HCL.HR

Darksiders stiže 7.1.2010.

Duje Kozomara 20.10.2009.   •   2 komentara


THQ je potvrdio da njihov novi naslov Darksiders: Wrath of War, koji podosta podsjeća na God of War, u Europu stiže 7. siječnja 2010., a u Ameriku 5. siječnja (iste godine, jel).

THQ je potvrdio da njihov novi naslov Darksiders: Wrath of War, koji podosta podsjeća na God of War, u Europu stiže 7. siječnja 2010., a u Ameriku 5. siječnja (iste godine, jel). U dalekoj budućnosti, apokalipsa je u potpunosti uništila svijet, a mi se nalazimo u čizmama jednog od četiri konjanika apokalipse, koji nosi pomalo smiješno ime, War. Tko bi nazvao svoje dijete „Rat“? Vjerojatno momak zato i jest postao konjanik apokalipse. Tužno. Nego, THQ nam obećava „vizualni stil grafičke novele“, štogod to značilo, kombiniran sa sistemom borbe koji je intrigantan ali lak za kontrolirati te ogromnim open world istraživanjem. Igra stiže na Xbox 360 te PS3.

Komentari (2)

  • Forbs

    21.10.2009 - 07:42

    Steta sto nema na pc-u,no ako bude dobra odigrat ce se na ps3

  • Lazy

    21.10.2009 - 14:58

    Hey Duksy primjećujem da neznaš što je grafička novela,e pa onda pročitaj (ili vidi) ‘Batman year one’ ili ‘sin city’ i sl. oba ova djela potpisuje frank miller(meni zakon)…a od igre ništa dok ne dođe(ako) na PC…mmm što volim apokalipsu u igrama

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?