HCL.HR

Darksiders 2 u našoj novoj video recenziji

Igor Belan 06.09.2012.   •   4 komentara   •   HCL objave


Malo će čudno zvučati, ali našem Zoranu je Smrt prirasla srcu. Kao što ćete saznati gledajući novu video recenziju, mračni kosac je navodno iznimno ugodan lik.

“Fantazijski serijal Darksiders, koji se na sceni prvotno pojavio 2010. godine, ima zanimljiv moto. Ono što ne može dosegnuti kvalitetom, Darksiders postiže količinom.”

Riječi su to kojima naš Zoran započinje svoju recenziju Darksidersa 2, a što točno njima želi reći najprije ćete saznati klikom na link ispod i gledanjem nove video recenzije. Naravno, ako vam je tekst draži isti link odvesti će vas i do još detaljnije tekstualne recenzije.

VIDEO RECENZIJA: Darksiders 2

Komentari (4)

  • Furymaker

    06.09.2012 - 19:50

    Igrica je odlicna , meni lezi u svakom smislu , grafika je super , detalji i prica takodjer .
    Svidja mi se sto se treba malo razmisljati i napatiti dok se neke stvari skontaju ( primjerice portali u jednoj od zadnjih misija )
    Jedna zamjerka sto je igrica stvarno preduga i da nakon svog vremena provedenog za igricom doceka me jedan od najlaksih bossova na igrici .
    Jos imam par zamjerki sto su ukrali dosta elemenata iz drugih igrica ( Searing Gorge u Darksiders 2 je zapravo onaj dio na prelazu izmedju Burrning Steppesa i Searing Gorgea u WoWu ) , pa onda borba s onim andjelom je ukradena iz Devil May Cry 4 serijala , itd.

    Ima li tko od vas jos kakvih slicnih igrica ? 🙂

    • CAwe

      @Furymaker, 07.09.2012 - 06:55

      Ima i dosta elemenata iz princa iz perije 2008 skakanje po stupovima i hodanje po zidovima su skoro identicni njemu ali to mi se svida jer je dobro izvedeno!!!

    • LocDog

      @Furymaker, 07.09.2012 - 09:23

      meni je jedinica bila predobra, a kraj su flimski odradili. A istina je da nekad treba promuckat glavom. Sjecam se black citadela. Jedinica main story traje oko 13h kolko dvojka?

    • Badass_Bunny

      @Furymaker, 07.09.2012 - 12:32

      meni je trebalo oko 30 sati, manje više.

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?