HCL.HR

Dark Souls 2 – novi detalji i datum izlaska

ToxarE 19.09.2013.   •   4 komentara


Dark Souls 2 u izdanjima za PS3 te X360 bit će spreman 14. ožujka iduće godine, a From Software je na TGS-u pokazao kako će igru učiniti zanimljivijom od prethodnika.

Namco Bandai je na TGS sajmu precizno najavio datum izlaska za svoj Dark Souls 2. Igra će se tako u izdanjima za PS3 te X360 pojaviti 11. ožujka na području Sjeverne Amerike, odnosno 14. ožujka 2014. godine na europskom tržištu. Verzija za PC još uvijek nema točan datum izlaska, ali From Software nas uvjerava kako je u planu za isti mjesec te da je manja odgoda rezultat developerove želje da igra ovoga puta bude pristojno optimizirana za PC platformu.

Osim datuma izlaska, s TGS-a nam stiže i dosta novih detalja o tome kako će igra funkcionirati. Za početak, From Software se vraća strukturi zasebnih servera kakve je imao Demon Souls. To u konkretnom slučaju znači da će Dark Souls 2 imati više igrača koji će se moći naći u vašoj igri. Štoviše, igra će poticati interakciju među igračima pa će ostavljanje poruka sada biti češće jer neće zahtijevati poseban item.

Pozivanje igrača u pomoć također je ponešto izmijenjeno. Igrači koje pozovete u svoju igru mogu vam se pridružiti samo na određeno vrijeme, a na dužinu utječe koliko su oni sami iskusni – što više neprijatelja ubijaju to će kraće biti u vašoj igri. Dobra je stvar što pozvani igrači više neće automatski izlaziti iz igre nakon što pobijedite nekog bossa, a dobrodošao novitet je i taj da se sada mogu prizvati dva igrača u isto vrijeme, čime Dark Souls 2 postaje kooperativna igra za troje igrača.

Značajnu promjenu dobio je status undead lika kojemu u DS2 drugi igrači nisu mogli ući u igru. Sada to više nije tako, a svaki put kada umrete kao undead lik smanjuje vam se maksimalna količina energije. Izgubljenu energiju možete vratiti povratkom u živo stanje ili pomoću posebnog itema.

Sve ove promjene igrači će moći iskusiti već u zatvorenoj beti za PS3 konzolu koja kreće 5. listopada. U nastavku vam donosimo novi trailer za igru, a svakako pogledajte i screenshote koje smo dodali u galeriju.

Komentari (4)

  • edo666

    20.09.2013 - 09:59

    HOCEL KONACNO UVEST I PAUZU U IGRI.VEC MI JE JEDNOM IZGORIO GRAH A ŠERPU SAM MORO BACIT JER MI SE ODUZLIA BORBA SA ORNSTAJNOM A JA SVE U SEB KONTAM MA NECE NISTA IZGORIT JOS 5MIN PA JOS 5 I ODE SVE.JOŠ NA KRAJU ME KRETEN ROKNE I OSTA BEZ SVEGA.

    • ?ovjek zvan Sirela

      @edo666, 20.09.2013 - 11:08

      pronađi caps lock na tipkovnici,i kad ga pronađeš iščupaj tipku poli sa benzinom i zapali.

  • edo666

    20.09.2013 - 22:16

    spalim ti mamu glupane,oces da malo istrazim ko si pa da ti na vrata zakucam pizda ti materina

    • WaT30

      @edo666, 23.09.2013 - 14:09

      Popusit ces ban 😀

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?