HCL.HR

CSHR Championship – velika Counter-Strike liga s LAN završnicom

Zvonimir Burazin 17.08.2015.   •   3 komentara


Specijalci i teroristi, čujte i počujte – CSHR Championship u drugoj sezoni se vraća s LAN završnicom i još bogatijim fondom nagrada.

Naši prijatelji s portala CSHR su nakon ljetne stanke u punom pogonu te objavljuju svoje novo natjecanje – CSHR Championship 2!

Online kvalifikacije novog Championshipa počinju 27. kolovoza i otvorene su za timove iz Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore, BiH, Albanije i Makedonije, a kotizacija za kvalifikacijski kup je 50 kuna ili 8 eura. Potom slijedi online liga za osam najboljih ekipa koja će se prenositi svakog četvrtka i nedjelje od 19:00 na Twitch kanalu CSHR-a. Šlag na kraju je offline završnica, LAN turnir za četiri najbolje ekipe u novouređenoj igraonici WARP Omega u Karlovcu.

Trenutni fond nagrada je 2000 kn, no to nije krajnji iznos. U njega će se dodati sav novac od prijavljenih ekipa – npr. ukoliko se prijavi 40 ekipa kroz dva kvalifikacijska kupa, fond nagrada će iznositi 4000 kn. Osim toga, organizatori su još uvijek u kontaktu s sponzorima te postoji mogućnost dodatnog širenja nagradnog fonda. Rast nagradnog fonda biti će objavljeni na Facebook stranici, a sve detalje o natjecanju i prijavama za isto možete naći na stranicama CSHR-a.

Komentari (3)

  • Aerina

    17.08.2015 - 19:56

    Samo da komentator bude onaj splićo što se svima ruga.

    • nije_zvone

      @Aerina, 17.08.2015 - 22:18

      Predpostavljam da sam to ja. A ne rugam se toliko. Valjda. Jesam li? 😀

    • Aerina

      @Aerina, 17.08.2015 - 23:22

      Hahahaha stvarno nemam pojma ali ako budeš komentirao ovaj event samo nastavi u svom tonu. Vole to ljudi, pogledaj Rahima aka Great Frag.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?