HCL.HR

Imamo gameplay snimke i hrpu informacija o prvom Dark Souls 3 DLC-u

Juraj Bevandić 22.09.2016.   •   1 komentara


Za one nestrpljive Bandai Namco je izbacio još jedan trailer za prvi Dark Souls 3 DLC koji izlazi za mjesec dana. Pazite se doduše, video je pun spoilera pa vam donosimo sve što smo izvukli iz njega.

dark-souls-3-vijest

Bandai Namco je neki dan najavio, a već danas dostavio gamplay trailer iz prvog DLC paketa za Dark Souls 3. Nismo očekivali da će baš biti krcat spoilerima, ali je kreator igre Hidetaka Miyazaki potvrdio da je tako. Ako želite uletjeti slijepi u novu Dark Souls avanturu obratite pažnju na moja upozorenja i nipošto nemojte gledati novi trailer.

Ono što smo već znali je da ćemo otputovati u snježni i ledeni svijet Ariandela. Ono što smo špekulirali je da će taj svijet imati nekakve poveznice sa Ariamisom iz prvog Dark Soulsa, a sada su nam sumnje donekle potvrđene. Miyazaki kaže da se također radi o oslikanom svijetu, pa su utoliko povezani, ali nema izravne poveznice s prvom igrom. Daljnje implikacije je odbio komentirati jer očekuje da će igrači sami otkriti tajnu prilikom igranja.

Iz videa je pak očito da se ne radi o pretjerano sličnim mapama. Novo područje izgleda prilično veliko, a doznajemo da je otvoreno, šumovito i misteriozno. Opasnost će nam predstavljati nove vrste protivnika s novim taktikama borbe poput inteligentnog stvaranja zasjeda i napadanja u čoporu. Oni koji su imali prilike već igrati DLC kažu da osjećaj opasnosti i ranjivosti ne posustaje.

Sad ulazimo u prave spoilere koje smo djelomično vidjeli u traileru, a zatim ih je Miyazaki potvrdio u intervjuu – skrenite pogled ako niste spremni. U videu vidimo dva bossa i to su svi bossovi koji će biti u ovom DLC paketu. Osim novog područja i dva bossa, dobit ćemo četiri nove čarolije, četiri puna seta oklopa i petnaest novih oružja, jedno od kojih će biti koplje koje ćemo moći bacati.

Neke će to možda razočarati, ali nemojte zaboraviti da nas čeka još jedan DLC negdje početkom iduće godine. Nova oprema i protivnici se čine prilično zanimljivi ustvari i očekujemo jedan klasično solidan komad sadržaja kakav smo navikli vidjeti od From Softwarea. Samo podsjećamo, Ashes of Ariandel DLC izlazi 25.10. po cijeni od €15.

Da čujem dojmove i špekulacije! Pridružite nam se u raspravi i u temi na forumu.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?