HCL.HR

Davno najavljena Playstation 4 igra Rime se vraća na scenu

Filip Galeković 11.08.2016.   •   1 komentara


Proizvođači obećavajuće avanture Rime našli su novog izdavača te potencijalno riješili ekskluzivnosti za svoju igru.

rime

Ako ste pratili Gamescom davne 2013., onda se možda sjećate igre po imenu Rime, koja je povukla brojne usporedbe sa legendarnim Ico naslovom. Rime je originalno trebao izaći isključivo na Playstationu 4, ali se o igri ubrzo prestalo govoriti te je projekt prividno pao u zaborav. Tri godine kasnije, proizvođač Tequila Works otkupio je sva prava na Rime te se odvojio od bivšeg izdavača, a tek su sada objavili nove informacije o igri.

Tequila Works potvrđuje da je Rime još uvijek u aktivnoj proizvodnji te da će prvi detalji biti objavljeni početkom iduće godine, ali su strateški izostavili spomen PS4 platforme, izjavivši umjesto toga da će sve informacije o tome gdje i kako će igra izaći biti otkrivene početkom 2017. godine.

Kao novog izdavača izabrali su Grey Box i Six Foot – dvije manje tvrtke koje će udružiti snage kako bi Rime dobio pažnju kakvu zaslužuje.

Rime je inače zamišljen kao puzzle platformer kojim se proizvođači nadaju obuhvatiti duh djetinjstva, a kao inspiraciju spominju avanturističke priče prije spavanja. Detaljnijih informacija o igri za sad nema, osim nekolicine slika, ali s obzirom na to koliko je dugo igra u proizvodnji, ne možemo znati je li vizualni aspekt igre ostao nepromijenjen.

Označeno sa: ,

Komentari (1)

  • MattIsCool

    11.08.2016 - 18:44

    Ma napokon! Hvala nebesima na nekim informacijama već sam mislio; “Gdje je Rime”?…

Komentirati mogu samo prijavljeni korisnici
PRIJAVI SE ili REGISTRIRAJ i ostavi svoj komentar!

Privacy Preference Center

Close your account?

Your account will be closed and all data will be permanently deleted and cannot be recovered. Are you sure?