HCL.HR

Curiosity: What’s Inside the Cube? dostupan na iOS-u

Renato Pedišić 06.11.2012.   •   2 komentara


Molyneuxov eksperiment u kojemu testira našu znatiželju i strpljenje od danas je dostupno na iAparatima, a uskoro i na Androidu.

Jeste li spremni za udaranje po kvadratima dok vam prsti ne otpadnu!? Peter Molyneux i njegov 22Cans upravo su svoj Curiosity: What’s Inside the Cube? učinili dostupnim za besplatno skidanje na iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPod touch (treća, četvrta i peta generacija) te iPad uređajima, a svi igrači svijeta sudjelovati će u razbijanju jedne te iste goleme kocke.

Kocka ima više no jedan sloj, a sva se zabava krije u postpunom otkrivanju novih slojeva tapkanjem po kvadratima koji čine samu kocku. Na samom će kraju, kako otprije znamo, tek jedan jedini igrač posljednji tapnuti na ekranu i doživjeti iznenađenje koje će mu navodno promijeniti život. Iznenađenje će biti prezentirano kroz video uradak za koji će samo on dobiti link te koji on sam može odlučiti želi li ga ili ne želi prezentirati široj javnosti.

“Igra” bi se sutra također trebala pojaviti na Android uređajima, a Curiosity bi planirano trebao biti dostupan i na Facebooku, no kada će se to dogoditi još nam nije poznato.

LINK: Curiosity na AppStoreu

Komentari (2)

  • picipolivadi

    06.11.2012 - 16:12

    E ako to dubre koje zadnje lupi nece podjeli s javnošću što je dobio ona …:(

  • tajger

    06.11.2012 - 18:28

    lupiš zadnji, video prodaš na ebayu za velike pare 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?