HCL.HR

Datumi izlaska igara – igre u kolovozu

Zoran Žalac 17.07.2009.   •   0 komentara


Sušno ljetno razdoblje očituje se i u svijetu igara. Iako kolovoz broji popriličan broj naslova, veći i zvučniji hitovi zaobišli su ovaj mjesec. Bilo kako bilo, pogledajte što nas čeka u narednim vrućim danima.

U ovim vrućim danima neki su već mislima u kolovozu i na godišnjim odmorima / praznicima. I HCL se pridružio trendu uranivši ovaj mjesec s reportom datuma izlazaka igara. Posljedica je to izmjene autora ove sekcije – Seengeer je tako “napustio sahranu”, te je na mjesto dežurnog obavještajca uskočio veseli wyzard. No toliko o toj nebitnoj informaciji, valja napomenuti i što nas čeka u kolovozu.

Nakon što smo se u prvoj polovici godine naigrali svega i svačega, ljetno razdoblje ne nudi mnogo toga, unatoč solidnom broju naslova. Ističu se Wolfenstein i Batman: Arkham Asylum, te Shadow Complex za X360. Dakle, nećete propustiti mnogo toga ostavite li se igranja na nekih mjesec dana. Ukoliko zbog inih razloga ipak ostajete doma i visite na kompu / konzoli, kliknite pod opširnije za punu listu naslova koji se spremaju u kolovozu.

LINK: Igre u kolovozu ( datumi izlaska igara za kolovoz )

Komentari (0)

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?