HCL.HR

Danas na Twitchu pratite druge kvalifikacije za Zagreb Gaming Arenu

Igor Belan 10.12.2016.   •   0 komentara


Borba za bogate novčane nagrade na Hearthstone i LoL turnirima Zagreb Gaming Arene nastavlja se danas kroz drugi krug kvalifikacija. Pratite LoL turnir uživo večeras na Twitchu!

Danas je dan odluke za hrpu gamera iz cijele Europe prijavljenih za naše kvalifikacijske turnire u Hearthstoneu i LoL-u. Samo najboljima će današnji kvalifikacijski kupovi osigurati prolaz do finala Zagreb Gaming Arene, onog velikog dvodnevnog gaming i esports događaja koji se sprema za 02. i 03.01.2017. godine u Areni Zagreb. Tamo će se kvalificirani gameri natjecati za nagradne fondove u iznosu više tisuća eura kao i za vrijedne hardverske nagrade.

Za više o bogatim esports turnirima Zagreb Gaming Arene samo kliknite ovdje, no ako vas zanimaju današnje kvalifikacije za Hearthstone i League of Legends, a naravno da vas zanimaju, samo nastavite čitati.

Hearthstone turnir Zagreb Gaming Arene “težak” je više od 10 000 eura što je na ove naše kvalifikacijske kupove privuklo zaista šaroliku postavu igrača iz cijele Europe. Dovoljno vam govori činjenica da su se prošle subote na prvom kvalifikacijskom kupu za finale u Areni kvalificirali jedan Talijan, jedan Austrijanac i dva Hrvata.

Danas u 13 sati kreće drugi kvalifikacijski kup, a prijaviti se stignete do 12 i 30 na stranici kupa.

PRATITE LOL KVALIFIKACIJE NA TWITCHU

Druge po redu kvalifikacije za veliki LoL turnir Zagreb Gaming Arene također kreću danas i to od 14 sati. Već smo zabilježili prijave mnoštva internacionalnih timova, no imajte na umu da ste svi pozvani prijaviti svoj tim sve do pola sata prije službenog početka natjecanja. Samo kliknite ovdje ako želite prijaviti svoj tim.

Danas ćete uživo putem Twitch kanala dobro vam poznatog LoL komentatora Sa1ne moći popratiti najzanimljivije mečeve drugih LoL kvalifikacija. Stream na kanalu Sa1ne trebao bi krenuti oko 20 sati, a mi ćemo vas na isti još dodatno podsjetiti tijekom dana putem naše Facebook stranice.

Ako vas umjesto Hearthstonea i League of Legendsa više zanimaju turniri u Fifi 17 i Overwatchu na Zagreb Gaming Areni, za više informacija o tim turnirima kliknite ovdje.

NABAVITE KARTE ZA ZAGREB GAMING ARENU

Nakon što popratite kvalifikacijske kupove vjerojatno ćete htjeti i posjetiti Zagreb Gaming Arenu 2. i 3.01. sljedeće godine. Isplanirajte si posjet tom dvodnevnom eventu na vrijeme i ugrabite karte – cijena za dvodnevnu ulaznicu iznosi svega 50 kuna. Sve informacije o kupnji ulaznica potražite na službenoj stranici eventa ili se zaputite direktno na ticketshop.hr. Ulaznice su u prodaji i u Tisak Media, a sve lokacije diljem hrvatske možete pronaći ovdje.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?