HCL.HR

Dark Souls 2 iduće godine stiže na PS4 i Xbox One

Zoran Žalac 25.11.2014.   •   0 komentara


Jedna od najbolje ocjenjenih igara ove godine neće ostati samo naslov za PC i stare konzole. Naime, najavljeno je kako će Dark Souls 2 dobiti proširenu verziju za PS4 i Xbox One platforme.

Razvojni tim From Software debitirat će na novoj generaciji konzola s PS4 ekskluzivom Bloodborne negdje tijekom ožujka. No ni nepunih mjesec dana kasnije, točnije 7. travnja, već će imati još jednu igru za PS4 i Xbox One. Riječ je o ovogodišnjem Dark Soulsu 2, odnosno njegovom proširenom i proljepšanom „GOTY“ izdanju.

Punim imenom Dark Souls 2: Scholar of the First Sin, ovo izdanje donijet će nove sadržaje – NPC-jeve, questove, predmete; (vrlo vjerojatno i sve dosadašnje DLC pakete) te ponešto ljepšu grafiku. Nije još precizno pojašnjeno po čemu – možda se to jednostavno odnosi na Full HD – 60 FPS tretman.

U bilo kojem slučaju, osim u verzijama za XBO i PS4, Scholar of the First Sin bit će dostupan i na PC, X360 te PS3 platformama kao zasebna igra, ali i kao besplatni digitalni dodatak svima koji već posjeduju Dark Souls 2, što je uvijek dobar i hvale vrijedan tretman.

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?