HCL.HR

Kompletno i preporučeno izdanje Dark Souls 3: The Fire Fades je izašlo

Juraj Bevandić 22.04.2017.   •   11 komentara


Dark Souls 3 The Fire Fades je kompletno izdanje igre skupa s dva DLC-a koji su izašli naknadno, pa ako još niste stigli umirati sto puta dnevno sada vam ponestaje izlika.

Dark Souls 3 The Fire Fades

Kao i za prethodne igre u serijalu te Bloodborne, za Dark Souls 3 smo nakon izlaska dobili DLC sadržaj. Ashes of Ariandel nas je na poznat način odveo u maštovito, ali pomalo kratko istraživanje, dok je The Ringed City nešto duže i sadržajnije zaključio priču čitavog serijala koliko je to uopće moguće učiniti.

Od danas je dostupno The Fire Fades izdanje igre koje se sastoji od čitave igre skupa s DLC-om i što je preporučeno izdanje ako namjeravate kupiti igru po prvi puta. Pošto daljnji single-player sadržaj neće više stizati, vjerojatno ćete se htjeti barem malo posvetiti vrlo živom mrežnom igranju, a bez DLC-a ste ograničeni i po pitanju opreme, ali i nekih mehanika u igri.

Tek s prvim DLC paketom smo dobili arenu za online borbe, pa ako se želite mačevati na pregledniji i jednostavniji način morat ćete nabaviti DLC. Čak i ako vas PvP ne zanima, radi se o kvalitetnom i zabavnom dodatnom sadržaju za igru koja je sama po sebi vrhunska, o čemu više možete doznati u našoj recenziji.

Označeno sa: ,

Komentari (11)

  • mRnjauu

    22.04.2017 - 16:20

    Uzeo sam ju neki dan bez dlca i cini mi se da su dosta lose portali za pc. Igra je ok ali opet presadisticka da bi uzivao. Jednostvavno izgubi car kad crkavas sve dok ne naucis napamet svakog enemija.

    • Juraj Bevandić

      @mRnjauu, 22.04.2017 - 16:56

      Ne znam na što točno misliš u vezi porta, ali na PC-u je daleko najugodnije igrati. A ne moraš učiti protivnike koliko moraš naučiti svoje poteze i oružje. Znam da nekim ljudima jednostavno ne paše, ali kad budeš imao volje i vremena daj joj još koju priliku jer se mnogi potpuno preobrate iz tko zna kojeg pokušaja i jako zavole igru.

    • mRnjauu

      @Juraj Bevandić, 22.04.2017 - 20:13

      Imao sam problema jer imam 144 hz monitor, a igra je lockana na 60 fps pa sam cesto imao black screen kod alt taba ili exita.

      Inace, vjerojatno je problem sto mi se s godinama prag tolerancije smanjio. Nisam se ovoliko mucio od god of wara na ps2, tj ajde od I wanna be the guy, e to je HC

    • Juraj Bevandić

      @mRnjauu, 22.04.2017 - 21:25

      E vidiš za to ne znam, ali poštena kritika ako je tako. Morali bi misliti na takve stvari čovječe, ali nažalost japanski developeri (pogotovo Fromsoft) vole zanemariti posebnosti PC platforme. :/

    • darijoman

      @mRnjauu, 23.04.2017 - 20:48

      E vidis prijatelju ja isto imam taj problem. Prilikom exita uvijek black screen. Mislis da je to uzrok? 144Hz a igra lock 60, jer i kod mene je ista situacija

    • metalshegy

      @mRnjauu, 22.04.2017 - 17:28

      git gud haha moras uc u tu igru s malo drugacijim mentalitetom u usporedbi s ostalim igrama. tu nema vodenja za ruku i oprastanja pogresaka, sve moras sam naucit (sto je gotovo nemoguce) ili pronac na netu savjete. konzole su inace patile od frame dropova, PC spojis gamepad i nemas nekih problema. moras konstantno ucit u toj igri i bit svjestan svojih pogresaka, ne mozes bas igrat opusteno osim ako nisi nabio 100+h na njoj pa znas svaki pokret napamet

    • nikola65478

      @metalshegy, 22.04.2017 - 17:54

      Ja kad sam ulazio u boss borbe uvijek sam panicario ,mislim da cu probat opet al ovaj necu panicarit kad dode boss borba mozda je panika pred boss borbu razlog zasto je nekima igra teska .

  • nikola65478

    22.04.2017 - 17:37

    Ja,sam umiro u boss borbama jer se uvijek uspanicarim.

  • KornjacaNS

    22.04.2017 - 20:04

    U ovoj igri nema mesta za greske, a sto se tice boss borbi tu dodjete zadate jedan eventualno dva udarca i odaljite se da boss odradi svoj konbo i tako u krug a pritom sve vreme pratite njegove poteze i kretanje da i ste naucili kako se krece i da li imate mesta za vise od dva udarca da zadate. U igri najvise polazete na skilove za energiju, staminu i snagu. Naravno ima i drugih sema sa dex ili int build ali to vec na youtube pa vidite sta vam najvise odgovara. Za svakog pocetnika u ovoj igri treba da uzme knight ili ti viteza za prvi prelazak igre.

    • nikola65478

      @KornjacaNS, 22.04.2017 - 20:11

      Kažeš knight ili vitez zato što imaju najveci health.

  • L3gi0naR

    23.04.2017 - 11:50

    Prag tolerancije na ovakve igre mi se jako smanjio sa godinama.Nemam vremena ponavljat 100 puta jedno te isto.Ninja Gaiden 2 X360 je bila zadnja Hardcore igra koju sam uspio završit iako je orginalni Ninja Gaiden Black bila još 2 koplja teža igra.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?