HCL.HR

Pratite CS:GO timove u borbi za Logitech nagrade u mjesečnom finalu ESL Adrie

Zvonimir Burazin 29.01.2016.   •   1 komentara   •   Esport


Ovu nedjelju očekuje nas mjesečno finale ESL Adrie za Counter-Strike: Global Offensive u kojem će se osam najboljih timova boriti za prvo mjesto i pet Logitech miševa.

esl-adria-open_CS_logitech

Nakon četiri tjedna kupa u 1. mjesecu dobili smo osam najboljih regionalnih ekipa koje će se boriti u velikom finalu mjeseca ove nedjelje.

Prva ekipa koje je osigurala nastup u finalu bila je GIANT5 Gaming, koja je u prva dva tjedan kupa osvojila prvo mjesto, te kasnije nisu nastupali. To ih čini jedinom neporaženom ekipom u mjesečnom finalu, iako je bodovno ispred njih ekipa KBP.

Spuštajući se niz listu, ekipa myRevenge Balkan je zauzela solidno treće mjesto te će također biti u borbi za naslov. Team Upside Down i mouzkings su u ovom finalnom kupu nepoznanice, pošto nemaju stabilne petorke nismo sigurni što možemo očekivati od njih – i prolazak u finale i brza eliminacija su realne mogućnosti. Za preostale tri ekipe nemamo velika očekivanja: Team MiA, Kancer-Strike i Fear No One su imali poneki dobar rezultat, no razlog njihovih kvalifikacija je više u tome što su sudjelovali na svakom kupu nego u izvanrednoj igri. Mogućnosti poneke pobjede postoje, no minimalne su šanse da zapravo osvoje kup.

cs-go-slika

Uvedena je i novost po pitanju formata mjesečnog finala: umjesto normalnog, single elimination bracketa, uveden je double elimination. To znači da će sve ekipe imati dodatnu šansu u kupu – nakon prvog poraza neće ispasti iz natjecanja već će ići u Loser Bracket odakle će imati još jednu priliku za izboriti finale. Što se tiče samog finala, ono je Best-of 3, s tim da ekipa koja dolazi iz Winner Bracketa ima jednu mapu prednosti.

Stream samog natjecanja moći ćete pratiti na twitch kanalu ESL Adria ove nedjelje s početkom u 19 sati. Za stream je kao i do sada zadužena ekipa sa CSadria portala. Svakako navratite na stream pogledati ove ekipe u borbi za Logitech nagrade.

Posebna napomena za sve željne CS:GO natjecanja: ovaj vikend se ne održava klasični ESL Adria Open, već samo mjesečna završnica – budući da ovaj mjesec ima pet nedjelja. Sljedeći ESL Adria Open održati će se 7.2., a zatim nastavljamo sa Open kupovima svaki vikend.

Označeno sa:

Komentari (1)

  • Ares88

    30.01.2016 - 01:11

    Biti će zanimljivo 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?