HCL.HR

Dani gaminga u Lumini centru u Varaždinu

ToxarE 17.10.2014.   •   8 komentara   •   Zanimljivosti


Nove video igre i konzole, natjecateljski LAN korner i 4D F1 simulator čekaju vas na besplatnim Danima gaminga u varaždinskom Lumini shopping centru.

Shopping centar Lumini sljedećeg vikenda, od 24. do 26. 10., organizira događaj koji će razveseliti sve varaždinske ljubitelje video igara. Dani gaminga omogućit će posjetiteljima da uživaju u novim i popularnim video igrama te konzolama i natječu se protiv prijatelja u LAN korneru, a najboljim igračima obećane su zaslužene nagrade. Više detalja u službenoj objavi za medije:

“Oduvijek ste se voljeli igrati trkaćim autima? Ili mislite da ste bolji u zimskim sportovima? Sljedećeg vikenda od 24. do 26. listopada, dođite u Lumini shopping centar i isprobajte sve novitete u svijetu video igrica. Natječite se protiv svojih prijatelja u LAN korneru na umreženim računalima ili uživajte u najpopularnijim video igrama na brojnim gaming spotovima i borite za prvo mjesto jer najbolji osvajaju nagrade.
Kao posebno iznenađenje za sve posjetitelje biti će postavljen i originalan 4D F1 simulator na kojem se pripremaju profesionalni vozači Formula 1 timova. Kako to izgleda provjerite ovdje:

Ne propustite ovo uzbudljivo iskustvo i jedistvenu priliku da osjetite pravu dozu adrenalina.

Na Danima Gaminga predstavit će se impresivna dostignuća iz svijeta igraćih konzola, čekaju vas PlayStation 3 i 4 , Nintendo Wii i Xbox 360. Također predstavit će se sve novosti i inovacije iz mobile gaminga, te neke od najpopularnijih mobilnih aplikacija koje su posljednjih godina postale neizostavan dio gaming scene.

Kako bi se dodatno „ufurali“ u ovaj gaming spektakl, sve posjetitelje očekuju glumci Ljubomir Kerekeš, Jan Kerekeš i Zoran Pribičević koji priređuju tematsku komediju „Ufuraj se i pukni“ u režiji Ljubomira Kerekeša, u subotu, 25.10. u 18:00 sati.

U petak u poslijepodnevnim satima zabavljat će vas DJ Smuky i DJ Sygma, dok poslijepodne u nedjelju nastupa JamIT rock band koji nije daleko od IT svijeta. Sastavljen od nekoliko IT geekova i profesionalaca bez sumnje će dodatno užariti ambijent uz covere najvećih svjetskih rock klasika.

Događaj će biti ispunjen nagradnim igrama i popustima na kupnju, a nagrade najboljim gamerima omogućuju Technomarket, Algoritam Profil Mozaik, hipermarket Victus Lumini i Stadium Bowling.”

Komentari (8)

  • drazensi

    17.10.2014 - 19:23

    vec sam tamo 🙂

  • MoGaming

    18.10.2014 - 18:52

    sigurno je fora sjest i osjetit ovo al kakva je zapravo ovo simulacija,ova stolica se ne simulira ništa,koje auto se još ovako ponaša

    • wuxo

      @MoGaming, 18.10.2014 - 19:52

      Ne kudi konja kojeg jahao nisi.

    • DarjanX4L

      @MoGaming, 18.10.2014 - 21:24

      Heh, pa nisi skontao matori… radi se o pozitivnoj i negativnoj G-sili… kada ga stolica zabaci na leđa on ima osjećaj da ga je gas zalijepio za stolicu, a nagne ga naprijed kada koči. Budući da mu je monitor fiksiran i sinhronizovan sa kretanjem stolice, korisnik u potpunosti ima realan osjećaj vožnje…. Ovo se mora probati!!!

  • TomiJuki

    19.10.2014 - 11:11

    Kolko bi ovo koštalo?

    Inace bi rado otisao ali daleko sam. 🙁

  • Lovrek

    19.10.2014 - 12:13

    Hoće li biti kakvi cosplay cura ? xd

  • Dimplex

    20.10.2014 - 18:37

    Dali se radi o općem gamingu (pa da se mogu isprobati igre kao GTA V, Watch Dogs…) ili striktno o vozačkom/trkačkom gamingu (pa da u LAN korneru imamo računala samo sa volanima)?

    • drazensi

      @Dimplex, 20.10.2014 - 19:32

      opci..opcenito razne igre na spomenutim platformama..

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?