HCL.HR

Darkest of Days demo

Igor Belan 12.08.2009.   •   4 komentara


Darkest of Days pc demo je vani! Isprobajte ovaj FPS u kojem ćemo putovati vremenom u neke od najcrnijih vremena na planeti Zemlji.

Phantom EFX i 8Monkey Labs izbacili su na internet PC demo verziju nove FPS igre Darkest of Days u kojoj ćemo putovati vremenom u neke od najcrnijih vremena u povijesti čovječanstva. Sama priča igre čini se zanimljiva, a tiče se misteriozne organizacije koja vas je otela tik prije vaše smrti i poslala na misiju da putujete naprijed-nazad vremenomu u poznate i ključne bitke u svjetskoj povijesti. Darkest of Days će izaći na PC i Xbox 360 platforme, a demo verzija, koja teži 740MB-a, slobodna je za download putem linka na dnu vijesti. Ukoliko želite vidjeti kako igra izgleda dok skidate demo, bacite oko na screenshote. Ako isprobate demo, javite nam što mislite o igri u komentarima ispod ili na forumu.

DOWNLOAD: Darkest of Days PC demo (740.23 mb) SCREENSHOTS: Darkest of Days [PC,X360]

Komentari (4)

  • fINgersCRO

    12.08.2009 - 14:32

    Vidio sam neki dan,idem sad skinut demo

  • Armor

    12.08.2009 - 16:23

    Neoptimizirana igra lošeg grafičkog izgleda.
    Jedino ta priča možda ublaži ukupni dojam u finalnoj verziji

  • fINgersCRO

    12.08.2009 - 16:25

    Igra mi je solidna.Grafika nije baš najj ali je ok,gameplay mi je također ok.Priča mi se sviđa,dobra ideja(kolko se sjećam nitko nije se nije dosjetio ovakvih stvari,slično ko ac-što se tiče prolazka kroz vrijeme).Prema videu na završetku dema vidi se da ima dosta oružija,što iz tog vremena a što iz budućnosti.Možda se trebalo otažati prelazak igre pošto imaš oružija iz budućnosti.Sve u svemu meni se svidjela igra.

  • fINgersCRO

    12.08.2009 - 16:29

    Da baš je loše optimizirana,sa onakvom grafikom trebalo bi ić na strojevima poput mog glatko.Imam hd4650,athlon +3 GHz i gigu rama i igra se vrti na 30ak fpsa.Na very high bez aa.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?