijavite na ESL kup koji počinje u nedjelju u 16 sati, i pratite stream sa CSadria ekipom na ESL Adria Twitch kanalu od 19 sati.

Označeno sa: ,

Komentari (2)

  • Brzica69

    22.01.2016 - 07:43

    Svaka pohvala za video i commentary.
    CSAdria najbolji ste <3

  • Ares88

    22.01.2016 - 14:09

    Da vas nema trebalo bi vas smisliti. Odlični ste, samo tako nastavite.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?