HCL.HR

D4: Dark Dreams Don’t Die dolazi na PC

Igor Belan 29.04.2015.   •   1 komentara


Prošlogodišnja Xbox One epizodna avantura Dark Dreams Don’t Die bit će dostupna i PC igračima s prilagođenim kontrolama za tipkovnicu i miš, potvrdio je njezin tvorac Swery65.

U rujnu prošle godine na Xbox Oneu pojavio se D4: Dark Dreams Don’t Die, trodijelna epizodna avantura o privatnom istražitelju koji može putovati kroz vrijeme.

Iako je igra bila fokusirana na Kinect kontrole, igrači koji nisu preferirali mahanje rukama mogli su je zaigrati i putem kontrolera. D4 će na kraju dobiti i treći način kontroliranja lika koji uključuje tipkovnicu i miš što znači da Dark Dreams Don’t Die dolazi na PC, što je i službeno potvrdio tvorac igre Swery65 putem Twittera.

Nažalost, o datumu izlaska još nema riječi pa možemo samo nagađati kada će se D4 pojaviti na osobnim računalima. Ali budući da su mnogi od vas izignorirali igru kad je izlazila ekskluzivno za Xbox One, evo prilike da sada pogledate trailer.

Inače, Sweary65 je i mozak iza igre Deadly Premonition koju je naš Juraj u recenziji nazvao “nezaboravnim remek djelom”. PC port te igre bio je sramotno loš, no to je ipak igra razvijana primarno za prošlu generaciju konzola pa ostaje nada da će D4 kao novogeneracijski naslov dobiti nešto bolji PC port.

Komentari (1)

  • Dexol

    29.04.2015 - 17:33

    Escape from consoles part 1.
    More of them will come soon!

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?